Dnevni horoskop za 19.januar 2020

Dnevni horoskop za 19.januar 2020

Dnevni horoskop za 19.januar ove godine.

Ovan – horoskop za 19.januar

Neka osoba će da vam danas dosta pomogne da rešite neke zaostale obaveze, i bićete srećni jer imate podršku kada vam je ona najpotrebnija.

Srećni ste u vezi sa partnerom, i to vam daje snagu da ostanete nasmejani i pozitivni i da sve vaše ostale probleme koje imate lakše i prebrodite.

Pazite se povreda jer ste sasvim nepažljivi i stalno negde jurite i brzate, pa to može da vas košta.

Bik – horoskop za 19.januar

Nekako ništa danas ne ide kako ste planirali, i sve se odvija sporije nego što ste očekivali, pa ipak pokušajte da raspodelite obaveze i da na kraju ne uzimate ono što ne možete realno da stignete da kvalitetno odradite.

Niste spremni na neke kompromise i odricanja koja partner od vas očekuje, i sve se češće svađate i veza vam je zapala u ozbiljnu krizu.

Morate da se manje nervirate jer vam stres zaista škodi i utiče na pogoršanje i mentalnog i najzad i fizičkog zdravlja, a da vi to ni ne primećujete.

Blizanci – horoskop za 19.januar

Ignorišete nečije realno dobre predloge i ideje, jer niste osoba koja ume da radi kao timski igrač, i sve će na kraju vama da se obije o glavu, i nadređeni će da vas kritikuju, pa ćete biti besni.

Imate potrebu da se stalno upuštate u neke flertove i prolazne avanture, jer ste realno usamljeni i nesrećni, a ne želite da to sebi priznate.

Muče vas učestale alergije i upale ždrela i krajnika, pa pokušajte da uzimate više toplih napitaka i vitamina, i da tako makar malo ojačate imunitet.

Rak – horoskop za 19.januar

Danas ste posebno lenji i nemate motivaciju da radite, te ste se i previše opustili i sve obaveze baš i samo otaljavate, i možete da napravite zaista velike greške i propuste u poslu.

Ako ste slobodni, imaćete priliku da upoznate neku zaista posebnu osobu i da se iskreno zaljubite ali je problem što ste fizički udaljeni, i vi niste spremni na takvu vrstu veze, te i ne znate kako da postupite.

Imate česte bolove u stomaku, pa ste se uplašili da nije u pitanju akutna upala pankreasa ili pak i slepog creva, i najbolje je da uradite neke osnovne dijagnostičke testove.

Lav – horoskop za 19.januar

Bilo bi dobro kada biste mogli da se malo odmorite od obaveza i posla, jer ste sasvim umorni i vrlo ste i dekoncentrisani, te sve radite kako ne treba i pravite sebi velike probleme.

Veza sa partnerom je vrlo turbulentna i promenljiva, a jer ste oboje tvrdoglavi i ne umete da se složite i da pravite kompromise oko nekih stvari koje su vrlo važne za oboje.

Bolovi u kičmi i kolenima su sve jači, i potrebno je da se malo pokrenete i da se bavite nekim sportom, a jer vam je sedeći način života i višak kilograma najveći problem i uzrok tegoba.

Devica – horoskop za 19.januar

Previše lično shvatate neke kritike nadređenih ili kolega i saradnika, i morate da se malo opustite i da prestanete da mešate posao i osećanja, jer vam to na kraju neće doneti ništa dobro.

Imate izgleda da počnete romansu sa osobom koja vam se već dugo dopada, ali ćete da se i vrlo vi iznenadite i razočarate, kada shvatite da je ona sasvim drugačija nego što ste je vi zamišljali.

Česte su glavobolje i nesanica, pa ste baš i stalno nervozni i pod stresom, i morate da se nekako i najzad smirite i opustite, jer ugrožavate svoje kompletno stanje i zdravlje organizma.

Vaga – horoskop za 19.januar

Danas kao da nema kraja obavezama, i vi ste se potpuno zapetljali u neke projekte koje ste olako prihvatili, a realno nemate potencijala ni da ih odradite na vreme, a ni kvalitetno kako bi trebalo.

Osoba koju ste nedavno upoznali je već zauzeta ali se pretvara da joj se dopadate kako bi sa vama ostvarila neku tajnu vezu, i samo vas iskoristila za prolaznu avanturu i zabavu.

Pazite se povreda na radu i u saobraćaju, te i proverite vid jer ste sve više skloni da patite od neke promene dioptrije koju uporno ignorišete.

Škorpija – horoskop za 19.januar

Kako biste valjano obavili sve zadatke koje imate, morate da uložite više rada i truda, te i da date svoj maksimum, ako očekujete da napredujete i da dobijete novčani bonus.

Niste srećni sa partnerom i morate da oboje ozbiljno porazgovarate o statusu vaše veze, jer je baš vrlo jasno da ovako više ne ide, te i da ste se sasvim udaljili jedno od drugog.

Imate probleme sa hipertenzijom, i simptomi uopšte ne prolaze na primenu terapije koju sada baš uzimate, pa se javite lekaru da promenite kombinaciju antihipertenziva, i češće kontrolišite svoju srčanu funkciju.

Strelac – horoskop za 19.januar

Zadovoljni ste jer dobro zarađujete i odlično se slažete sa kolegama iz kolektiva, pa ne biste pak ni menjali posao, sve iako imate puno ponuda i boljih prilika za to.

Počeli ste zajednički život sa partnerom, ali na žalost ne ide sve onako kako ste se u startu nadali, i neke osobine tek sada primećujete kod voljene osobe i one vam vrlo smetaju.

Imate probleme sa opadanjem kose i zabrinuti ste jer sve povezujete sa preteranim stresom, ali ne znate kako da to promenite i rešite na pravi način.

Jarac – horoskop za 19.januar

Odlično ste se snašli na poslu, tei finansije su veoma zadovoljavajuće, pa u narednom periodu vi nećete morati da zbog toga previše brinete.

Imate sreće da ste se na vreme osvestili i ostavili osobu koja vas je samo koristila, a i lagala vas je bezočno, pa iako vam je teško i patite ipak je bolje po vas da ste takav odnos prekinuli.

Boli vas stomak i imate i neke probleme sa hemoroidima, pa ste vrlo zabrinuti i strepite od nekih rezultata jer stvar može biti ozbiljna, a pošto imate genetsku predispoziciju za maligna oboljenja digestivnog trakta.

Vodolija – horoskop za 19.januar

Treba da racionalno sagledate prioritete i da ne prihvatate na sebe obaveze koje ne možete da baš ni obavite kvalitetno i na vreme, jer ćete samo da tako i razočarate sebe i nadređene.

Morate da se malo opustite i da počnete da više izlazite, te da ne živite od uspomena, i da više ne mislite da li bi bilo bolje da ste nastavili vezu sa bivšim partnerom.

Imate česte probleme sa urinarnim infekcijama, i proverite stanje bubrega jer ste već i ranije imali kamenac i pesak, pa i trpeli jake bolove, te je bolje da to stanje sada predupredite na vreme.

Ribe – horoskop za 19.januar

Jedva čekate da se radno vreme završi, i kada biste mogli i imali vremena, sve biste ostavili da vi obavite sutra, ali su se na žalost neke stare obaveze već nagomilale jer niste radili na vreme kako treba.

Uživate u ljubavi sa partnerom, i najzad ste i srećni i zadovoljni kako se sve odvija i kako se stvari napreduju, i počeli ste neke planove za zajedničku budućnost.

Imate neke simptome koji ukazuju na mogući poremećaj rada štitne žlezde, pa se na vreme javite svom lekaru, kako biste uradili dodatne analize.

Sponzorisano:

Loading...
error: Content is protected !!