Dnevni horoskop za 19.avgust 2019

Dnevni horoskop za 19.avgust 2019

Dnevni horoskop za 19.avgust ove godine.

Ovan – horoskop za 19.avgust

Umara vas potreba da se stalno nekome pravdate za svaku svoju odluku i da tražite razloge da se posavetujete sa kolegama kako biste ispunili neki zadati tempo, pa imate želju da počnete neki privatni posao, ali nemate za sada dovoljno finansija za takav jedan ambiciozan poduhvat.

Smeta vam previše prisan odnos koji vaš partner ima sa nekim svojim prijateljem, jer ste vrlo i ljubomorni i posesivni, ali pazite da on to ne protumači pogrešno i da ne pomisli da mu baš ne verujete u dovoljnoj meri.

Imate neke predispozicije za alergijske reakcije, pa se pazite da izbegavate hranu i faktore koji vam izazivaju ozbiljne imunske reakcije, i uz sebe uvek nosite antialergijske lekove.

Bik – horoskop za 19.avgust

Sami ste krivi jer ste propustili neke odlične poslovne prilike, i jer niste bili spremni na neke veće korake kako biste unapredili karijeru, ali je sada kasno da se kajete i radite ono što ste i do sada odrađivali savesno i odgovorno, kako biste obezbedili sebi jedan minimum egzistencije.

Ne treba da samujete i da maštate o nekim nerealnim ljubavima, jer je realnost malo drugačija i ne postoji ono što vi želite, jer je svaka veza puna i uspona i padova i na to treba da se naviknete i da se ponašate najzad kao jedna zrela osoba, a ne da budete detinjasti jer vam to ne pristaje.

Muči vas bol u zglobovima, i moguće je da se ne krećete dovoljno i da vas grčevi u mišičima i stalno opterećuju zbog sedećeg načina života koji vodite.

Blizanci – horoskop za 19.avgust

Smatrate da zaslužujete više i bolje, ali realno ste sasvim lenji i neodgovorni, i iako vam je vrlo i potreban novac i želite da ostvarite neke ciljeve, niste dovoljno vredni i ambicija je jedno a realne mogućnosti su nešto sasvim drugo.

Stalno naglašavate partneru kako vam je potrebno više slobode i nezavisnosti u vašoj vezi, ali kada to i dobijete onda počinjete da se ponašate ljutito i da optužujete partnera da mu baš i nije dovoljno stalo, pa je pametno da zaista na kraju prvo sami sa sobom shvatite šta hoćete i šta očekujete od svoje emotivne veze.

Stres i nervoza vam stvaraju neke tegobe sa varenjem, pa pazite kako se odnosite prema svom zdravlju, kako ne biste došli u rizik da dobijete čir ili gastritis.

Rak – horoskop za 19.avgust

Nagrade za sav vaš trud i zalaganje mogu biti veoma dobre, ali morate da radite odgovorno i puno više, ako želite da opravdate ukazano poverenje i da ostvarite željene benefite i da ispunite ambicije koje u datom trenutku možda i jesu preterane, ali vi zaista niste neko ko je sklon da odustaje.

Upustite se u neku novu romansu samo ako ste zaista spremni da date sto posto sebe, jer u suprotnom takva veza u koju ulazite samo radi navike ili koristi i nema neke realne izglede da na duže staze opstane.

Moguće su neke akutne infekcije i najpametnije je da smanjite stres i da na svaki način pokušate da popravite stanje svog imuniteta kako biste izbegli da sasvim iscrpite svoj organizam.

Lav – horoskop za 19.avgust

Vama je finansijsko stanje dosta dobro, ali nikako niste zadovoljni i stalno vam treba više novca, pa ako vam je toliko bitno da imate više nego što ste trenutno u poziciji, pronađite neki dodatni honorarni posao.

Niste toliko sigurni u svoja osećanja prema partneru i strah vas je da se sve nekako pretvorilo u obavezu ili naviku, ali ste svesnio da ćete da povredite osobu koja vas voli, i trpite iako niste sasvim srećni u vezi.

Prekontrolišite funkciju štitne žlezde jer vam hormoni nisu na dobrim vrednostima, i neki vaši simptomi mogu biti zapravo posledica disbalansa u radu endokrinog sistema.

Devica – horoskop za 19.avgust

Poželjno je da odete na jedan kraći odmor, jer zaista ne možete da izdržite tempo rada i ne stižete da obavite sve zadate projekte, pa je pametnije da napunite baterije kako dalji kvalitet zadataka i željeni rezultati ne bi otišli u neželjenom smeru.

Ne dopustite da vaš posao i neki drugi problemi utiču na vaš emotivni odnos i da vam pokvare vezu koja zaista lepo funkcioniše, i da nesvesno od sebe udaljite partnera koji vas voli i uvek za vas ima i podršku i razumevanje.

Umorni ste i opterećujete se i psihički i fizički preko svake realne granice, pa vaš organizam dosta trpi i imunitet vam nikada nije bio gori, pa pokušajte da se malo opustite i da nađete neki balans kako biste prenebregli neke teže autoimunske poremećaje.

Vaga – horoskop za 19.avgust

Ne obraćajte pažnju na to šta kolege o vama misle ili govore iza leđa, jer ste vi svesni svojih i znanja i potencijala, i radite savesno i odgovorno kao do sada i nećete imati nikakav problem, jer nisu oni ti kojima treba da se dokazujete.

Živite u nekom svetu fantazija, i ne možete tako da proneđete partnera, jer je realnost sasvim drugačija i dajte nekome priliku da vas bolje upozna umesto da u svaki odnos ulazite sa nekim predrasudama i da smatrate da niko nije za vas dovoljno dobar.

Iscrpljeni ste i stalno malaksali, pa ne treba da ignorišete česte vrtoglavice i bol u grudima, jer je vrlo izvesno da imate neke početne srčane probleme, i uradite makar one bazične pretrage da bi sve bilo sigurnije i da biste ako je potrebno preduzeli određene terapijske mere.

Škorpija – horoskop za 19.avgust

Uvek ste spremni na rizik kako biste ostvarili neke svoje velike želje i ambicije, ali pazite da se ne zanesete i da ne precenite svoje realne mogućnosti, jer vrlo lako možete sve da izgubite.

Ako ste slobodni, moguće je da će da vam se desi jedna prelepa letnja avantura prepuna strasti i lepih iznenađenja, ali na žalost ona neće imati izgleda da preraste u neku ozbiljniju vezu.

Nemate dovoljno energije i ne možete da se naspavate dovoljno i da se fokusirate na osnovne i svakodnevne aktivnosti, pa se i pripazite nekih povreda ili preloma, jer je izvesno da ste se zaista sebe opteretili preko svake granice i organizam vam dosta trpi.

Strelac – horoskop za 19.avgust

Nemojte da izneverite ukazano poverenje nadređenih, jer su se oni potrudili da vam ukažu šansu da napredujete i da ostvarite i novčane bonuse i bolju poziciju, ali ste vi neko ko nikada ne ume da ispoštuje zadatu reč, jer ste pre svega lenji i neodgovorni preko svake mere i to vas na kraju uvek košta rezultata.

Vaša veza je na nekom velikom testu, i morate da aktivno učestvujete u zajedničkim odlukama, jer je partneru već i dosadila neka vaša uzdržanost i potreba da sve shvatate olako i da delujete kao da se uopšte ne uključujete u sve ono što vas se oboje tiče.

Zdravlje vam je odlično i sve je najzad došlo na svoje mesto, pa samo tako nastavite i nemojte da posustanete u nekim svojim naporima da održite vitalnost i dobru kondiciju jer sve to pogoduje odličnom opštem stanju organizma.

Jarac – horoskop za 19.avgust

Umara vas posao koji radite, ali morate da opravdate neke benefite koje ste dobili i ne smete da se postavite neodgovorno, jer vam je šef pokazao koliko vam veruje i morate da održite jedan kvalitet i da radite ako treba i prekovremeno kako biste sve ono što treba i završili u roku.

Imate nekog tajnog udvarača, koji vam stalno šalje neke poruke i ostavlja zanimljive poklone i na sve načine pokušava da vas osvoji, pa ste vi znatiželjni o kome se radi i osećate se kao da ste u nekom romantičnom filmu.

Preterano masna i kalorična hrana, nije dovela samo do znatnog viška kilograma, već je veoma opteretila vaš organizam i rezultati na poslednjem pregledu nisu bili ni malo zadovoljavajući, i treba da se zabrinete i da što hitnije nešto promenite.

Vodolija – horoskop za 19.avgust

Vaši odlični talenti kao i kreativnost, te i snaga da se oslonite na svoju logiku i intuiciju, doneće odlične rezultate i veliki napredak, pa ćete dobiti ponudu da radite u inostranstvu i da uvećate i svoje finansije ali i da unapredite znanja i steknete vrhunsko iskustvo.

Pokušavate da shvatite da li vaš odnos ima perspektivu, jer partner počinje da se ponaša sve sebičnije i da vam nameće neke svoje odluke i stavove, ali na jedan vrlo perfidan i lukav način, kao da se sa vama slaže u svemu ali u suštini uvek sve preokrene na svoju volju i izdejstvuje da bude onako kao je on zamislio u skoro svakoj situaciji.

Bledi ste i stalno umorni, pa proverite krvnu sliku jer je moguće da ste anemični i važno je da unosite više hrane bogate gvožđem i vitaminima.

Ribe – horoskop za 19.avgust

Neko vas namerno sabotira i svaku vašu ideju nipodaštava kao da nije dovoljno dobra, ali je u stvari kada vi olako odustanete i iskoristi kao svoju i na vaš račun stiče neke bonuse i napredak, pa ako budete i dalje ćutali ništa nećete moći da preduzmete i vi ćete biti okarakterisani kao loš radnik.

Usamljeni ste i sve češče razmišljate o bivšem partneru, ali nemate nikakvu šansu da opet pak i obnovite staru romansu jer je osoba koju i dalje niste preboleli, već krenula dalje i našla svoju sreću.

Muče vas problemi sa čestim urinarnim infekcijama, pa nije pametno da česte tegobe i simptome ignorišete, već je savet da se obratite lekaru i da započnete neku terapiju kako vam ne bi bila oštećena funkcija bubrega na kraju krajeva, sve zbog vašeg neodgovornog ponašanja.

Sponzorisano:

Loading...
error: Content is protected !!