Dnevni horoskop za 19.jul 2019

Dnevni horoskop za 19.jul 2019

Dnevni horoskop za 19.jul.

Ovan – horoskop za 19.jul

Da biste ostvarili zamišljeno i rešili zadatke koji su pred vama, moraćete da se malo namučite danas, ali kako vi i volite da sve bude perfektno, rešićete sve na najbolji mogući način.

Ljubav je sve jača i stabilnija i sa svakim danom uočavate neke novine koje vam se kod partnera dopadaju, i koje zapravo vaš odnos čine čvrstim i uravnoteženim.

Potrebno vam je više sna jer već danima osećate da ste umorni i iscrpljeni, pa je pametno da zaboravite na neke sitne probleme i da pokušate da se opustite.

Bik – horoskop za 19.jul

Kao i uvek, i sada vagate oko dve podjednako dobre poslovne situacije, ali u redu je poslušati savet, mada je najbolje na kraju poslušati samo sebe i doneti odluku, i sigurno će se pokazati to kao najbolji izbor.

Vrlo ste šarmantni po prirodi i suprotni pol vam teško odoleva, i pravi ste magnet za ljude oko sebe koje zavodite svojom neposrednošću i harizmom, i vama je to zadovoljstvo i sreća.

Muče vas hronični bolovi u leđima i za početak je dovoljno da odete na neku profesionalnu masažu ili da se bavite nekim laganim fizičkim vežbama kako biste se nekako pokrenuli.

Blizanci – horoskop za 19.jul

Kolege nikako ne mogu da razumeju vaš način razmišljanja i vaše ideje, te i kako su svi različiti, moraćete malo da se potrudite da ih pridobijete na svoju stranu.

Osećate se lepo i poželjno i skloni ste da flertujete sa osobama koje i ne poznajete dovoljno, ali u tome nema ničeg lošeg jer ste slobodni i ne škodi vam malo avanture i uživanja u slobodi i lepom druženju.

Vreme je da posetite stomatologa, pa i ako nemate nikakvih simptoma i tegoba odnosno realnih problema, makar prekontrolišite svoje zube.

Rak – horoskop za 19.jul

Danas možete na miru da se posvetite poslovima oko uređivanja kuće ili stana jer zaista nemate previše poslovnih obaveza u firmi i dan je idealan da se malo odmorite jer ste to zaslužili.

Zadovoljni ste trenutnom situacijom sa partnerom, te vi i ne razmisljate previse o ljubavi, ipak ste vi slobodnjaci i uživate u svakom trenutku koji vam daje nezavisnost i osećaj rasterećenosti.

Nezadovoljni ste kilažom, i ozbiljno ste krenuli sa dijetom, te možda niste primetili ali već je baš i evidentno da ste oslabili kilogram dva, pa samo tako nastavite u daljem periodu.

Lav – horoskop za 19.jul

Pokušajte da se rasteretite i da pslu pristupite sasvim lako i motivisano, jer je to najbolji način da ostvarite sve ono što ste naumili u kratkom roku.

Imate potrebu da partneru pokažete koliko vam znači, pa ćete da mu priredite neko lepo i zabavno iznenađenje, ali na žalost on neće odreagovati onako kako ste se vi i nadali.

Problemi sa kičmom su već postali hronični, i vi ništa ne preduzimate da promenite taj pasivan i sedeći način života niti da izgubite par kilograma koji jesu evidentni i pšredstavljaju opterećenje.

Devica – horoskop za 19.jul

Veliki ste materijalista i poslu pristupate samo sa aspekta zarade i sve pretvarate u novac, te takav stav bez ljubavi i zadovoljstva prema onome što radite, na duge staze može da dovede do jedne jasne isfrustriranosti i potrebe da promenite zanimanje.

Imate potrebu da se javite osobi koja je sa vama raskinula i koju nikako niste preboleli, ali zaista nema svrhe da ponovo započinjete nešto, jer ona odavno ne oseća ništa prema vama i samo ćete sebe da povredite.

Proverite vid jer ste u poslednje vreme skloni da imate neke simptome koji ukazuju na jasno opterećenje vidnih funkcija i možda vam je potrebno da nosite dioptrijske naočare ili sočiva.

Vaga – horoskop za 19.jul

Veoma ste ambiciozni i imate neke jasne ciljeve, ali sve radite neplanirano i brzopleto i greške su neminovne, kao i usporavanje napretka kome težite i koji vas pokreće kao glavni motiv.

Partner nema razumevanja za vaša stalna opravdanja, i postaviće vam ultimatum koji će biti jedna krajnja odluka za dalji tok vašeg odnosa.

Neka stara povreda ramena vas ponovo muči, i ne treba da ignorišete bol i otok, već da se obratite lekaru i da idete na fizikalni tretman što pre.

Škorpija – horoskop za 19.jul

Ponašate se neodgovorno prema nekim obavezama koje imate, i nije opravdanje u tome što vam ne odgovaraju zadaci koje ste dobili, jer je u pitanju timski rad i nanosite štetu celom kolektivu kada se inatite i ponašate se svojeglavo.

Umarate se nekim razmišljanjima o bivšem partneru, jer ste usamljeni i počeli ste da kalkulišete da li bi vaša veza mogla da uspe sada kada ste ostvareni profesionalno i kada ste oboje zreliji.

Proverite krvnu sliku, jer vrednosti holesterola i triglicerida na prethodnoj kontroli nisu bile baš zadovoljavajuće, i ako ni dijeta nije pomogla da ih popravite, potrebno je da uzimate određenu terapiju.

Strelac – horoskop za 19.jul

Imate utisak da se vaše obaveze samo nadovezuju jedna na drugu i da vi nemate nikakav uticaj na ono što se oko vas dešava, pa ste preumorni i nedostaje vam slobodnog vremena i odmora od posla i zadataka.

Neko vam je veoma drag i simpatičan, ali ga ne posmatrate kao i on vas, i ne želite da otpočnete neku vezu, jer smatrate da sa tom osobom nemate nikakve izglede za srećnu budućnost jer ste suviše različitih shvatanja i stavova.

Pokušavate na pogrešan način da izlečite neke tegobe, i potrebno je da slušate savete lekara i da ne radite stvari na svoju ruku, jer tako samo pogoršavate i onako ozbiljne tegobe.

Jarac – horoskop za 19.jul

Osećate jednu dozu nesigurnosti u radu, pre svega jer nemate iskustva i ne želite da napravite greške i da postanete predmet podrugivanja i podsmeha, pa je najpametnije da potražite pomoć i savete od nekoga kome verujete dovoljno.

Imate probleme sa ispoljavanjem osećanja, pa partneru smeta to što ima utisak da ste vi stalno hladni i rezervisani, i što se ne trudite dovoljno da pokažete da vam je stalo jednako kao i njemu.

Pazite se nekih povreda ili preloma, posebno ako radite neki rizičan posao ili ako ste aktivni učesnik u saobraćaju, jer vam stres i nesanica remete pažnju i koncentraciju, i morate da nekako pronađete način da se malo opustite.

Vodolija – horoskop za 19.jul

Nije trenutak za neke nove poslovne poduhvate niti radiukalne promene, pa pokušajte da se strpite i da se maksimalno posvetite onome što radite, iako je činjenica da vam postaje sve teže i da niste srećni ni zadovoljni poslom koji radite.

Potrebna vam je neka razonoda i rasterećenje, i poziv neke osobe na romantičan sastanak je možda baš pravo rešenje, te i početak nekog lepog emotivnog odnosa u trenutku kada ste to najmanje i očekivali.

Zdravlje vam je sasvim dobro, ali to ne znači da treba da se opustite jer ste duže vreme imali probleme sa hroničnim bolestima i jedva ste uspeli da uspostavite jedan balans u metabolizmu.

Ribe – horoskop za 19.jul

Imate mogućnost da lako i brzo napredujete na poslu i da dođete do neke liderske pozicije, pre svega jer ste vrlo odgovorni i logički razmišljate i brzo i temeljno rešavate sve probleme.

Neki neočekivani poziv će da vam ulepša dan, i možete da očekujete da se iz prijateljstva sa osobom koju poznajete baš dugo rode i neke emocije koje su romantične i koje ste oboje dugo potiskivali.

Problemi sa varenjem su sve učestaliji, i prekontrolišite svoje stanje kod specijaliste, jer je stres ili nervoza mogući uzrok simptoma koji vas dugo muče.

Sponzorisano:

Loading...
error: Content is protected !!