Dnevni horoskop za 19.septembar 2019

Dnevni horoskop za 19.septembar 2019

Dnevni horoskop za 19.septembar.

Ovan – horoskop za 19.septembar

Preopteretili ste sebe van svojih mogućnosti, i posao vam više nije nikakvo zadovoljstvo već napor i muka, jer imate prevelika očekivanja i ambicije, pa malo usporite tempo.

Idealan dan za ljubav, i ako ste slobodni moguća su neka lepa i nova poznanstva i nove romanse.

Muči vas nesanica i pazite se povreda na radu ili pak i u saobraćaju, jer ste sasvim rasejani i vrlo nesmotreni.

Bik – horoskop za 19.septembar

Vreme odmora je prošlo i očekuje vas dosta obaveza, ali ne dopustite da vas hvata panika, jer sve ćete da postignete samo ako se dobro organizujete.

Imate neke lepe ponude za izlazak sa partnerom ili prijateljima, i ne treba da očajavate i da se osamite, već da date sebi priliku za nova i lepa poznanstva i da se malo opustite.

Proverite sluh, jer ste nedavno imali težu upalu uha, i možda su posledice teže nego što možete i da pretpostavite.

Blizanci – horoskop za 19.septembar

Niste spremni na kompromise i smeta vam stalno nametanje nečije volje i autoriteta, i nikako baš ne uspevate da nađete balans i da napredujete kako ste zamislili.

Umara vas partnerovo stalno prebacivanje da ste ga zapostavili, i smatrate da treba da ima više razumevanja za vas, jer ste u vrlo teškom periodu i ne trebaju vam dodatni problemi.

Imate višak kilograma, ali ste za sve to sami krivi jer se i nezdravo hranite i sasvim ste fizički neaktivni, pa pokušajte da makar neke manje promene na bolje i napravite u tom smislu.

Rak – horoskop za 19.septembar

Danas je odličan dan za posao i za realizaciju nekih projekata koje ste dugo zapostavljali, ali koji će da se zaista reše i lakše i brže nego što ste mogli da očekujete.

Raskid sa partnerom je neminovan, ali ne treba da sebi prebacujete za sve to, jer vas osoba kojoj ste se do maksimuma posvetili nikada iskreno nije ni volela i ne zaslužuje vas uopšte.

Imate hroničan bol u želucu i stalno vam je muka, pa iako je moguće da je pre svega u pitanju stres i nervoza kao osnovni uzrok, obratite se lekaru da biste bili sigurniji.

Lav – horoskop za 19.septembar

Ne umete da balansirate obavezama i vremenom kojim raspolažete, pa sve nekako i ostavite da odradite u zadnjem momentu, i rizikujete da ne ispoštujete zadate rokove i da budete kritikovani od strane nadređenih.

Neko lepo putovanje sa partnerom koje ste zaista i dugo planirali, moraćete da odložite i to će neočekivano da poremeti vaš stabilan i harmoničan odnos, i vrlo ćete da se iznervirate.

Imate neke jasne simptome hipertenzije, pa proverite krvni pritisak i počnite najpre neku dijetu bez soli, pa onda i terapiju koju vam lekar propiše.

Devica – horoskop za 19.septembar

Posao koji radite nije onakav kakav ste očekivali da će biti, jer nemate baš nikakve šanse za dalji napredak i primanja vam ne pokrivaju ni one najosnovnije troškove, i nezadovoljni ste sasvim.

Ne treba da se vraćate u neke stare i propale emotivne veze, jer najzad i postoji razlog zašto su one završene, pa krenite dalje, jer ste vrlo harizmatična i zabavna osoba i možete svakog lako da osvojite.

Stalno patite od nekih akutnih upala i infekcija, i kašalj koji vas dugo muči ne smete da ignorišete jer možda ukazuje na jaču upalu pluća, i možete da završite na bolničkom lečenju.

Vaga – horoskop za 19.septembar

Očekujete rezultate nekog konkursa za posao u struci, ali su sve manji izgledi da ćete ga dobiti, i ne treba da se nervirate već da nastavite da radite honorarno do neke naredne prilike.

Partner se ponaša sasvim čudno, i vi sumnjate da vas vara i da želi da sa vama raskine, ali je ipak najbolje da o svemu sa njim otvoreno porazgovarate.

Skloni ste depresiji i promeni raspoloženja, i ne treba da se povlačite u sebe i da se pretvarate da ste dobro, već da se obratite stručnom licu za pomoć i psihoterapiju.

Škorpija – horoskop za 19.septembar

Nemate snage da se raspravljate sa kolegama, i da pokušavate da ih ubedite da njihova rešenja nisu validna i da su vaša bolja, pa ste na kraju spremni da popustite iako ste vi najodgovorniji za konačan rezultat.

Dopadate se nekome ko vam je već dugo prijatelj, ali vi ne osećate isto i ne znate šta da radite kako ne biste tu osobu povredili, i kako ne biste na kraju ugrozili prijateljstvo koje vam zaista puno znači.

Zdravlje vam je dobro, osim nekog manjeg viška kilograma koji možete lako da rešite pravilnom ishranom i sa malo više fizičke aktivnosti.

Strelac – horoskop za 19.septembar

Opterećeni ste prevelikim brojem zadataka, ali ste sami krivi jer ste prihvatili ono što realno ne možete da postignete, i razočaraćete neke kolege i saradnike jer nećete moći da ispunite unapred data obećanja.

Premišljate se da li da počnete romansu sa nekom osobom koja je od vas znatno starija, jer se najviše bojite osuda okoline, iako vam taj neko u svemu odgovara.

Sedeći način života vam stvara velike probleme sa lumbalnom kičmom, pa se malo pokrenite i promenite navike, inače ćete da se ukočite i da završite u bolnici i na dužem bolovanju.

Jarac – horoskop za 19.septembar

Sve ono što ste očekivali da ćete da ostvarite, krenuće naopako i bićete vrlo tužni i nezadovoljni jer ste izgubili vreme i energiju, a ništa niste postigli.

Usamljeni ste i potrebna vam je nežnost i ljubav, ali morate da shvatite da vas baš niko drugi ne sputava osim vas samih.

Imate simptome peska ili kamena u mokraćnim kanalima, i ne treba da trpite bolove i dizurične smetnje, već da se najzad i obratite lekaru.

Vodolija – horoskop za 19.septembar

Pokušavate da ostvarite sev svoje planove i projekte, i danas je idealan dan da zablistate, ali ne treba da slušate kolege i saradnike jer žele da vas sabotiraju i unazade, i zaista ste nekada previše naivni kada su u pitanju međuljudski odnosi u kolektivu.

Partner vas zaista voli i uvek vam priređuje neka lepa iznenađenja, ali vama nešto u vezi smeta i ne želite da radite onako kako se od vas očekuje, jer smatrate da svaki njegov lep gest ima neku pozadinu koja će kasnije da vas košta kompromisa.

Imunitet vam je jako oslabljen, i treba da se malo više posvetite sebi, te da ostavite probleme po strani, jer ste stalno bolesni i stalno vam se neke tegobe i nadovezuju jedna na drugu.

Ribe – horoskop za 19.septembar

Zavidite nekim kolegama na njihovim poostignućima, i ljuti ste na sebe što ste neostvareni, te i u odnosu na njih ste u stagnaciji, ali je zaista dovoljno da se samo malo promenite i da sebi nekako pokažete koliko možete i znate, i ostvarićete i vi odlične rezultate.

Muči vas neka sumnja da vas partner laže i vara, ali nemate dokaza i ne smete da sebe na taj način opterećujete i nervirate bez potrebe, te ili razgovarajte otvoreno ili se pomirite sa time da niste u pravu i da tražite probleme gde ih nema.

Proverite krvnu sliku, jer ste i ranije imali visoke vrednosti holesterola i triglicerida, pa i ne smete to da ignorišete, jer su to faktori rizika za čitav niz bolesti i hroničnih patoloških stanja.

Sponzorisano:

Loading...
error: Content is protected !!