Dnevni horoskop za 2.februar 2020

Dnevni horoskop za 2.februar 2020

Dnevni horoskop za 2.februar ove godine.

Ovan – horoskop za 2.februar

Niste spremni na neke prevelike izazove i nove zadatke, i pametnije je da realno sagledate svoje potencijale, i ne dopustite da vas ponesu ambicije.

Nemate volje da se raspravljate sa partnerom, i sve češće preispitujete vaš emotivni odnos, jer baš i imate potrebu da vratite svoju slobodu, i osećate se kao da ste sasvim sputani u vezi.

Opada vam kosa pojačano i imate neke promene na koži, pa je moguće da je po sredi baš preveliki stres i određena propratna autoimuna reakcija.

Bik – horoskop za 2.februar

Danas je vaš dan na poslu, i najzad ćete uspeti da realizujete uspešno neke proijekte na kojima ste i vrlo vredno i pedantno radili, pa je moguće da dobijete i unapređenje i novčani bonus.

Partner vas stalno opterećuje i imate utisak da namerno započinje neke svađe i da vas provocira, i kada ste najumorniji i najnapetiji, dodatno vam staje na muku.

Zdravlje se dosta popravilo, mada ne smete da se opustite i radite sve da biste ojačali imunitet.

Blizanci – horoskop za 2.februar

Imate potrebu da se svakome dokazujete, te i da pokažete da ste od svih bolji i pametniji, ali pak i pazite da vam se to ne obije o glavu.

Niste zadovoljni kako se odvija vaš zajednički život sa partnerom, jer su neke njegove osobine koje niste do tada upoznali došle do izražaja, pa razmišljate da se iz svega povučete dok nije već prekasno.

Imate naslednu osnovu za bolesti srca i krvnih sudova, pa se potrudite da redovno kontrolitšete osnovne parametre srčanog rada i da merite tenziju.

Rak – horoskop za 2.februar

Sve danas ide kako ste zamišljali i nemojte da odustajete, dok sve svoje planove i ideje ne uspete da realizujete kao što ste uz startu i zamislili.

Nemate volje da se pokrenete i da opet počnete da izlazite, pa i prijatelji vas nerviraju jer nemaju razumevanja za skori raskid veze kroz koji ste prošli.

Muči vas glavobolja, pa realno i stalno ste nervozni i napeti u poslednje vreme.

Lav – horoskop za 2.februar

Malo vam je vremena potrebno da na pravi način sve realizujete i da ostvarite neke dugo željene ciljeve, pa se potrudite da ne reagujete ishitreno i da tako sve upropastite.

Neka osoba koja vam se dugo dopada na vas će da ostavi vrlo loš utisak, i shvatićete da ste je samo previše idealizovali.

Imate česte probleme sa sluhom u poslednje vreme, pa se obratite specijalisti.

Devica – horoskop za 2.februar

Nemate volje da se stalno vrtite u krug i da samo vi stagnirate dok svi oko vas napreduju, ali ne uviđate da je zapravo u vama problem.

Imate potrebu da stalno počinjete neke rasprave sa partnerom, ali pazite da vaše ponašanje ne dosadi voljenoj osobi, jer i ona ima neke svoje granice.

Muči vas probava i morate da uradite neke osnovne analize, iako je moguće da je po sredi stalni stres ili neki stomačni virus.

Vaga – horoskop za 2.februar

Čini vam se kao da obavezama nikako nema kraja, i danas niste raspoloženi ni za šta, te želite samo da završite što pre sve obaveze i da odete kući.

Pokažite malo razumevanja za voljenu osobu, i nemojte da se ponašate bezobziorno jer i ona ima svoje probleme, i ako ne možete da pomognete ne treba ni da pogoršavate stvari.

Bolovi u predelu lumbalne kičme mogu ukazivati na poremećaj rada bubrega i najčešće na kamen ili pesak u mokraćnim kanalima, pa se obratite lekaru da utvrdite tačan uzrok tegoba.

Škorpija – horoskop za 2.februar

Morate da se što pre saberete i da se vratite u stari ritam rada, jer vam izmiču odlični projekti i neke poslovne prilike, sve jer ste se premorili i samo razmišljate kako da sve što pre odradite i da odete na odmor.

Neka veza na daljinu neće uspeti, i mada će vam biti žao jer ste upoznali divnu osobu koja je za vas u svemu slična, ipak ne možete da održavate vezu koja je bez fizičke bliskosti.

Nemate potrebe da sebe opterećujete viškom kilograma, jer je dovoljno da samo malo poboljšate način ishrane i da više i vežbate, i sve ćete uspeti da vratite na staro.

Strelac – horoskop za 2.februar

Danas nije vaš dan, i sve će na poslu da vam ide naopako, i smetaće vam što će oni i manje kompetentni i manje vredni od vas, nekako uspevati da sve postignu i da vas pobede i nadigraju.

Imate sreće da ste našli osobu sa kojom možete da planirate zajedničku budućnost i koja vas voli kao i prvog dana, i na polju ljubavi nemate ni na šta da se požalite.

Obnovili ste neku povredu ramena koju ste nepažnjom pogoršali, i sada ćete opet morati da idete na terapije steroidnim preparatima kao i na dugotrajne fizikalne tretmane.

Jarac – horoskop za 2.februar

Možda je bolje da napustite posao i da potražite nešto što vam više odgovara, jer ste postali vrlo neodgovorni i sve samo otaljavate i znatno je popustio kvalitet vaših projekata jer očigledno niste zadovoljni ni srećni.

Nadate se da će neka osoba koja se vama dopada da učini prvi korak, ali su neki vaši signali vrlo dvosmisleni, te i ona ne zna da li da pokušava nešto ili da sa vama ostane prijatelj.

Imate česte upale mokraćne bešike i ne smete da ignorišete bolove u donjem delu stomaka i dizurične tegobe, jer možete da napravitre sebi samo gore ako upala dopre i do bubrega.

Vodolija – horoskop za 2.februar

Možda je bolje da poslušate savete iskusnijih kolega i da ne srljate u neke projekte za koje niste sposobni, a samo kako biste ostvarili neke svoje želje i ambicije i dokazali se nadređenima da ste dobri za posao koji radite.

Nemate vremena da se posvetite partneru, i njemu to smeta ali ne želi da sa vama razgovara već se polako od vas i udaljava, i smišlja kako da vas ostavi.

Imate česte tegobe sa upalama respiratorne sluznice i kašalj i povišena temperatuira, nisu nikada simptomi koje treba ignorisati, pa se na vreme javite svom lekaru.

Ribe – horoskop za 2.februar

Nemate snage ni volje da radite i da se zalažete za neke projekte u koje ni sami ne verujete i koje shvatate kao muku, a ne kao izazov i motivaciju.

Srećni ste sa voljenom osobom, ali sve više primećujete da ona postaje ljubomorna i posesivna i to vam smeta.

Imate probleme sa hemoroidima, pre svega jer stalno sedite, pa je pametno da se na vreme obratite lekaru i da počnete da se više krećete, te i da promenite ishranu i živoitne navike.

Sponzorisano:

Loading...
error: Content is protected !!