Dnevni horoskop za 18.oktobar 2019

Dnevni horoskop za 18.oktobar 2019

Dnevni horoskop za 18.oktobar.

Ovan – horoskop za 18.oktobar

Puni ste energije i volje da istrajete u nekim svojim polanovima i da najzad i ostvarite ambicije i da se dokažete i sebi, ali i svima onima koji nikada u vas nisu verovali.

Pokušajte da pokažete malo više razumevanja za partnera, jer je on u najtežim trenucima vama bio najbolja i najiskrenija podrška.

Imate neke probleme sa kamenom ili peskom u bubrezima, i ne treba da trpite bolove već da se odmah obratite lekaru.

Bik – horoskop za 18.oktobar

Teško vam je da se snađete na nnovom radnm mestu, i tek ste sada shvatili da je teorija jednio a praksa nešto sasvim drugo, i da vam knjiško znanje nije baš od prevelike koristi, te je pametnije da prihvatite neku pomoć iskusnijih kolega i saradnika.

Možda je i bolje da se malo osamite i da ne srljate iz jedne u drugu lošu vezu, jer vam ljubav ipak danas nikako nije naklonjena, i nemojte da se upuštate u neke flertove i avanture jer ćete samo da patite.

Najzad je vreme da odete na redovni sistematski pregled, jer ga stalno odlažete zbog nedostatka vremena, ali je prevencija važna i zdravlje uvek treba da vam bude najpreče od svega ostalog.

Blizanci – horoskop za 18.oktobar

Nemate razloga da budete zabrinuti, jer ste vi neko ko je uvek makar dva koraka ispred konkurencije, i zato se svi i bore da vas zadrže us vom timu, jer ste vrhunski analitičar i uvek unapred proračunate neke probleme i našete adekvatna rešenja.

Neka osoba kojoj ste dali broj telefona, počela je da vam zaista dosađuje i da vam se navalentno udvara, pa ćete morati na jedan grub i drzak način da je oidbijete jer drugačije ne želi da shvati ne kao odgovor.

Muka vam je već nekoliko dana, i možda imate gastritis ili neki stomačni virus, ali ne zaboravite da mučnina može da bude simptom čitavog niza manje ili više ozbiljnih patoloških stanja, pa je i najpametnije da se svakako obratite lekaru.

Rak – horoskop za 18.oktobar

Danas je odličan dan za posao, ali ipak budite dovoljno samokritični i ne dopustite da napravite greške, sve jer ste sujetni i mislite da ste najbolji i najpametniji.

Muči vas neka nedavna svađa sa partnerom, i razmišljate da li da ga danas pozovete na neku lepu i romantičnu večeru, te i da pokušate da sve rešite i da se najzad i pomirite.

Nemate vremena za sebe i imunitet vam je dosta oslabio, pa ste skloni čestim akutnim upalama ili alergijama, koje nekada mogu da poprime i vrlo ozbiljan klinički tok.

Lav – horoskop za 18.oktobar

Nemojte da se preterano zanosite nekim svojim željama i ambicijama, jer danas sve ono što ste vi i unapred planirali i bili sigurni da ćete da uspete bez problema da ostvarite uspešno, verovatno će da krene sasvim naopako i u neželjenom smeru.

Neka nova poznanstva su sasvim izgledna za lepu romansu, ali samo od vas zavisi da li ćete da ostvarite prijateljstva ili da počnete romansu sa nekim osobama sa kojima ste skoro ostvarili lepe kontakte.

Imate neke probleme sa srcem i krvnim pritiskom, i ne treba sve to da shvatate olako, jer imate i naslednu predispoziciju za onboljenja kardiovaskularnog sistema.

Devica – horoskop za 18.oktobar

Skloni ste da previše pričate i da malo radite, te da obećavate saradnicima i nadređenima ono što ste i sami svesni da ne možete da ostvarite, i tako ih samo razočaravate.

Žao vam je jer ste povredili osobu do koje vam je stalo, i pokušavate na svaki način da popravite svoju pogrešku, ali je pitanje da li će ona da vam poveruje i da vam i oprosti, jer zaista niste bili fer i korektni.

Imate jaku upalu grla i muči vas i kašalj i povišena temperatura, pa je najpametnije da poslušate savete klekara i da mirujete dok se tegobe ne povuku, kako ne biste dobili na kraju i neku upalu pluća ili neku komplikaciju koja je daleko teža.

Vaga – horoskop za 18.oktobar

Nemate vremena da se bavite detaljima i sitnicama, jer ste sve radili kako ne treba i obaveze su se nakupile i ne znate danas čega pre da se dohvatite da radite, ali svakako ništa nećete stići, i zaista se samo bez potrebe nervirate.

Usamljeni ste i tužni jer ste raskunuli vezu sa dugogodišnjim partnerom, ali je vreme da se najzad i pokrenete i da počnete da opet izlazite, jer zaista nije smak sveta.

Imate probleme sa perifernim venama, a pored toga vas muči i hipertenzija i stalno imate neke vrlo izražene otoke na ekstremitetima, pa proverite rad srca i uradite kolor dopler krvnih sudova.

Škorpija – horoskop za 18.oktobar

Danas je dan za neke velike poslovne promene i nove projekte, koji mogu da vam ili unaprede ili sasvim unište karijeru, i zbog toga ste vrlo napeti i počinjete da se gubite u nekim strahovima, ali je sada panika vaš najveći neprijatelj i morate da se saberete.

Ako ste duže vreme slobodni, danas možete da očekujete neko zaista zanimljivo i uzbudljib+vo novo poznanstvo, koje može da neočekivano preraste u veoma lepu i skladnu romansu.

Imate stalne probleme sa upalama mokraćne bešike i nikako da rešite taj problem do kraja jer vi imate običaj da ne poštujete terapiju koju vam je lekar propisao.

Strelac – horoskop za 18.oktobar

Danas su moguća neka zanimljiva ali i vrlo produktivna poslovna putovanja, te i ako ostavite baš dobar utisak na strane saradnike, možete da dobijete šansu da radite u inostranstvu, a o čemu ste zaista oduvek i maštali.

Partner je vrlo ljubomoran i počinje da vam smeta to što vas guši pitanjima i pravi vam scene, pa ste na ivici da raskinete vezu, a jer se osećate sputano i kao da nemate više svoju slobodu.

Zdravlje je najzad solidno, i shvatate da se isplatilo što ste poslušali neke lekarske savete i počeli da menjate loše navike, te i da se hranite bolje i zdravije i da više vežbate i da se krećete.

Jarac – horoskop za 18.oktobar

Danas su sve okolnosti na poslu veoma povoljne i sve vam ide kako ste i želeli, mada je pametno da manje menjate raspoloženja i da se ponašate odlučnije i stabilnije, jer vam nije potrebno da se vaša trema i neka mala nesigurnost primeti, jer želite da svakako ostvarite odličan rezultat i ipak i da postignete ciljeve.

Partner će da vam priredi neka lepa iznenađenja, i uživaćete u svakom zajedničkom trenutku, jer je ljubav ono što vas pokreće, i daje vam snagu da istrajete i kada vam je najteže.

Imate probleme sa sluhom i sve više primećujete da ne čujete najbolje šta vam neko govori, pa je pametno da odete kod lekara specijaliste i da vidite da li je problem akutan, te i da li je trajan ili je pak samo prolazan.

Vodolija – horoskop za 18.oktobar

Morate da čvrsto stanete iza neke svoje odluke i da ne slušate nikog ko pokušava da vas sabotira, jer ako ste vi tako planirali pa makar to bilo i pogrešno, ostanite dosledni sebi i karakterno jaki, pa će sve da se odvija prema planu.

Treba da shvatite da ne može sve da bude onako kako ste vi u svojoj glavi projektovali, i da i partner ima neka prava na svoje mišljenje i na svoja osećanja, pa malo budite fleksibilniji i baš i pokažite da umete da se i vi prilagodite, te i da kad je potrebno i spustite loptu.

Neki simptomi koje imate u poslednje vreme, možda su posledica poremećaja rada endokrinih žlezda, pa pre svega proverite balans hortmona u krvi, te i funkciju nadbubrega i štitne žlezde.

Ribe – horoskop za 18.oktobar

Najzad ste uspeli da završite neke dugo željene projekte i srećni ste i ushićeni što je sve ispalo prema planu i očekivanjima.

Patićete jer će partner da vas ostavi, i potrebno vam je malo vremena da se saberete i da shvatite da vi tu ništa zaista niste krivi.

Zdravlje vam je solidno, mada ste stalno pod stresom pa je možda i pametno da odete na neku relaks masažu ili akupunkturu, i da tako smanjite nervozu i napetost, koja vam utiče i na psihu i na fizičko zdravlje.

Sponzorisano:

Loading...
error: Content is protected !!