Dnevni horoskop za 2.avgust 2019

Dnevni horoskop za 2.avgust 2019

Dnevni horoskop za 2.avgust ove godine.

Ovan – horoskop za 2.avgust

Doveli ste sebe u situaciju da morate da radite bilo šta samo da biste obezbedili sebi egzistenciju, jer ste ranije propustili idealne prilike i smatrali ste da ste za neke poslove previše dobri i da su oni za vas ponižavajući.

Imate utisak da vas partner uopšte iskreno ne voli i da se sa vama samo poigrava, i postali ste nesigurni u sebe i veoma ranjivi.

Imate mučnine i vrtoglavice i poželjno je da proverite krvni pritisak jer možda patite od hipotenzije.

Bik – horoskop za 2.avgust

Stalno se pozivate na neke svoje uspehe iz prošlosti, ali u suštini ste se veoma olenjili i nemate motivaciju da radite i čekate momenat kada ćete otići na odmor ili u penziju.

Svađate se sa partnerom i vaš ,odnos je postao veoma komplikovan i pitanje je trenutka kada će vaša veza da pukne.

Muče vas stalne prehlade i imate neke hronične bolseti disajnih puteva pa vam vreme ne prija i stalno vas vlaga guši i ne možete da dođete do daha.

Blizanci – horoskop za 2.avgust

Stalno konkurišete za neke pozicije za koje uopšte niste kvalifikovani, jer imate komplekse i želite da se nekome dokažete umesto da pronađete da radite bilo šta i da se ne brukate da vas izdržavaju prijatelji ili partner.

Tvrdoglavi ste i u svaki odnos ulazite sa nekim predrasudama, i smatrate da ste od nekoga ko vam se udvara vi bolji, i da zaslužujete osobu o kojoj maštate a koju realno ne možete da nikako ni dobijete.

Imate neke akutne alergijske reakcije, koje mogu da daju mnogo teže simptome nego što zaista jesu, pa ste se vrlo uplašili za sebe i rešeni ste da više ne zapostavljate svoje zdravlje.

Rak – horoskop za 2.avgust

Ne umete da balansirate između obaveza i zadatih rokova, pa stalno odugovlačite neke zadatke i kada dođe vreme da ih realizujete vi pravite nepotrebne greške jer morate da žurite da sve uradite.

Počnite da malo više izlazite i da se zabavljate, jer to što ste se osamili i sebe uveravate da vam prija samoća, neće da vam pomogne da krenete dalje i da pronađete ljubav za kojom i čeznete.

Muka vam je i imate neke izražene digestivne tegobe, pa je moguće da ste se ili prehladili ili da ste dobili gastritis od stalnog stresa i nervoze i obratite se lekaru.

Lav – horoskop za 2.avgust

Vama nije strano da se ponašate sebično kako biste ostvarili svoje ciljeve, ali ste ovoga puta baš i zaista preterali i iako ćete da dobijete pohvale, kolege će da vas bojkotuju jer ste sve ostvarili na njihov račun bez imalo stida i srama.

Iao je partner smatrao da će da vam prija izlazak, nije se nadao da ćete da reagujete tako ljubomorno na neke njegove prijatelje, i sasvim ste upropastili veče koje je trebalo da bude romantično i lepo.

Muči vas zubobolja i upala desni, i da biste izbegli neke ozbiljnije probleme i infekcije korena zuba, obratite se stomatologu na vreme.

Devica – horoskop za 2.avgust

Najzad je došao i vaš trenutak da zablistate na poslu, i nećete nikome da dozvolite da ukrade vaših pet minuta, te ćete da dobijete sve pohvale i odličnu ponudu da radite u inostranstvu kao lider.

Imate neku potrebu da stalno sa nekim flertujete i da se osetite poželjno i lepo, sve jer ste postali nesigurni u sebe nakon što vas je partner prevario i ostavio bez reči.

Pokušavate da se malo više aktivirate jer vam smeta višak kilograma, ali nemojte naglo da baš počnete sa teškim treninzima jer niste uopšte u kondiciji.

Vaga – horoskop za 2.avgust

Smatrate da ste stalno vi u pravu i ne verujete nikome od kolega, ali je nekada pametnije da sujetu ostavite po strani, jer kada vam zaista zatreba pomoć i podrška nećete imati na koga da se oslonite.

Neko koga odavno niste videli i prema kome gajite emocije već odavno, iznenada će da vam se pojavi u životu, i bićete presrećni kada shvatite da su vam osećanja uzvraćena istom merom.

Imate probleme sa peskom u bubrezima, i stanje dodatno pogoršava urinarna infekcija jer ste se prehladili, pa će bolovi zaista biti nepodnošljivi i moraćete da idete na infuziju ili čak i da ležite u bolnici.

Škorpija – horoskop za 2.avgust

Odbili ste neke odlične ponude jer niste želeli da ostavite na cedilu kolektiv za koji radite i da izdate firmu i pređete kod konkurencije, ali ste sada shvatili da ste pogrešili i nemate nikakve nade da stvari popravite i zaludno se kajete i nervirate.

Neočekivanio poziv će da vam sve promeni, jer bivši partner nije prestao da misli na vas i da se nada pomirenju, a ni vi niste ravnodušni iako ste već dugo u stabilnoj emotivnoj vezi.

Muka vam je i stalno ste malaksali i umorni, pa treba da proverite stanje jetrinih enzima i žučnu kesu, jer je moguće da imate neki problem sa funkcijom ova dva organa.

Strelac – horoskop za 2.avgust

Ne prija vam više život koji je vezan za stalna putovanja, jer ste se već premorili i prijao bi vam neki miran kancelarijski posao, i to ćete da pokušate da predočite svom šefu.

Partner vam stalno nešto prebacuje i kao da vas namerno nervira da bi vas izveo iz takta ali vi ste već opterećeni nekim drugim problemima, i jednostavno sve njegove napade i provokacije ignorišete.

Smanjite unos kalorija i slatkiša, jer vam nivo šećera u krvi na prethodne dve kontrole nije bio dobar i u velikom ste riziku da razvijete poremećaj koji je poznat kao metabolički sindrom.

Jarac – horoskop za 2.avgust

Jedva trpite posao koji radite jer vam je potreban novac, ali se trudite da što pre pronađete nešto bolje i isplativije jer sa trenutnom zaradom bukvalno samo preživljavate, a uz sve to morate da radite po ceo dan i da se trudite da ispoštujete rokove.

Usamljeni ste i povukli ste se u sebe, i naravno da tako nećete nikoga moći da upoznate niti da ostvarite kontakt sa osobama koje vam se dopadaju, te ćete samo i moći da maštate o nekome umesto da počnete da izlazite i da se malo i socijalizujete.

Zdravlje generalno stabilno.

Vodolija – horoskop za 2.avgust

Odlučili ste da pozajmite novac kako biste pokrenuli spostveni posao, jer vam je dosta toga da radite puno, a da ne zarađujete praktično ništa i da se samo mučite bez ikakve šanse za napredak i ostvarenje neke bolje pozicije, a vreme vam prolazi.

Nemate vremena za ljubav, jer ste preopterećeni nekim problemima, i ne primećujete uopšte da se vaš dugogodišnji prijatelj zapravo u vas zaljubio i da želi nešto više od pukog prijateljskog odnosa.

Višak kilograma koji vas muči možete da rešite samo pravilnom ishranom i vežbanjem, i baš i izbegavajte gladovanje i rigorozne dijete jer ćete tako samo da oslabite svoj organizam i da se razbolite.

Ribe – horoskop za 2.avgust

Nije pravi trenutak da date otkaz, pa se potrudite da radite odgovorno i da se trudite maksimalno, ali tražite bolju priliku i kada ona iskrsne pređite na novo radno mesto.

Ostavili ste utisak na neku osobu koju ste nedavno upoznali, i ona insistira na tome da izađete na romantični sastanak, ali vi i niste naročito zainteresovani jer smatrate da vam taj neko ne prija, ali nemojte tako lako da odbacujete šansu.

Imate probleme sa perifernom cirkulacijom, i stalno se mučite sa proširenim i upaljenim venama, pre svega zbog dugog stajanja na poslu kojim se bavite.

Sponzorisano:

Loading...
error: Content is protected !!