Dnevni horoskop za 19.februar 2020

Dnevni horoskop za 19.februar 2020

Dnevni horoskop za 19.februar ove godine.

Ovan

Fali vam energije i motivacije da radite predano kao i do sada i to nadređeni počinju da već uveliko primećuju, pa ćete pretrpeti ozbiljne krtitike i prigovore.

Niste srećni ni zadovoljni time kako vaša veza sa partnerom funkcioniše, ali i dalje ostajete tvrdoglavo pri svome i ne želite da ništa menjate.

Sasvim ste rasejani i stalno napeti i nervozni, pa nađite neki način da se malo opustite i da se vi najzad i fokusirate na sve ono što jeste suštinski važno.

Bik

Ne treba da se opterećujete unapred i da se bojite zadataka i obaveza, jer ako se organizujete kako treba sve možete da postignete i da ostvarite svoje ciljeve i ambicije.

Neka osoba pokušava da vas zavede ali vi niste zainteresovani i počinje da vam smeta njeno baš i dosta navalentno ponašanje i udvaranje.

Imate neke probleme da bubrezima i potrebno je da se na vreme javite svom lekaru kako stvar ne bi postala ozbiljna i uzrokovala insuficijenciju.

Blizanci

Pred vama su danas odlične prilike koje treba da znate da iskoristite i da sve najzad i preokrenete u svoju korist.

Niste raspoloženi da se stalno sa parrtnerom raspravljate oko istih problema, jer ne vidite način da rešite bilo šta, pošto je osoba sa kojom ste u vezi veoma svojeglava i sve mora da uradi po svome.

Često ste malaksali i umorni, i morate da proverite krvnu sliku jer ste verovatno malokrvni i potrebno vam je više minerala i vitamina.

Rak

Sasvim ste zadovoljni poslom koji radite i pozicijom na kojoj se nalazite, pa ne treba da dozvolite da olako nasedate na provokacije kolega, i da sa njima uopšte ulazite u bilo kakve konflikte.

Najzad ste svesni da ste zaljubljeni u osobu koja je vaš dugogodipšnji prijatelj, pa sebe nekako i čini se preispitujete kako da postupite, i da li da sve priznate ili da pričekate bolji momenat.

Česti bolovi u kolenima i kičmenom stubu su posledica preterane telesne mase, koja jeste i više od estetskog problema i koju morate da regulišete u savetu sa nutricionistom.

Lav

Nemate volje da se potrudite i da završite neke zadatke kako treba, jer ste prestali da veujete u obećanja nadređenih i nije vam ni do čega, pa ste rešeni da potražite drugi posao.

Najzad ste rešili neke razmirice sa partnerom, i logičan je korak da počnete da živite zajedno ali vi iz nekog razloga i dalje oklevate.

Muči vas probava i morate da uradite neke analize i da brinete više o tome kako se hranite i koliko retko ste fizički aktivni, te da sve to promenite u najkraćem roku na bolje.

Devica

Muka vam je od stalne potrebe kolega da vas sabotiraju, i ne želite da radite u tako negativnom okruženju, sa ljudima koji svaku vašu ideju omalovažavaju.

Niste zadovoljni kako se partner ophodi premna vama, pa je najbolje da o svemu iskreno vas dvoje i porazgovarate i da ne donosite neke ishitrene odluke.

Imate problem sa nervoznim crevima, i moguće je da je po sredi veliki stres na poslu i da treba da sve nekako promenite i iskorenite stalnu napetost koju mentalno osećate.

Vaga

Ne treba da mešate privatne odluke i profesionalnu etiku, jer sve to utiče na vašu sposobnost da trezveno odlučujete o nekim projektima, i pred drugima ispadate slabić i kukavica, a takva etiketa vam zaista ne treba.

Skloni ste da flertujete sa nekim kolegom sa posla, ali je on već odavno zauzet i sa vama ne misli ništa ozbiljno, i samo sebe sramotite takvim ponašanjem.

Imate česte probleme sa sinusima i izraženim upalama grla i krajnika, pa je najvažnije da ojačate imunitet u dogovoru sa lekarom.

Škorpija

Iako ste smatrali da neki zadaci i projekti koje ste dobili da uradite nemaju perspektivu i da su gubljenje vremena, na žalost ćete da shvatite da ste doneli pogrešnu procenu, ali će biti prekasno da sve promenite.

Iako partneru ne dajete nikakav povod da posumnja u vašu odanost i iskrenost, on se veomna loše ponaša prema vama i stalno vam pravi ljubomorne scene.

Imate genetsku predispoziciju da obolite od hipertenzije, pa je veoma važmno da redovno pratite i kontrolišete stanje svog krvnog pritiska, i da smanjite rizik od nastanka ateroskleroze.

Strelac

Veoma ste neprijatni prema kolegama sa kojima radite i često zaboravljate da ste nekada i vi bili u poziciji da tražite savete i da niste imali dovoljno iskustva i prakse.

Neka osoba vas veoma napadno pokušava da osvoji, i sasvim ćete jasno da joj stavite do znanja da vam takvo ponašan je smeta, te i da ni najmanje niste zainteresovani za romasnu sa njom.

Imate česte probleme sa radom štitne žlezde, pa kako su simptomi već postali evidentni, poželjno je da uradite ultrazvučni pregled, i da proverite nivo tiroidnih hormona u krvi.

Jarac

Ništa na poslu danas ne ide onako kako ste planirali, i to vas stvarno frustrira i stvara vam zaista preveliku tenziju i ne znate kako da se snađete i da uspete da popravite stvari u najvećoj mogućoj meri.

Partner će da vas neprijatno iznenadi nekim svojim postupkom, i shvatićete da ga niste zapravo za sve vreme vaše veze iskreno i dovoljno upoznali, jer se pretvarao da je ono što nije.

Često vas muče glavobolje, pa se obratite specijalisti neurologu i najzad utvrdite uzrok umesto da ignorišete problem stalno i bez prestanka.

Vodolija

Veoma ste sigurni u sebe i u svoje znanje i to će dosta da vam pomogne da dobijete neke projekte koje ste dugo priželjkivali, te i da najzad postignete željene ambicije i ciljeve.

Plenite pažnju svuda gde se pojavite, ali ste u suštini veoma usamljeni i nesrećni, jer ste stalno u mislima sa nekom osobom koju niste uspeli da prebolite i želite da se sa njom pomirite.

Imate neke česte alergijske reakcije na hranu ili polen, pa je važno da ojačate imuni isitem, i da se najzad posvetite više sebi i svom zdravlju.

Ribe

Imate danas sjajne rezultate na poslu, jer je tim sa kojim radite veoma jedinstven i uvek nastojite da u svemu podržite jedni druge.

Imate šansu da sa nekim ko vam se dugo dopada ostvarite lepu i veoma ozbiljnu romansu, te ne smete da propustite priliku koja vam se ukazala na ljubavnom polju.

Zdravlje je njzad dobro, i samo nastavite da slušate savete lekara i da se hranite zdravo i redovno idete na kontrolne preglede.

Sponzorisano:

Loading...
error: Content is protected !!