Dnevni horoskop za 18.februar 2020

Dnevni horoskop za 18.februar 2020

Dnevni horoskop za 18.februar.

Ovan

Imte utisak da sve nekako počinje da stagnira, ali ne reagujte preterano ishitreno jer to može na kraju biti i po vas veoma dobro.

Stalno čekate da se neke stvari dese same od sebe i propupštate prilike koje vam se ukazuju, zbog osoba iz prošlosti koje vas zaista nisu vredne.

Imate danas povećanu sklonost ka povredama, pa budite malo pažljiviji nego inače.

Bik

Ne treba da se nervirate jer neke isplate kasne, jer je važno da sve bude realizovano na kraju i da ostvarite svoja prava na bonuse koje ste stekli prekovremenim radom i trudom koji ste uložili.

Niste srećni u trenutnoj vezi sa partnerom, ali je najzad puno korektnije da raskinete umesto da se upustite u neke tajne avanture sa osobama koje žele samo flert.

Skloni ste oboljenjima srca i krvnih sudova i to je nasledno, pa redovnije treba da kontrolišete svoj krvni pritisak i da radite EKG pregled i test opterećenja na ergobiciklu.

Blizanci

Neka osoba koja vam je dugogodišnji sardnik ili prijatelj, daće vam važne i ekskluzivne informacije koje će vam pomoći da napredujete dodatno u poslu.

Nalazite se pred nekim važnim odlukama, i partner je prema vama sve hladniji i distanciraniji, i iako ste bili spremni da vašem odnosu date novu šansu verovatno je da ćete da najzad stavite tačku na emotivnu vezu.

Muče vas meki problemi i stalno ste neraspoloženi i depresivni, pa je poželjno da sa nekim o svemu porazgovarate kako ne biste zbog svega ugrozili svoje mentalno i somatsko zdravlje.

Rak

Pred vama je danas odličan dan na poslu, i nećete imati potrebe ni da se nervirate ni da ulažete neke dodatne napore, jer kao da će sve da ide samo od sebe.

Najzad ste shvatili da ste sa partnerom previše rauzličiti i da vaša veza ne može da uspe uprkos svim kompromisima, i mada ste tužni i vrlo vam je teško, ipak ste se složili da je to baš najbolje rešenje za oboje.

Imate česte bolove u kolenima, i potrebno je da se i više krećete ali i da smanjite telesnu masu jer vam ona opterećuje kičmu i velike zglobove.

Lav

Imali ste sreće da se nađete u pravo vreme na pravom mestu, i prezadovoljni ste jer se sve vezano za posao poklopilo, te i vaše je sada samo da uživate u plodovima svog rada i znanja.

Ne znate kako da reagujete na udvaranje neke osobe koja vam je prijatelj dugi niz godina, i koja vam je izjavila ljubav, a vi realno ne osećate isto ali ne želite da je povredite.

Muka vam je i često imte gorušicu, pa je važno da uradite neke analize kako ne biste prevideli baš i neke ozbiljne zdravstvene probleme.

Devica

Važno je da nikada ne izgubite veru u ebe i da ostanete časni i pošteni u u najtežim trenucima, te da se ne pokvarite i ne postanete lažljivi i podmukli, kako biste opstali.

Na polju ljubavi su stvari veoma neizvesne i promenljive, i jedan dan je kao iz bajke, a već ste pak i sledećeg dana u nedoumici da li da raskinete vezu.

Niste dobro u poslednje vreme, ali uporno i neodgovorno ignorišete tegobe koje vas muče, umseto da se javite lekaru.

Vaga

Imate previše obaveza ali ne smete da dopustite da vas hvata panika, te i da počnete da reagujete brzopleto i da tako napravite sasvim nepotrebne greške i da sve upropastite vi sami.

Neko koga uopšte ne poznajete vas veoma privlači i intrigira, ali intuicija vam govori da takva osoba nije za vas i možda je pametno da na vremne odustanete kako ne biste bili povređeni na kraju.

Imate neke stalne probleme sa leđnom kičmom, pa je pametno da budete malo više fizički aktivni, i da pokušate da smanjite telesnu masu, pravilnom ishranom sa manje šećera i masti.

Škorpija

Počeli ste da se ponašate neodgovorno i da sve zadatke samo otaljavate, pa ste uz riziku da lako i dobijete otkaz jer su nadređeni shvatiliu da se izvlačite, i da ste počeli da „hvatate krtivine“.

Niste srećni sa partnerom, iako stalno pokušavate da vezu održite i da ona opstane, pa je zaista i pametnije da ostanete prijatelji nego da se mučite oboje.

Najzad ste uspeli da popravite svoje zdravlje, mada ste dosta emotivno i nestabilni i ne možete tako lako da se u psihičkom smislu ojačate i postanete snažniji.

Strelac

Ne treba da radita namerno neke loše stvari osobama koje to ničim nisu zaslužile, jer može da vam se vrati kada se najmanje tome budete nadali.

Lepo funkcionišete sa voljenom osobom, i najzad se čini da ste uspeli da nađete onu i potrebnu stabilnost i mir.

Nervozni ste i stalno napeti, pa vas muče i nesanica i glavobolja, i potrebno je da rešite neke stvari koje možete sa osobama koje su stručnjaci iz oblasti psihoterapije.

Jarac

Niste nikome krivi jer ne ume da se snađe kao i vi sami, i ne dugujete izvinjenja i objašnjenja drugima jer ste uspeli da postanete neko i nešto.

Uvideli ste kod svog partnera neke promene koje vam se ne dopadaju, i nije vam sasvim jasno da li takve osobine niste primećivali ili ih je opsoba koju volite od vas vešto krila.

Muči vas nesanica i potrebno je da budete pažljiviji u saobraćaju jer ste sasvim dekoncentrisani.

Vodolija

Ne treba da mešate poslovni i emotivni život, te da tako olako gubite racionalnost u rasuđivanju i da stvarate sebi nepotrebne probleme.

Niste svesni koliko ste pogrešili kada je u pitanju neka osoba kojoj ste ukazali poverenje i ljubav, jer ćete biti vrlo povređeni i teško ćete da se od svega oporavite.

Pojačano vam opada kosa i na vas to utiče loše i u psihičkom smislu, te treba da se javite svome dermatologu na vreme.

Ribe

Važno je da radite pošteno kao i do sada i da se trudite i ostvarujete planove i ciljeve, pa tada ni materijalna satisfakcija ni unapređenje neće da izostanu.

Treba da prestanete da živite u svetu mašte i da pokušavate da nađete nekoga ko je idealan, dok pored vas prolaze prilike da upoznate osobu sa kojom sasvim lepo možete da funkcuionišete kao par.

Imate česte vrtoglavice i zujanje u ušima, pa je pametno da proverite i stanje sluha, ali i neke baš važne funkcije kardiovaskularnog sistema i bubrega.

Sponzorisano:

Loading...
error: Content is protected !!