Dnevni horoskop za 18.septembar 2019

Dnevni horoskop za 18.septembar 2019

Dnevni horoskop za 18.septembar.

Ovan – horoskop za 18.septembar

Previše ste impulsivni u donošenju nekih odluka, i morate da budete manje brzopleti i da ipak raconalnije razmislite o rizicima i koristima, koje su na kraju krajeva najvažnije.

Najzad će vaš odnos sa partnerom da se popravi, pre svega jer ćete razgovorom uspeti da rešite neke probleme i da jedno drugom posvetite više pažnje i vremena.

Imunitet vam je vrlo slab i stalno imate neke akutne respiratorne infekcije ili probleme sa jakom grloboljom i upalom sinusa.

Bik – horoskop za 18.septembar

Imate priliku da počnete neke nove projekte i da se dokažete u onome što najbolje i umete da radite, ali samo ako budete postupali pravilno i ne budete se preterano opustili i bahatili.

Idealan dan za ljubav, i uživaćete u svakom provedenom trenutku sa osobom koju volite i koja vam poklqanja i nežnost i pažnju koju zaslužujete.

Iako ste po malo nervozni i depresivni, ipak se trudite da sve prenebregnete i da se posvetite sebi i jednom boljem načinu života, kako ne biste ugrozili i tako krhko zdravlje.

Blizanci – horoskop za 18.septembar

Imate vrlo jedan agresivan način rada i pokušavate da se istaknete ali princip nije adekvatan, i vi ćete samo da izazovete bes i kritike i kolega i nadređenih.

Naporni ste partneru sa stalnim problemima, i već će da počne da ga sve to nervira jer ste svemu drugom posvećeniji nego vašem odnosu.

Najzad vam je zdravstveno stanje stabilno, i možete malo da se opustite.

Rak – horoskop za 18.septembar

Imate naviku da trošite i više nego što zaradite, i generalno ne umete da raspolažete sredstvima koja ste dobili za neke projekte na pravi način, pa nikako ne uspevate da obavite započeto.

Partner je vrlo ljubomoran jer ste preterano bliski sa nekim kolegom, i otvoreno će da vam najzad i prebaci koliko mu vaše ponašanje smeta.

Muči vas migrena, i potreban vam je mir i odmor, ali se stres i problemi samo nižu i vama je sve gore, i ne možete da podnesete sve to.

Lav – horoskop za 18.septembar

Danas je dobar dan za ostvarenje nekih planova koji će da vam omoguće napredak u daljoj karijeri, i da učine da za kratko vreme i ostvarite što ste ranije i planirali i želeli.

Partner vam sprema neko lepo iznenađenje, ali vama se ono neće dopasti i možete makar da se pretvarate da ste zahvalni i srećni, kako ga ne biste povredili i razočarali.

Imate probleme sa vratnom kičmom i to je najverovatnije posledica sedećeg načina života koji je po vas zaista poguban, i pokušajte da sami radite vežbe da olakšate tegobe.

Devica – horoskop za 18.septembar

Nemate nikakve dobre prihode od posla koji radite, i stalno vam kasni plata ili uopšte ne možete da preživite iako ulažete sve napore u svoj posao, pa je najzad vreme da se opametite i da naime i potražite neke bolje prilike.

Iako nemate razloga za nezadovoljstvo, vi stalno nešto prebacujete partneru i činite da se oseća manje vrednim i isfrustriranim, pa pazite da mu takvo vaše ponašanje ne dosadi.

Slab vam je imunitet, i svaka i najblaža infekcija se kod vas ispoljava puno teže nego kod ostalih, pa uvedite više vitamina u ishranu i izbegavajte poroke.

Vaga – horoskop za 18.septembar

Neodlučni ste i samo gubite vreme na neke detaljne analize, umesto da odradite projekte i da sve završite lako i brzo kao i inače.

Imate sklonost da se stalno preispitujete da li ste spremni za budućnost sa sadašnjim partnerom, ali je činjenica da vam najviše smeta što osećate da ste izgubili svoju slobodu i nezavisnost.

Proverite krvnu sliku, jer ste možda anemični pošto ste u poslednje vreme stalno bledi i umorni.

Škorpija – horoskop za 18.septembar

Danas vam baš i nije dan za ostvarenje nekih planova i projekata, jer će sve da krene naopako, pa što ne morate da hitno oradite ipak ostavite za sutra ili neki naredni period.

Neko novo poznanstvo može da preraste u zaista lepu i neočekivanu romansu, i ne treba da se baš i preispitujete jer tako propuštate šansu da budete srećni.

Imate neke probleme sa srcem, i uradite EKG i neke osnovne paramete za dijagnostiku, pošto pak imate naslednu predispoziciju za bolesti kardiovaskularnog sistema.

Strelac – horoskop za 18.septembar

Ne možete da se pomirite sa time da je neko drugi ko je manje kompetentan i manje je radio od vas, dobio unapređenje koje ste očekivali, pa ste sve bliži odluci da date otkaz.

Razmislite da li je vredno da se kompromitujete ili da ugrozite dugogodišnju emotivnu vezu, zbog neke prolazne avanture sa osobom koja vam ne može pružiti ništa više.

Zdravlje vam je dobro, i nemojte sebe previše psihički da opterećujete jer ste skloni promenama raspoloženja i depresivnim stanjima, a to utiče i na fizičko zdravlje.

Jarac – horoskop za 18.septembar

Danas vam se ne radi ništa, i sve nekako preko volje i odrađujete, i maštate o tome da počnete svoj posao, ali realno nemate nikakva sredstva ni kapital za takav poduhvat.

Neko vam se dugo dopada, ali ta osoba vas smatra samo prijateljem, pa razmislite da li da joj priznate osećanja, ili je ipak pametnije da sačuvate svoje dugogodišnje prijateljstvo.

Imate probleme sa alergijama i stalno vas muče kožne reakcije ili respiratorne tegobe, pa se ipak nemojte izlagati alergenima za koje znate da vam škode.

Vodolija – horoskop za 18.septembar

Neka faza neuspeha na poslu je danas dostigla svoj maksimum, ali ne treba da se nervirate jer će sve već od sutra da krene na bolje.

Upoznaćete nekoga preko prijatelja, i bićete im zahvalni jer su vas naterali da se pokrenete i da izlazite, a ne da se sažaljevate i patite za nekim sa kime ste nedavno raskinuli vezu.

Imate neke stomačne tegobe, i potražite savet specijaliste, jer su mučnina i dijareja možda samo posledica neke virusne infekcije, ali su potrebne ipak neke detaljnije analize.

Ribe – horoskop za 18.septembar

Vi zaista ne umete da radite u timu, i niste navikli da neko opovrgne vaše ideje i neke kreativne predloge, i sve vas to nervira jer ste pre svega veliki individualista i navikli ste da sve uspehe vi postižete sami.

Patite za nekim bivšim partnerom, i samo uzaludno sebe mučite, jer vas je ta osoba već odavno prebolela i krenula dalje.

Proverite vid, jer u poslednje vreme imate neke sve izraženije smetnje koje ignorišete uporno.

Sponzorisano:

Loading...
error: Content is protected !!