Dnevni horoskop za 18.jul 2019

Dnevni horoskop za 18.jul 2019

Dnevni horoskop za 18.jul.

Ovan – horoskop za 18.jul

Iako vredno i predano radite, nikako niste zadovoljni postignutim rezultatima i želite da počnete sopstveni privatni posao, ali nemate nikako dovoljan početni kapital.

Za vas nisu avanture i prolazne veze, pa težite da pronađete neku stabilnost i da date svu svoju ljubav onome sa kime želite da gradite budućnost.

Počnite da se hranite zdravije i da više vežbate, i višak kilograma će polako da nestane i bićete srećniji i zadovoljniji sobom.

Bik – horoskop za 18.jul

Kršite neke norme i pravila iako ste veoma svesni posledica, ali je vaša ambicija i želja da napredujete što brže glavni motiv koji vas tera da postanete nezajažljivi i da stoga i pravite nepotrebne greške.

Sukobi sa partnerom su sve učestaliji, jer vi ne želite da odustanete od nekih svojih želja i pravila, i nesvesno ih namećete osobi koja vas voli i tako je zapravo i udaljavate od sebe.

Pazite se povreda u radu ili u saobraćaju, jer vam je koncentracija popustila i vrlo ste rasejani i nepažljivi.

Blizanci – horoskop za 18.jul

Težite da ostvarite neke rezultate kako biste mogli da počnete svoj posao i da se više povežete sa ljudima, jer vama ne prija kancelarijski posao i on vas ne motiviše i samo sve otaljavate i uopšte niste dovoljno koncentrisani na zadatke koje treba da završite na vreme.

Neke stvari iz prošlosti i osobe o kojima neprestano razmišljate kvare vaš idiličan odnos sa partnerom, i vi zapravo na takav način izbegavate da se obavežete i da vezu podignete na jedan viši nivo.

Muče vas hronične upale sinusa i treba da se malo bolje odnosite prema svom zdravlju i da se bolje i hranite i unosite vitamine kako biste ojačali imunitet.

Rak – horoskop za 18.jul

Zahvaljujući intuiciji i logici, uspećete da ostvarite zapažene rezultate na poslu i to je pravi recept za ostvarenje svih ciljeva i napretka kome težite i koji vam nekako uvek izmiče jer ste brzopleti i pravite neke nepotrebne propuste i pogreške.

Nemate dovoljno razumevanja prema partneru i to sve češće dovodi do nesuglasica i moguća je ozbiljna kriza u braku ili vezi, pa pokušajte da budete otvoreniji i da se malo više posvetite osobi koju volite.

Proverite krvnu sliku, jer je veoma moguće da ste anemični pre svega jer se ne hranite zdravo i jer ste pod stalnim stresom.

Lav – horoskop za 18.jul

Vaša najbolja osobina jeste to što umete da procenite situaciju i da uvek pronađete neko zaista originalno rešenje, te ste poznati kao osoba koja je nezavisna u odlukama i koja ne dozvoljava nikome da joj poremeti planove i ideje.

Vrlo ste romantični i uvek se trudite da svu svoju ljubav i pažnju date osobi koju volite, i niste zainteresovani za neke flertove i avanture sa osobama koje se trude da vas na svaki način osvoje.

Imate probleme sa cirkulacijom, i pametno je da se malo više krećete i da poslušate neke savete lekara, a ne da se lečite na svoju ruku.

Devica – horoskop za 18.jul

Vi ste uvek spremni da pronađete neka alternativna rešenja, i svesni ste da ne možete da nikako očekujete ničiju iskrenu pomoć i podršku, jer su kolege na vas zavidne i ljubomorne i uvek baš i pokušavaju da vas na svaki način sabotiraju.

Neke davne i prošle veze su ostavile traga na vaše emocije, i nikako ne možete da krenete dalje, već stalno pokušavate da obnovite neke stare emocije koje su već jednom propale i ne mogu da donesu u budućnosti ništa dobro po vas.

Imate neke probleme sa probavom, i na to moguće da utiču i stres na poslu i neke akutne virusne infekcije, pa obratite pažnju na simptome i nemojte ih olako ignorisati i zanemarivati.

Vaga – horoskop za 18.jul

Osećate se dosta nesigurno i sputano u poslu koji radite, i nemate prostora da ispoljite svu svoju kreativnost pa vas to veoma frustrira i opterećuje, i nikako ne uspevate da se snađete u zadacima koje morate da završite na vreme.

Uživate u slobodi i ne opterećujete se time da po svaku cenu uplovite u neku romansu, iako vam se udvaraju mnogi koje ste smatrali prijateljima, ali ih vi ne shvatate ozbiljno i trenutno vam baš samoća izuzetno prija.

Zdravlje vam je odlično, i nastavite da vežbate i da se zdravo hranite jer tako poboljšavate stanje imuniteta i opšte stanje metabolizma.

Škorpija – horoskop za 18.jul

Spretni ste i umete da pronađete u svakom zadatku onu suštinu problema, i da ga brzo i zaista vrlo inteligentno rešite, te vam odgovara brzina i jedan tempo u poslu koji nije usporen i statičan.

Često ste usamljeni ali niste spremni na neke neobavezne flertove i avanture, jer ste pre svega osoba koja razmišlja dugoročno i želite da se skrasite pored nekoga ko ima slična interesovanja i želi porodicu.

Pokušajte da se odmorite i da nekako kanališete stres koji vas muči, jer inače možete doći u situaciju da oslabite imunitet i da se stalno mučite sa nekim infekcijama i upalama.

Strelac – horoskop za 18.jul

Imate neke probleme i nesuglasice sa kolegama na poslu, i to vam veoma utiče na rezultate koje ostvarujete, pa pokušajte da se isključite iz tračeva i ogovaranja i da radite i postižete neke svoje ciljeve.

Partner ne pokazuje ni malo razumevanja za vaše probleme, i optužuje vas da mu ne posvećujete dovoljno vremena i pažnje, što vas izuzetno frustrira jer ste i vi pod stresom ali niko ne želi da se stavi na vaše mesto.

Proverite krvni pritisak jer imate česte vrtoglavice i neke bolove u grudima, pa je moguće da su u pitanju srčane aritmije od kojih ste i ranije patili.

Jarac – horoskop za 18.jul

Ne podnosite nepravdu i stalno se trudite da se izdignete iznad onih koji pokušavaju da vas stalno sabotiraju i da ugroze neke vaše rezultate u koje ste ulagali maksimum truda i znanja.

Imaćete prijatno iznenađenje od strane partnera, ali vas opterećuju neke veze iz prošlosti i neki susret sa osobom koju niste preboleli, otvorio je neke stare rane i ne možete da shvatite šta baš i zapravo i želite u budućnosti.

Pod stresom ste i to vam stvara neke psihičke i fizičke tegobe koje ne smete da ignorišete.

Vodolija – horoskop za 18.jul

Prebrzo potrošite sve što zaradite, i vama je potreban neki dodatni posao jer ste u finansijskom smislu veoma loše, i ne možete da stvorite neki kapital kako biste pokrenuli sopstveni posao.

Smatrate da samo vi ulažete u vezu i da partner sve olako shvata, i moguće je da ćete da se posvađate i da budete na jednoj prekretnici kada ozbiljno porazgovarate o zajedničkoj budućnosti.

Muči vas neka hronična alergija i treba da povedete računa da se ne izlažete onim faktorima koji vam slabe imunitet, jer to utiče na vaš organizam u celini.

Ribe – horoskop za 18.jul

Pokušavate da se prilagodite drugima, i to zapravo dovodi do frustracija i napetosti, jer ste navikli da imate slobodu u donošenju odluka i smatrate da je vreme da potražite posao koji vam više odgovara.

Imate neki iznenadni poziv i on vam može promeniti budućnost jer je u pitanju osoba koju nikada niste preboleli i koja se vratila iz inostranstva posle dužeg vremena, i želi sa vama da ostvari vezu.

Dobro zdravlje i opšte stanje organizma, te ćete biti zadovoljni jer ste istrajali u nekom režimu ishrane i vežbanja koji je doprineo da vam se zdravstveno stanje veoma popravi.

Sponzorisano:

Loading...
error: Content is protected !!