Dnevni horoskop za 19.decembar 2019

Dnevni horoskop za 19.decembar 2019

Dnevni horoskop za 19.decembar.

Ovan – horoskop za 19.decembar

Trudite se da sebe sami bodrite da istrajete, mada ste realno na izmaku snaga i energije, i posao vam je zaista previše postao naporan i težak.

Nemate sreće u ljubavi, i ne želite da se po svaku cenu upuštate u neke prolazne romanse i flert.

Niste na vreme obratili pažnju na simptome upale uha, i sada ste u riziku da dođe do nekih težih i posledica i komplikacija.

Bik – horoskop za 19.decembar

Stalno se žalite a ne menjate ništa, pa ako ste već toliko nezadovoljni poslom, a vi dajte otkaz i malo se i pomučite i strpite dok ne pronađete nešto bolje.

Dosta vam je partnerovog pritiska da uradite onako kako njemu odgovara, i ne želite da vas na takav način neko guši i da vas sputava, i rešeni ste da raskinete vezu.

Često vam je muka i imate gorušicu, pa je verovatno po sredi neki gastritis ili čak i stres ulkus, i uradite najpre neke analize digestivne funkcije.

Blizanci – horoskop za 19.decembar

Vama je danas sve onako kako ste zamislili, i ne možete da verujete kako sve zadatke obavljate sa lakoćom i kvalitetno, i možete daočekujete i neke pohvale i nagrade od strane nadređenih.

Imate potrebu da se malo opustite i da pauzirate sa romantičnim vezama, ali nije na vama da to planirate, jer se ljubav desi iznenada i kada najmanje očekujete.

Muče vas bolovi u predelu donjeg dela stomaka, i verovatno imate neku akutnu upalu mokraćne bešike, pa se na vreme javite lekaru za terapiju.

Rak – horoskop za 19.decembar

Danas je dan kada ćete ostvariti neke dobre rezultate, ali i kada ćete da sasvim otvoreno zaratite sa nekim kolegama i da im saspete u lice sve što ste o njima zaista dugo mislili i prećutkivali radi dobrih odnosa u timu.

Imate sreće da ste baš voljeni, i da ste uvek obasuti pažnjom i nežnošću, pa vam i danas partner priprema neko lepo iznenađenje, i bićete oduševljeni samim njegovim gestom.

Zdravlje je solidno, mada je potrebno da smanjite stres i nervozu i da se nekako i više opustite i odmarate.

Lav – horoskop za 19.decembar

Primetno je da ste se dosta promenili i da niste više ona ista odlučna i borbena osoba koja je bila spremna da svaki problem reši u jednom dahu, jer je verovatno da ste se od svega umorili i najzad shvatili da su neka vaša zalaganja uzaludna, sve jer nemate ni materijalnu satisfakciju ni šansu da naprtedujete.

Malo vam je dosadilo da vas porodica i prijatelji pritiskaju oko izbora partnera, jer njih ne treba da se tiče da li je osoba koju volite starija ili je previše za vas mlada, pošto je važna najpre vaša sreća, i vi ste razočarani njihovim ponašanjem i nedostatkom razumevanja i podrške.

Neke kožne promene koje su se iznenada pojavile, mogu biti manifestacija neke autoimunske ili alergijske bolesti, pa se ipak posavetujte sa dermatoplogom i uradite potrebne analize.

Devica – horoskop za 19.decembar

Dan nije idealan, ali se potrudite da makar dodatno ne pogoršate stanje, jer ste skloni da reagujete ishitreno i brzopleto.

Partner vas laže i nije vam veran, pa iako sumnjate vi nemate doikaza i samo možete da se najzad i nervirate, jer vam on preljubu sigurno neće priznati ako ga pitate.

Bolovi u predelu pupka su vrlo jaki, i moguće je da je po sredi akutna upala pankreasa, pa se baš i hitno javite lekaru.

Vaga – horoskop za 19.decembar

Malo ste se opustili i odmah ste počeli sve da radite naopako, pa morate da se što pre saberete, jer će neko drugi da preuzme vaše zasluge i da ostvari benefite koji vama pripadaju.

Imate šansu da upoznate osobu koja vam se dugo dopada i koja je izrazila simpatije prema vama, pa samo od vas zavisi kako će taj odnos da se dalje razvija.

Umorni ste i vrlo napeti u poslednje vreme, i primećujete da imate bolove u grudima i gušenje, pa je možda po sredi neki poremećaj plućne ili srčane funkcije.

Škorpija – horoskop za 19.decembar

Nikako ne možete da sebi oprostite što niste prihvatili neku dobru polsovnu ponudu, i sada se baš i mučite da radite ono što ne volite, kako biste mogli da imate makar materijalnu nezavisnost.

Stalno razmišljate o prošlosti i o nekom bivšem partneru, i želite da pokušate ponovo ali niste ni svesni da je ta osoba već krenula dalje i vas sasvim i zaboravila, kao da niste ni postojali.

Imate grlobolju i upalu krajnika, pa uzimajte lekove i pijte tople napitke, a ako se javi povišena temperatura javite se lekaru.

Strelac – horoskop za 19.decembar

Nadređeni vas cene kao odličnog radnika, ali vama pohvale ne znače ništa jer želite da najzad i napredujete i da ostvarite i bolju poziciju i bolju platu, ali za sada od toga nema ništa.

Partner je jedva čekao da se posvetite jedno drugom i da otputujete na kraći odmor, ali vama nešto nije po volji i stalno se premišljate da li ste zaista srećni ili se ponašate tako jer vam je vreme da se skrasite.

Muči vas bol u ramenu, i moguće je da ste se nepažnjom povredili, pa je odlaganje terapije samo pogoršalo situaciju.

Jarac – horoskop za 19.decembar

Čekate neke bolje prilike za posao u struci, ali do tada radite neki honorarni posao koji vam zaista oduzima previše vremena, i stalno strepite da li ćete imati dovoljno novca i da li će već sutra biti novih radnih zadataka, pa ste više pod stresom nego što imate neke velike koristi.

Umara vas potreba partnera da se stalno svađa oko svake sitnice, a i rasejani ste jer razmišljate o nekoj bivšoj ljubavi, pa najzad i kajete se jer ste takvu vezu vi upropastili olako.

Boli vas glava i stalno se mučite sa nekim negativnim mislima, pa je vama stres zaista najveći neprijatelj, i zaista mnorate da nađete način da se opustite jer počinjete da se gušite i da stvarate sebi izraženi osećaj anksioznosti.

Vodolija – horoskop za 19.decembar

Uspeli ste da ostvarite neke željene ciljeve i ambicije, i srećni ste i ponosni na sebe, i jedva čekate da sve to podelite sa najmilijima, a po malo ste i zlobni jer vam godi zavist kolega sa posla.

Imate priliku da najzad upoznate osobu koja vam se dugo dopada, i da sa njom počnete vrlo lepu romansu, sa svim izgledima za srećnu budućnost.

Muči vas bol u zglobovima i mišićima, pa je realno da ste u pokušaju da skinete višak kilograma, i preterali sa fizičkim aktivnostima, i sada trpite upalu mišićnih i zglobnih struktura.

Ribe – horoskop za 19.decembar

Stvarno ste sebi otežali neke posve banalne zadatke, i sve ste zakomplikovali bez potrebe, jer ste želeli da se dokažete i da pokažete koliko ste pametni, a na kraju ste ispali sasvim glupi.

Nemate potrebu da se nekome dokazujete i pravdate, i smeta vam što se prijatelji i porodica baš i stalno upliću u vaš odnos sa voljenom osobom, pa i dele vam savete koje im niste ni tražili.

Imate česte respiratorne infekcije ili alergije, pa pokušajte da makar malo ojačate imunitet i da bar izbegavate faktore koji vam pogoršavaju stanje.

Sponzorisano:

Loading...
error: Content is protected !!