Dnevni horoskop za 18.avgust 2019

Dnevni horoskop za 18.avgust 2019

Dnevni horoskop za 18.avgust.

Ovan – horoskop za 18.avgust

Imate neke zaista nerealne ambicije i stremite ka prevelikim projektima kojima ni iskustvom niti znanjem niste dorasli, pa je potrebno strpljenja da se sve postigne i nemojte da dopustite da brzate i da tako uništite i neke trenutno dobre prilike da se pokažete u najboljem svetlu.

Morate da shvatite da nije u svakoj vezi sve idealno, i da su svađe i čarke i oko mnevažnih sitnica sasvim normalne, te da ne treba oko baš svega da se stresirate i nervirate.

Moguće je da imate povišene vrednosti šećera u krvi, pa uradite neke osnovne laboratorijske parametre i još važnije, prestanite da se tešite slatkišima i nezdravom hranom za sve što vas poslovno ili privatno muči.

Bik – horoskop za 18.avgust

Stalno ste skloni da se žalite da vam posao koji radite i ne odgovara i da vam ne prija baš toliko obaveza, ali sami ste tražili od nadređenih neke dodatne zadatke, kako biste uspeli da ostvarite bolje finansije, jer ste zaista u škripcu i potreban vam je svaki dinar.

Muči vas neka prošla veza i ona zaista utiče na odnos sa sadašnjim partnerom, jer vi ni sami sa sobom niste raščistili da li i dalje volite bivšeg partnera i da li biste bez razmišljanja sa njim obnovioli romansu kada biste imali priliku.

Muka vam je i stalno imate neke akutne tegobe sa probavom, pa je moguće da ste negde zaradili crevnu virusnu infekciju i za početak uzimajte probiotike i neku lakšu hranu, ali svakako se ipak i obratite specijalisti za savet i terapiju ako sve skorije ne prođe.

Blizanci – horoskop za 18.avgust

Previše ste umorni i nemate volje ni energije da sve obavite na vreme i u zadatim rokovima, pa pokušajte da otvoreno porazgovarate sa nadređenima da vam malo smanje obaveze, jer niste produktivni koliko biste želeli kada morate da radite pod pritiskom.

Imate nekog udvarača koga ste smatrali prijateljem, i vi zaista ne osećate premannjemu isto, pa je bolje da otvoreno to i kažete nego da mu dajete lažnu nadu, jer tako ispada da se poigravate svesno nečijim iskrenim i krhkim osećanjima.

Imate česte glavobolje, i stalno ste nervozni i neispavani, pa se potrudite da nađete neki način da stres malo i suprimirate, te da makar odete na neku masažu ili da se relaksirate u društvu dragih ljudi, koji vam mogu pomoći da se oporavite i smirite.

Rak – horoskop za 18.avgust

Prave prilike ndolaze same od sebe i sve vam se odlično poklopilo onako kako ste i zamišljali, ali vi stalno nalazite neke izgovore i sada vam smeta što vas kolege ne podržavaju, ali to za vaše krajnje rezultate zaista nije ni najmanje bitno, ako ste vi fokusirani i dajete svoj maksimum.

Raskinuli ste neku dugogodišnju vezu, pa iako dosta patite ipak ste svesni da sa partnerom niste imali budućnost i za oboje je bolje da krenete dalje i da pronađete nekoga ko vam karakterno jeste više kompatibilan.

Pokušajte da skinete višak kilograma koji vam smeta, ne samo iz estetskih razloga, već i jer vam je metabolizam sasvim u lošem stanju.

Lav – horoskop za 18.avgust

Niste ni najmanje motivisani da radite posao koji ste sa teškom mukom uspeli da dobijete, pa iako vam je potreban novac i osećate odgovornost prema kolegama i nadređenima, sve češće razmišljate da date otkaz, jer na vas pritisak utiče veoma loše i zaista vam smanjuje i svrhu i produktivnost i generalno kvalitet zadataka koje radite preko svake volje.

Skloni ste da flertujete sa nekim osobama koje su zauzete i ne znate ni sami šta sebi tako pokušavate da dokažete, ali od takvog odnosa jasno da ne može biti ništa ozbiljno, a vi niste neko ko je spreman za prolazne avanture, pa se manite toga i pokušajte da pronađete nekoga ko vam je dostupan i ko vam je možda i srodna duša, ali ne znate dok mu ne date priliku.

Zdravlje je najzad dobro i možete da se opustite i da ne brinete makar o tom životnom aspektu.

Devica – horoskop za 18.avgust

Nećete ništa da postignete time što preterano analizirate svaki zadatak do tančina, pa je pametnije da se koncentrišete na važne stavke i da ne gubite ni vreme ni energiju na svaki detalj, jer za time zaista nema nikakve potrebe.

Partner nema za vas razumevanja, i smatra da ne ulažete u vaš odnos onoliko koliko on daje, ali je sve pokrenula činjenica da ne želite da se preselite u manji grad i da počnete zajednički život, jer vam to po pitanju karijere ne odgovara, pa ste pre u stanju da raskinete vezu nego da se tako žrtvujete i da posle toga patite zbog loše odluke koju ste doneli na njegovo insistiranje.

Prekontrolišite stanje čula sluha, jer u poslednje vreme vam i okolina nagoveštava da baš i ne čujete najbolje, pa je ipak pametno da vidite šta je zapravo pravi problem.

Vaga – horoskop za 18.avgust

Iako se trudite da sve postignete, i nadate se da ćete da ostvarite sve svoje ambicije, vama jednostavno ništa ne ide po planu, i počinjete da se pitate da li radite pravi posao ili je pametnije da pronađete nešto u čemu možete da se i bolje snađete i da imate želju i motivaciju da zaista date svoj maksimum.

Muči vas neka sumnja da vam partner nije veran, jer neka osoba koja se predstavlja kao vaš zajednički prijatelj želi zapravo da vam preotme osobu koju volite, i vi stalno optužujete svog partnera umesto da pokažete da je vaša veza čvrsta i da nema šanse da ćete da prepustite nekome partnera bez borbe.

Imate probleme sa žučnom kesom i trpite bolove, ali ste sami krivi jer ste svoj organizam vrlo opteretili suviše masnom hranom, i sada snosite posledice i moguće je da ćete čak morati i na operativni zahvat.

Škorpija – horoskop za 18.avgust

Vama ne imponuje to što vas kolege kopiraju u nekim vašim idejama, jer smatrate da vas tako ne veličaju, već zapravo pokušavaju da nedostatak svog znanja i iskustva nadomeste vašim zaslugama za koje ste uložili i vreme i trud, a oni sve dobijaju na gotovo.

Imate neke probleme sa partnerom, ali se uporno pretvarate da je sve u najboljem redu, i bolje je da otvoreno o svemu porazgovarate jer izbegavanje problema će kad tad da vam se obije o glavu.

Pokušajte da poboljšate imunitet, jer stalno kuburite sa nekim prehladama i upalama, i to vam baš i stvara velike probleme i stalno ste prinuđeni da izostajete sa posla.

Strelac – horoskop za 18.avgust

Stalno ste na točkovima i umarate se na poslu koji radite, te ste željni nekog mirnijeg tempa i neke bolje pozicije, ali za to ćete morati i da se dodatno potrudite i da malo pričekate baš bolji trenutak, jer sada nema uslova za unapređenje.

Ne treba da se povlačite u sebe i da maštate o nekoj idealnoj vezi, jer takva po difoltu i ne postoji, pa se angažujte i češće izlazite jer je sva prilika da se neka poznanstva i prijateljstva mogu i pretvoriti u nešto ozbiljnije i više, u smislu romanse.

Boli vas kičma jer stalno sedite i nemate naviku da se bavite baš nikakvom fizičkom aktivnošću, ali bi makar i neka lagana šetnja za koju vam je potrebno samo par sati tokom dana, značajno popravila stanje.

Jarac – horoskop za 18.avgust

Nemojte sebi da olako dopustite da prokockate ukazano poverenje, jer ste brzopleti i nekaca vrlo nepromišljeni u nekim svojim odlukama, jer vam je nadređeni ukazao veliko poverenje i veruje u vas kada je u pitanju kvalitet rada i odgovornost koju imate prema datim projektima.

Smatrate da partner sam donosi sve odluka i to vas frustrira jer je svaka veza zasnovana na kompromisima, a on tvrdoglavo sve radi po svom nahođenju, i bolje je da otvoreno porazgovarate o svemu kako vaša veza ne bi zapala u veliku krizu i da ne bi na kraju i došlo do raskida.

Povedite računa da na vreme uzimate propisanu terapiju, jer se ponašate vrlo neodgovorno i ignorišete neke lekarske savete i tako samo sebi štetite i ugrožavate svoje zdravlje.

Vodolija – horoskop za 18.avgust

Veoma je važno da sarađujete sa kolegama i da pokušate da sa njima usaglasite neke planove i ideje, pa ostavite sujetu po strani i poslušajte nekoga ko je i iskusniji i duže radi posao koji ste vi nedavno dobili, jer ćete tako puno bolje i da napredujete i da ostvarite validnije rezultate na kraju.

Nemate opravdanja za svoje ponašanje, jer partnera stalno ignorišete i pokušavate da sev uradite po svome, ali njemu to počinje ozbiljno da smeta i u riziku ste da izgubite nekoga ko vas je uvek i podržavao i razumeo, jer vas zaista iskreno i bezrezervno voli.

Zdravlje vam je dobro, mada je poželjno da se pazite nekih povreda na radu ili u saobraćaju, jer ste malo rasejani i dekoncentrisani zbog opterećenosti nekim poslovnim ili privatnim obavezama i problemima.

Ribe – horoskop za 18.avgust

Na vama je velika odgovornost i pritisak je sve izraženiji, ali je pre svega važno da budete iskreni prema sebi i da ne uzimate na sebe obaveze koje ste svesni da ne možete ni na vreme niti kvalitetno da završite.

U ljubavi vam je nikad bolje, i presrećni ste jer ste pronašli osobu koja vam, zaista u svakom pogledu odgovara i koja je vaša srodna duša.

Kondicija vam je nikakva i nemate volje da se pokrenete, jer ste zaista melanholični i skoro pa i depresivni, pa se bez predrasuda obratite za pomoć nekom stručnom licu, kako biste poboljšali pre svega svoje psihičko stanje i olakšali neki pritisak koji stalno osećate.

Sponzorisano:

Loading...
error: Content is protected !!