Dnevni horoskop za 2.decembar 2019

Dnevni horoskop za 2.decembar 2019

Dnevni horoskop za 2.decembar ove godine.

Ovan – horoskop za 2.decembar

Možda je pametnije da prvo dobro iskalkulišete neke svoje realne mogućnosti, pa da tek onda prihvatite zadatke i izazove, inače ste u riziku da razočarate nadređene.

Partner sa vama uvek zna na čemu je, jer se trudite da budete iskreni i otvoreni i da vi o svemu možete da razgovarate jer se zaista poznajete u dušu.

Imate neke bolove ispod desnog rebra, pa treba da uradite ultrazvučni pregled jetre i žučne kese, kao i neke bitne laboratorijske testove.

Bik – horoskop za 2.decembar

Danas je vrlo dobar dan za neke nove projekte, pa ne treba da propustite ponude i prilike koje su odlična odskočna daska za vašu dalju karijeru.

Imaćete neočekivani susret sa nekim bivšim partnerom, i shvatićete da vaše emocije prema njemu i nisu sasvim nestale, što ne bi bio preveliki problem da niste u novoj i skladnoj romansi.

Proverite stanje krvnog pritiska, jer simptomi nedvosmisleno ukazuju na moguću hipertenziju, i potrebno je da dobijete adekvatnu terapiju.

Blizanci – horoskop za 2.decembar

Ne treba da obećavate stvari koje ne možete da ispunite, jer tako samo ostavljate utisak da ste neozbiljni i neodgovorni.

Partner se dosta promenio u poslednje vreme i imate utisak da ne možete da doprete do njega nikako, pa i sumnjate da želi da sa vama raskine i da se zato i baš distancira polako.

Muči vas upala sinusa i posledična teška glavobolja, pa se javite lekaru za adekvatnu terapiju po tom pitanju.

Rak – horoskop za 2.decembar

Pokušavate na svaki način da ostvarite jednu dobru komunikaciju i lep odnos sa kolegama, ali oni vas nikako ne vole i ipak smatraju da niste zaslužili kao novajlija baš tu lidersku poziciju na kojoj se nalazite.

Neka osoba koja vam se vrlo i dopada nije dostupna za romantičnu vezu, pa je najbolje da ostanete prijatelji i da ne insistirate na nekim drugačijim odnosima.

Osećate se dobro i najzad možete da se malo opustite i da ne brinete previše o nekim tegobama koje su vas dugo mučile i iscrpele vam organizam.

Lav – horoskop za 2.decembar

Možda je vreme da počnete da razmišljate o promeni posla, jer je sva prilika da na vašem sadašnjem radnom mestu ne možete da pokažete ni svoju kreativnost niti znanje, i samo sebe trošite na neke besmislene projekte, a koji su još i mizerno plaćeni.

Srećni ste sa partnerom i uveliko planirate zajedničku budućnost, a sve nesuglasice koje su sasvim normalne u svakoj vezi, vi ste naučili da rešavate razgovorom i nekim kompromisom.

Imate realno uvek problema sa čestim i akutnim respiratornim infekcijama, pa ipak najpre i ostavite cigarete, te i na neki način ojačajte imunitet.

Devica – horoskop za 2.decembar

Niste zadovoljni rezultatima koje ste postigli, pa ste skloni da se nervirate i da pokušavate sve da odradite iznova, ali nemate vremena za to, pa i samo ćete da napravite još veće greške.

Raspoloženi ste za neka nova poznanstva i skloni da flertujete i da se upuštate u neke avanture, jer želite na taj način da zaboravite neku propalu romansu i raskid koji vas je povredio.

Imate česte bolove u leđima i vratu, i to je najzad posledica sedećeg načina života i toga što se slabo krećete, a i još manje se trudite da vežbate.

Vaga – horoskop za 2.decembar

Potrebno vam je više vremena da završite neke započete zadatke i projekte, ali se sve više gubite u nekoj panici i strahu, pa i baš zato i pravite nepotrebne propuste i greške.

Partner je posesivan i ljubomoran, i iako vam to smeta i po malo vas i ljuti, porazmislite da li ste mu sami svojim ponašanjem dali povoda.

Zdravlje vam nije najbolje, i imate dosta problema sa radom srca i povišenim krvnim pritiskom, pa odradite one osnovne analize kod kardiologa.

Škorpija – horoskop za 2.decembar

Odlično ste se spremili za neki poslovni sastanak i prezentacija za nadređene i strane partnere je bez greške, pa ste u nadi da će to biti prepoznato i da ćete dobiti unapređenje koje dugo želite.

Imate neku potrebu da se dopadnete suprotnom polu, pa ste skloni da razmišljate površno i da baš ulazite u neke aventure i flertove, a ne obraćate pažnju na to koliko ste zapravo dobra i kvalitetna osoba, pa i da zaslužujete više od toga.

Proverite stanje svojih perifernih vena, jer su sve češći bolovi i otoci u nogama, pa vam to zaista otežava funkcionisanje.

Strelac – horoskop za 2.decembar

Imate dosta obaveza za danas, i bojite se da li ćete sve uspeti da postignete, ali je samo važno da se dobro organizujete i da pametno radite i sve će biti sasvim u redu i bolje nego što ste se nadali.

Muči vas neko partnerovo ponašanje, i shvatili ste da se on dosta promenio i da je postao ćudljiv i distanciran, ali ne razumete zašto.

Imate česte bolove u mišićima i zglobovima, pa je moguće da je po sredi akutna upala, jer ste vi nakon dugog vremena počeli naglo i naporno da vežbate, kako biste skinuli višak kilograma.

Jarac – horoskop za 2.decembar

Obećavate unapred neke stvari koje realno ne možete da ostvarite, i onda se nadređeni sa pravom ljute na vas i trpite njihove kritike, pa je pametnije da najpre realno sagledate svoje mogućnosti i potencijale.

Niste raspoloženi da se stalno sa partnerom prepirete za neke sitnice, ali vam je lakše da nekako i sve probleme ignorišete, mada to dugoročno za budućnost vaše veze nije dobro ni pametno.

Umorni ste i nervoza vam stalno stvara bolove u želucu i mučninu, pa nađite načina da kanališete stres i da se malo opustite na neki način.

Vodolija – horoskop za 2.decembar

Prestanite da lažete svoje kolege i šefove da možete da odradite neke projekte za koje nemate ni znanja ni iskustva, i poslušajte savete prijatelja, pa budite iskreni i krenite ako je potrebno na još neku edukaciju kako ne biste izgubili posao, koji realno nije iz vaše struke.

Nije vam ni do čega, i nemate volje da izlazite i da upoznajete nove ljude, jer ste se vratili pak u neke prošle dane i osamili ste se, i razmišljate da li bi sada neke stare veze bile drugačije i imale i bolju perspektivu.

Muči vas bol u predelu pupka, pa je pametno da proverite stanje pankreasne funkcije i da uradite i ultrazvučni pregled i laboratorijske analize.

Ribe – horoskop za 2.decembar

Srećni ste jer ste dobili dugo željeno unapređenje, ali ste smetnuli sa uma da to donosi i još veće obaveze i odgovornosti, i da morate da radite i duplo više i puno napornije, kako biste opravdali ukazano poverenje.

Neko ko vam se dugo dopada, ne može da vam uzvrati vaša osećanja, jer je već dugo zauzet i u stabilnoj vezi, pa ne treba da gubite vreme na neka maštanja ili tugovanje, nego da krenete dalje.

Pokušajte da promenite način ishrane i da više vežbate, jer višak kilograma ne možete da tako lako skinete baš rigoroznim dijetema i gladovanjem, a one svakako i loše utiču na opšte zdravlje organizma.

Sponzorisano:

Loading...
error: Content is protected !!