Dnevni horoskop za 18.decembar 2019

Dnevni horoskop za 18.decembar 2019

Dnevni horoskop za 18.decembar.

Ovan – horoskop za 18.decembar

Uspešan dan je pred vama, i samo se potrudite da radite odgovorno i po pravilima, i neće biti nikakvih problema.

Imate potrebu da se svakome oravdavate za svoj život, i ne treba to da radite ni sebi ni osobi koju volite.

Muči vas često glavobolja i nesanica, pa se javite lekaru da dobijete neke lekove ili ako imate baš neki problem, potrebno je da se posavetujete sa psihoterapeutom.

Bik – horoskop za 18.decembar

Radite vredno i odgovorno i za to očekujete i adekvatnu materijalnu satisfakciju i unapređenje, i sve vas više frustrira što se nadređeni prave naivni i odlažu bilo kakav vid nagrade.

Rešeni ste da otvoreno porazgovarate sa partnerom i da mu stavite do znanja šta vam smeta i najzad i predstavlja vam problem u vašem odnosu, i da ne želite neke stvari da više tolerišete.

Najzad ste rešili da proverite stanje krvnog pritiska, kada su već i tegobe postale nepodnošljive, i kada je nužno da uzmete lekove, ili da promenite već postojeću terapiju koja je propisana.

Blizanci – horoskop za 18.decembar

Niste danas spremni na neke nove izazove i projekte i bolje je da otvoreno to i kažete vašim nadređenima, nego da date obećanja i da ne uspete da realizuijete kvalitetno i na vreme neke važne projekte, pa je nekada bolje kalkulisati nego prenagljeno odlučiti.

Imate sreće da ste pronašli osobu koja vas u svemu savršeno razume i iskreno vas voli, i želite da takva sreća zauvek potraje, te vi i u svojoj glavi već pravite neke planove za budućnost.

Imate otoke i bolove u listovima nogu, i mada je najčešći uzrok poremećaj periferne cirkulacije, nije na odmet da proverite i stanje srčane i bubrežne funkcije.

Rak – horoskop za 18.decembar

Najzad ste dobili posao za koji ste konkurisali, i vašioj sreći nema kraja, ali morate da se malo pak i saberete, jer ste tek na početku i tek je potrebno da se dokažete na probnom radu.

Imate potrebu da stalno sa nekim flertujete i ulazite u neobavezne avanture, pa je možda to način da prebolite neke ranije nespehe u vezama, ili da sebi dokažete da ste još uvek zanimljivi.

Morate da se malo više brinete o svom zdravlju, jer u poslednje vreme imate sve češće gušenje i bol u grudima, kao i preskakanje srca, pa je moguće da ste samo anksiozni i napeti, ali i da je po sredi neko ozbiljnije srčano oboljenje.

Lav – horoskop za 18.decembar

Nemate volje da se trudite i da radite previše, za neke mizerne pare i za osobe koje ne umeju da poštuju vaše vreme ni zalaganje, već samo koriste vašu stručnost za sosptveni napredak.

Neka osoba koju ste skoro upoznali, ne prestaje da vam šalje poruke i da vas zove, i pogrešili ste jer ste sa njom stupili u kontakt, jer je vrlo navalentna i ne znate više kako da joj pokažete da niste zainteresovani za vezu.

Umara vas stalna potreba da rešavate neke probleme i uvek ste nervozni i pod stresom, pa bi vam možda prijala neka relaks masaža ili šetnja i kraći odmor sa partnerom ili prijateljima.

Devica – horoskop za 18.decembar

Prestanite da stalno razmišljate šta će na neke vaše odluke da kažu drugi, jer ste odrasla i valjda i dovoljno odgovorna osoba, pa i najzad se tako i ponašajte.

Smeta vam što vaši prijatelji i porodica pokušavaju da vam nametnu neke partnere, a koji su po njima za vas savršeni, jer misle da je vreme da se skrasite i zabrinuti su za vašu budućnost.

Preumorni ste i stalno vas boli glava i imate migrene, pa je tada najbolje da se povučete u neku tihu i zamračenu prostoriju dok napadi bola ne prođu.

Vaga – horoskop za 18.decembar

Ostali ste u nedoumici da li da prihvatite neku ponudu ili da je odbijete jer niste sigurni u svoju stručnost i znanje, ali vreme vam ističe i neka slična prilika se neće tako brzo opet pojaviti.

Imate priliku da sa partnerom najzad odete na neko lepo i romantično putovanje i da uživate u zajedničkim trenucima i ljubavi.

Muči vas bol u želucu i stalno vam je muka, pa proverite da nemate stomačni virus ili je ipak u pitanju samo preveklika nervoza i stres.

Škorpija – horoskop za 18.decembar

Dan je idealan da prihvatite neku ponudu za usavršavanje u inostranstvu, pa možda i kada savladate jezik i unapredite stručna znaja, dobijete i neku dugo željenu lidersku poziciju u stranom predstavništvu vaše firme.

Neka osoba koja vam se dopada ima slična interesovanja i za vas, ali kada je upoznate shvatićete da ste je pogrešno procenili, i da ste je po malo i idealizivali u svojoj glavi.

Često menjate raspoloženja i skloni ste da budete depresivni i anksiozni, pa je potrebno da taj problem i rešite, kako ne biste doveli sebe i u stanje organskih poremećaja koji su psihogenog porekla.

Strelac – horoskop za 18.decembar

Jedva čekate da današnji dan nekako i prođe, jer ste od ranog jutra opterećeni nekim zadacima i obavezama, i ne možete da stignete ni da dignete glavu od količine posla.

Trudite se da pravite kompromise u vezi, jer vam je stalo da očuvate dobar odnos sa partnerom, ali nekada vas ljuti kada shvatite da on vas uzima zdravo za gotovo i da ne želi da se prilagodi nekim promenama.

Muči vas bol u lumbalnom delu kičme, i sasvim jemoguće da ste opet obnovili neku staru povredu, ili da ste nespretno napravili još neku leziju i sada je postalo stanje samo gore.

Jarac – horoskop za 18.decembar

Danas nije vaš dan, i zato nemojte da donosite neke važne odluke koje se tiču vaše budućnosti ili da se upuštate u rasprave sa kolegama ili nadređenima.

Imate sreće da ste upoznali neku osobu koja vam u svemu odgovara, ali na žalost ona zbog posla mora da se preseli u neki drugi grad ili inostranstvo, i vi vagate da li da krenete sa njom ili da pak pokušate vezu na daljinu.

Stalno ste bledi i umorni, i uradite osnovnu analizu krvne slike, jer je izvesno da ste anemični i da morate da unosite neke dodatne minerale i vitamine.

Vodolija – horoskop za 18.decembar

Ne nazire se kraj problemima i obavezama, i vi ste sebe doveli u sasvim nezavidnu situaciju, koju ćete moći da rešite samo uz pomoć kolega i prijatelja, ali ipak pazite kome verujete da vas kasnije takva usluga ne bi previše koštala.

Morate da razumete da partner nije spreman na neke veće promene u vašem odnosu, te i da pak prestanete da insistirate na tome, jer ćete da ga samo na taj način udaljite od sebe.

Imate česte bolove u nogama i muči vas upala mišića, verovatno jer ste naglo počeli da vežbate, iako ste vodili jedan pasivan i sedeći način života.

Ribe – horoskop za 18.decembar

Smatrate da ste u pravu i ne želite da popustite pred kritikama nadređenih, makar i po cenu vašeg otkaza, jer će konkurencija jedva dočekati da vas zaposli, pošto ste poznati kao odličan radnik.

Imate neku prolaznu krizu u vezi sa partnerom, ali nemojte to da iskoristite i da napravite zaista nepromišljene greške i da se upustite u tajnu romansu sa kolegom sa posla koji je takođe zauzet.

Muči vas bol ispod desnog rebra, pa proverite funkciju jetre i žučne kese, jer se simptomi neke disfunkcije ovih organa manifestuju baš najčešće u pomenutoj regiji.

Sponzorisano:

Loading...
error: Content is protected !!