Dnevni horoskop za 19.jun 2019

Dnevni horoskop za 19.jun 2019

Dnevni horoskop za 19.jun možete čitati ispod u tekstu.

Ovan – horoskop za 19.jun

Preterano ste takmičarski nastrojeni, i to je počelo da smeta kolegama sa kojima radite ali ne žele da vam to kažu u lice već će da vas na svaki način sabotiraju.

Ostaviće vas osoba sa kojom ste bili dugo godina u vezi, i vi ćete teško da se oporavite od raskida jer ste se nadali da ste pronašli nekoga sa kime biste delili budućnost.

Muči vas prehlada, i pametno je da se odmarate i da uzimate više vitamina.

Bik – horoskop za 19.jun

Napredujete brže i bolje nego što ste očekivali, pa je izvesno da ste zaista presrećni na poslu koji radite i da svoj maksimum dajete u svakom projektu koji je prd vama.

Slobodni ste već duže vreme, ali ste već i spremni za neku ozbiljniju romansu, jer vam je flert i avantura već dosadila, pa ste željni nekog nežnijeg i dugotrajnijeg emotivnog odnosa.

Imate neke probleme sa organima za varenje, i moguće su upale ili infekcije, pa se obratite na vreme lekaru kada uočite prve simptome.

Blizanci – horoskop za 19.jun

Veoma ste dvolični i lukavi, i saradnici vas ne vole jer uvek mislite samo na sebe i uopšte nemate nikakav timski duh i ne želite ni sa kim da podelite savete i ideje.

Pretvarate se da vam je u vezi sve idilično, jer ste u strahu od samoće i potiskujete neka velika nezadovoljstva samo da biste ugađali partneru.

Prekontrolišite nivo šećera i masnoće u krvi, jer ste pod rizikom od metaboličkih poremećaja pre svega zbog načina života koji vodite.

Rak – horoskop za 19.jun

Uspeli ste da se snađete na novom poslu i nemate razloga da brinete kako ćete da se uklopite jer su kolege oduševljene vašim radom i prijateljskim stavom i neposrednošću.

Udvarate se nekome za koga znate da je već u vezi, pa nije u redu da radite ono što ne biste voleli da se vama desi u nekom budućem momentu.

Odlično zdravlje nakon dužeg perioda.

Lav – horoskop za 19.jun

Ako ste već prihvatili neki posao, nije u redu da ga ne radite pošteno i da se za njega ne potrudite, jer vam je novac potreban i ne smete da rizikujete da ostanete bez ikakvih prihoda.

Sasvim je neverovatno koliko ste se zaljubili i koliko ste srećni u emotivnoj vezi, pa vam je to jedan izvor energije i sve vam je lepše kada ste sa partnerom.

Potrudite se da malo više hodate i da se hranite zdravije, jer ste se dosta ugojili i u riziku ste da imate problema sa srcem i krvnim pritiskom.

Devica – horoskop za 19.jun

Bićete prezadovoljni nekim ostvarenim rezultatima, i to će da vam da snage da istrajete i da se izborite za neku bolju poziciju na poslu.

Stalno prebacujete krivicu na partnera, i povedite računa da ga previše ne opteretite nekim jakim i bezrazložnim sumnjama i svađama, te i da vas on na kraju zbog toga i ne napusti.

Moguća je upala uha, i treba da se pripazite ako ste osetljivi i ako ste ranije imali slične probleme.

Vaga – horoskop za 19.jun

Ne možete nešto da radite bez pažnje i koncentracije, jer takav posao nije validan i neće dati ni željene rezultate na kraju svega.

Partner vama olako i beskrupulozno manipuliše, i vi toga uopšte niste svesni, pa se ponašate glupavo i svi vam se smeju iza leđa.

Danas vam je zdravlje dobro, mada simptomi neke hronične upale još uvek nisu sasvim prošli i treba da se pripazite i da mirujete.

Škorpija – horoskop za 19.jun

Imaćete neki konflikt sa saradnicima, i to će sasvim da vas izbaci iz koloseka, pa ćete da nekako provedete dan nervozni i napeti, umesto da se saberete i da se fokusirate na probleme koje morate da rešavate.

Preterano ste opterećeni nekim sitnim čarkama u odnosu sa partnerom, i zaista tražite razlog da se sa njim posvađate iako nema potrebe da se nervoza prenosi i na privatni aspekt života.

Prekontrolišite štitnu žlezdu, jer ste postali preterano nervozni i počinjete da naglo mršavite u poslednje vreme.

Strelac – horoskop za 19.jun

Smeta vam neki odnos sa šefovima, jer niste navikli da vam sve neko drugi određuje i da vam se tako sputava kreativnost i logičnost koju imate u svom radu, pa je moguće da ćete odlučiti da vi i menjate posao.

Partner je ozbiljnih namera i planira sa vama zajedničku budućnost, ali ste vi još uvek neodlučni i već vas je strah od nekih velikih odluka i planova.

Povreda ramena je veoma ozbiljna i niste trebali da podižete teret, jer sada trpite bolove i morate da idete na svakodnevne terapije.

Jarac – horoskop za 19.jun

Pasivni ste i nemate volje da se posvetite ničemu, pa okolina to shvata kao vašu lenjost i jedno i neodgovorno ponašanje, ali niko ne razume da ste zaista nemotivisani za posao koji ne volite.

Moguće je da ćete uskoro da dobijete ponudu od partnera da se preselite ili da počnete zajednički život, ali je vama sve to previše jer morate da se prilagođavate i iako ga volite razmatrate pre svega svoju sreću.

Smeta vam što ste se ugojili i nikako ne možete da smršate, ali je pametno i da prekontrolišete rad endokrinih žlezda jer je možda vaš metabolizam usporen.

Vodolija – horoskop za 19.jun

Uporni ste u nekim svojim nastojanjima da završite posao koji ste započeli, mada vam je dosta teško da sve odradite jer ste zapustili obaveze i jer vam je mučno da radite ono što ne volite.

Smatrate da je partner odgovoran za zahlađenje odnosa u vašoj vezi, i ne možete da se pomirite sa time što ste čuli, da vas on vara i da sa vama ne želi ozbiljnu budućnost.

Problemi sa bubrezima su sasvim izvesni, pa povedite računa o tome da se ne prehladite i da se ne desi da ponovo dobijete ozbiljnu infekciju mokraćnih puteva.

Ribe – horoskop za 19.jun

Odlično ste se snašli na novom radnom mestu, i sve pohvale za vaš rad i trud će da dođu od svih saradnika i nadređenih, pa ćete biti i više nego zadovoljni.

Raspoloženi ste za neki opušteni izlazak sa osobom koja vam se dopada i ne želite da pokvarite ni svoje veče nekim pričama o poslu ili obavezama.

Moguća je nesanica i glavobolja, pre svega zbog stresa i nervoze.

Sponzorisano:

Loading...
error: Content is protected !!