Dnevni horoskop za 18.jun 2019

Dnevni horoskop za 18.jun 2019

Dnevni horoskop za 18.jun ove godine.

Ovan – horoskop za 18.jun

Rasipate energiju na ljude koji nisu za vas ni najmanje važni, umesto da se fokusirate na zadatke koji su vam prioritetni, jer nemate puno vremena da ih odradite.

Imate neke neočekivane vesti od osobe koja vam se dopada, pa ćete biti i iznenađeni i veoma zadovoljni razvojem situacije.

Problemi sa grlom i sinusima su sasvim očekivani, jer ne vodite brigu o imunitetu i opštem stanju organizma.

Bik – horoskop za 18.jun

Snalazite se odlično na novom poslu, i iako ste očekivali veće napore i obaveze, sasvim ste se lepo uklopili.

Poslušajte partnera i pokušajte da ga razumete, jer ga samo prekorevate i kinjite iako ne znate kroz šta on trenutno prolazi, jer ste generalno dosta sebična osoba.

Osetićete neke tegobe u grudnom košu, pa ćete da se uplašite od simptoma iako oni nisu mnogo ozbiljni, ipak nije na odmet da se obratite lekaru.

Blizanci – horoskop za 18.jun

Nemate sreće u poslu, i najbolje je da pauzirate neke planove koje imate, jer vam ništa neće ići od ruke.

Neočekivani susret sa bivšim partnerom, u vama će da izazove neka osećanja za koja ste verovali da više ne postoje.

Muči vas glavobolja i najverovatnije je ona posledica preteranog stresa i nervoze koju osećate.

Rak – horoskop za 18.jun

Morate da se bolje fokusirate na neke svoje zadatke, i da prestanete da iznalazite opravdanja za svoju lenjost i za to što se ponašate neodgovorno i nepromišljeno.

Pokušavate da stavite do znanja nekoj osobi da vam se dopada, ali ona to već odlično zna i neće da vam uzvrati istom merom, pa je bolje da prestanete da se nadate.

Shvatili ste da je vreme da se malo više posvetite sebi i da počnete da se bolje hranite i da vežbate, jer vam krvna slika i nije baš dobra u poslednje vreme.

Lav – horoskop za 18.jun

Neko pokušava da vas sabotira, pa ćete da se potrudite da saznate ko vas od kolega ogovara i ko ne želi da uspete, ali je pametnije da gledate svoja posla i da se dokažete svojim radom.

Moguće je da ćete se odlučiti da prekinete dugogodišnju vezu, jer ste sasvim nezadovoljni i vrlo ste u lošim odnosima sa partnerom, jer on ništa ne ulaže u vašu vezu.

Zdravlje vam je najzad dobro, i vreme je da promenite način života i da se aktivno bavite sportom i da počnete da se pravilnije hranite.

Devica – horoskop za 18.jun

Niste dosledni nekim donetim pslovnim odlukama, i to može skupo da vas košta kada je u pitanju napredak u karijeri.

Odličan i harmoničan odnos sa partnerom, kao i potencijalno lepo romantično putovanje kojim će da vas voljena osoba iznenadi.

Imate neke probleme sa radom srca i moguće je da su u pitanju samo bezazlene aritmije, ali ipak je bolje da se posavetujete sa specijalistom.

Vaga – horoskop za 18.jun

Ometate sami sebe u radu, jer se preterano bavite tuđim problemima, umesto da se bazirate na lična ostvarenja i da radite i zaradite na svom iskustvu i znanju.

Neko će da vas prijatno iznenadi, ali ćete da shvatite da osoba koju vi smatrate prijateljem ima prema vama neke veće emocije i nećete znati kako da joj saopštite da se vi ne osećate isto, a da je pri tome ne povredite.

Bole vas kosti i zglobovi, najverovatnije jer ste se fizički preopteretili, pa je pametnije da malo i smanjite aktivnosti kako bi se upalni i bolni procesi sanirali.

Škorpija – horoskop za 18.jun

Umorni ste od previše obaveza i jedva čekate da prođe naporan period na poslu i da stres i jedna opšta napetost budu iza vas.

Prenosite nervozu na partnera i stalno se za neke sitnice ljutite i bez razloga ste napeti, pa je njemu dosadilo da ste stalno u nekim problemima i da nikada za njega nemate vremena.

Muči vas nesanica i glavobolja, i poželjno je da smanjite stres i da se na neki način relaksirate.

Strelac – horoskop za 18.jun

Pazite šta pričate i kako se ponašate prema nadređenima, jer je moguć ozbiljan sukob i koji čak može da dovede u pitanje vašu budućnost u firmi.

Previše ste se posvetili partneru i osim njega ne vidite ništa oko sebe, ali takav odnos i nije zdrav i dobar, jer ćete biti veoma povređeni ako partner odluči da vas ostavi i da krene dalje.

Bolovi u stomaku su već postali ozbiljni i pametno je da se javite specijalisti kako se ne bi desilo nešto nepredviđeno.

Jarac – horoskop za 18.jun

Nemate volje da radite ono što ne volite, i sve nekako pokušavate da što pre otaljate, ali morate da shvatite da svaki rad jeste i odgovornost i da ste iako ne volite posao kojim se bavite, vi za to plaćeni.

Usamljeni ste i nervozni, i stalno razmišljate o nekim prošlim vremenima, umesto da krenete dalje i da date priliku nekim osobama kojima se dopadate.

Skloni ste povredama i treba da pazite na mišiće i kosti, posebno ako se bavite sportom ili ste učesnik u saobraćaju.

Vodolija – horoskop za 18.jun

Imate neku neočekivanu poslovnu ponudu, ali ne treba da se prerano radujete jer to nije baš tako idealno kako ste vi zamišljali.

Udvara vam se neka osoba koja je već zauzeta i koja je željna flerta i avanture, pa kako ne biste bili povređeni bolje je da je ignorišete.

Osećate se malaksalo i umorno, pa je moguće da ćete da se prehladite i to posebno ako imate nekog bolesnog kolegu u kolektivu.

Ribe – horoskop za 18.jun

Pod velikim ste pritiskom i uopšte ne znate kako da se izborite sa obavezama koje imate, a da pri tome ne pokažete manjak samopouzdanja jer želite da se dokažete kako biste bili unapređeni.

Partner vas zamara svojim problemima, i vi gubite strpljenje jer ste i sami pod stresom ali se baš trudite da to ne prenosite na okolinu i da naročito osobu koju volite ne gušite i ne opteretite.

Problemi sa perifernom cirkulacijom.

Sponzorisano:

Loading...
error: Content is protected !!