Dnevni horoskop za 19.novembar 2019

Dnevni horoskop za 19.novembar 2019

Dnevni horoskop za 19.novembar.

Ovan – horoskop za 19.novembar

Prestanite da gubite vreme i energiju da biste se opravdali ljudima, kojih se vaši planovi i ideje ne tiču, te radite kao i do sada i biće sve u najboljem redu, i napredak je siguran i neće izostati.

Partner je sa vama samo iz koristi, i svi oko vas to vide i pokušavaju da vam otvore oči, ali vama je lakše da verujete u ljubav i sva upozorenja olako ignorišete, i na kraju ćete zažaliti i patiti.

Muči vas zubobolja i vreme je da se odvažite i da odete kod zubara, kako problem ne bi postao baš i ozbiljniji nego što je sada.

Bik – horoskop za 19.novembar

Naporan rad vam se danas neće isplatiti, i počeli ste da sebe sažaljevate i da smatrate da nemate sreće kao i svi oko vas, ali je činjenica da se ne trudite dovoljno da završite sve svoje obaveze.

Stalne svađe sa partnerom su počele da vas zaista umaraju, i vi smatrate da on namerno pokušava da vas ispropvocira, a jer želi da vi inicirate raskid veze, pošto su emocije počele da se gase.

Imate upalu mokraćne bešike, praćenu bolom u donjem stomaku i dizuričnim smetnjama, pa se i javitre lekaru na vreme, da biste uzeli prave antibiotike.

Blizanci – horoskop za 19.novembar

Srećni ste jer imate realnu priliku da napredujete i danas sve odrađujete olako i sa zadovoljstvom, i to nadređeni primećuju, i vrlo su zadovoljni, i novčani bonus i nova pozicija su sasvim izvesni u najskorije vreme.

Idealan je dan za ljubav, i pokušajte da sa partnerom uživate u svakom zajedničkom trenutku i da obnovite stare strasti i nežnosti, pa i koje su vas i uvek zbližavale od starta vaše veze.

Muka vam je i stalno imate probleme sa probavom, pa je vreme da uradite neke analize, ali i da se malo pozabavite svojom ishranom i načinom života, jer ništa ne radite kako treba a onda se i žalite na tegobe.

Rak – horoskop za 19.novembar

Stalno kuburite sa manjkom novca, te razmišljate da li da potražite dodatni posao, ali to trenutno nije rešenje, i pametnije je da se stroite i da radite bolje posao koji imate i koji je dosta zahtevan.

Skloni ste da flertujete sa nekim osobama koje nisu za vas dostupne, i nema potrebe da tako sebi nešto dokazujete, jer se samo bez potrebe kompromitujete, te se i izlažete podsmehu okoline.

Proverite stanje krvnog pritiska, jer svi simptomi koje imate ukazuju na hipertenziju, ali je još tu opasnost od nekih srčanih aritmija jer je srce počelo da pokazuje neke preskoke u pravilnom radu i obavezno se obratite kardiologu.

Lav – horoskop za 19.novembar

Mada ste danas vrlo uporni da ostvarite neke ambicije i željene rezultate, skloni ste da brzate i da pravite nepotrebne greške, pa na kraju ništa neće biti kako ste se u startu nadali.

Morate da pokušate da shvatite partnera i da ga pustite da sam reši neke svoje probleme, jer pak i stalno vaše insistiranje na razgovoru i neke scene koje ste skloni da pravite, samo ga guše i od vas udaljavaju.

Imate probleme sa upalom grla i stalno kašljete, pa ako se pojavi i temperatura i groznica, opet se obratite svom lekaru za dodatnu terapiju, kako ne biste dobili upalu pluća.

Devica – horoskop za 19.novembar

Zanemarujete danas neke važne detalje u poslu, i zato i ne uspevate da rešite prepreke i probleme, ali se nadate da šefovi neće da primete, i pokušavate da samo otaljate obaveze da biste ispoštovali date rokove.

Imate potrebu da se stalno vraćate na neke prošle veze i da analizirate greške koje ste pravili, ali to vam zaista ne pomaže da krenete dalje, i tako nikada nećete naći sreću, ako živite u prošlosti.

Imate realan višak kilograma, ali ne možete da ga se rešite preko noći, i ne pokušavajte neke baš i rigorozne dijete ili gladovanje, jer ćete samo da sebi pogoršate zdravstveno stanje organizma.

Vaga – horoskop za 19.novembar

Skloni ste da gubite vreme i da se zamajavate nekim stvarima koje zaista nisu bitne, ali je sve to posledica vaše nesiguirnosti u sebe i neiskustva na poslu koji radite, pa se ne usuđujete da pravite neke veće korake.

Imali ste sreće pa ste najzad upoznali nekoga ko vam se odavno sviđa, ali je na žalost ta osoba od vas daleko, te i vi vagate da li ste spremni za vezu na daljinu, ili je bolje da ostanete prijatelji.

Muči vas bol u zglobovima i mišićima, pa pokušajte da malo smanjite naporne treninge, posebno jer ste dugo vodili sedeći način života i pokušavate sve da brzinski nadoknadite, pa ste skloni pak i povredama i upalama lokomotornog sistema.

Škorpija – horoskop za 19.novembar

Niste vi osoba koja može da se olako suoči sa nadmoćnijim i lukavijim kolegama ili šefovima, te danas zaista nije pametno da ulazite u konflikte sa bilo kime sa posla, jer ćete biti poniženi.

Neko kome se dopadate je vrlo navalentan i pokušava na sve načine da vas impresionira i osvoji, ali vama takav pristup smeta i ne želite da dajete lažne nade toj osobi, jer vam se ne sviđa.

Česte su urinarne infekcije i pesak ili kamenac u mokraćnim kanalima, pa ste realno u opasnosti od nekih bubrežnih disfunkcija, i obratite se lekaru na vreme, te rešite početne probleme.

Strelac – horoskop za 19.novembar

Kolege su sklone da vas opterećuju svojim problemima, ali generalno je i posao koji radite kao i sam kolektiv odličan, pa ste vi i zadovoljni i srećni, jer ste se snašli i zuarađujete odlično.

Partner ne želi da se još uvek obavezuje i da pređe na neki viši stepen u vašem odnosu, a vi ste i spremni za zajednički život i za brak, pa ste skloni da stalno na tome insistirate i da ga gušite.

Povredili ste se svojom nepažnjom, pa sada trpite jake bolove i morate da idete na jake terapije, te i na kasniji fizikalni tretman, i sve jer ste bili nesmotreni i tvrdoglavi kao i obično.

Jarac – horoskop za 19.novembar

Nemate danas volje da se posebno angažujete oko nekih radnih zadataka, pa pazite da ne otaljate i ne umanjite kvalitet projekata, jer nadređeni sve prate i računaju, i nemojte da se iznenadite baš i kada sve to navedu kao razlog, što niste dobili željeno unapređenje.

Usamljeni ste i sasvim ste se povukli u neki svoj svet mašte, ali je realnije da prihvatite da je svaka veza puna i uspona i padova, te i da rizikujete da patite, jer tako možete da nađete svoju sreću na samom kraju.

Boli vas vratna kičma, jer ste stalno u sedećem položaju i skloni ste da se ukočite zbog prirode posla koji radite, pa idite na neki masažu ili radite redovno preporučene fizikalne vežbe.

Vodolija – horoskop za 19.novembar

Danas je dan za posao odličan, i nećete imati na šta da se požalite, osim na umor na kraju dana, ali će njega da nadvlada osećaj zadovoljstva, i to zbog uspeha i pohvala koje ćete da dobijete.

Raskid sa partnerom je sasvim neminovan, jer je sve nekako postala stvar navike, i vi ste jedno drugo prestali da volite, pa ćete se najzad složiti da je bolje da se rastanete kao prijatelji.

Nije vam jasno kako ste uspeli da se tako zapustite i da ugrozite svoje zdravlje, pa ste rešeni da sve popravite i da sasvim promenite način života, i da se sredite najzad.

Ribe – horoskop za 19.novembar

Nezadovoljni ste kako se neki vaši planovi odvijaju, i želite da potražite neke bolje uslove za rad, jer smatrate da na sadašnjem poslu niste dovoljno cenjeni, a svakoga dana se trudite da date svoj i maksimum, te i da sve uradite fer i korektno.

Muči vas neka partnerova hladnoća i distanciranost, te i ne znate kako da se postavite niti šta da mislite o tome šta je uzrok takvog ponašanja, a on odbija da razgovara o tome i stalno nalazi neke izgovore.

Bolne i otečene noge su verovatno posledica loše periferne cirkulacije, ali mogu biti i rezultat poremećaja rada bubrega i srca, pa se javite lekaru i ne postavljajte sami odokativne dijagnoze.

Sponzorisano:

Loading...
error: Content is protected !!