Dnevni horoskop za 17.septembar 2019

Dnevni horoskop za 17.septembar 2019

Dnevni horoskop za 17.septembar ove godine.

Ovan – horoskop za 17.septembar 

Nemate vremena za sebe i stalno ste u nekom grču zbog obaveza, za koje osećate kao da su vam nametnute i to vas vrlo opterećuje.

Danas nije dan za ljubav, pa izbegavajte da se sa partnerom raspravljate oko bilo čega, jer to može loše da se završi.

Pokušajte da se opustite jer vam stres stvara probleme sa želucem i zadaje vam glavobolju.

Bik – horoskop za 17.septembar 

Imate puno energije i volje da sve zadatke baš danas završite, ali nemojte da preterujete jer ste dekoncentrisani i možete da napravite neke nepotrebne greške.

Partner vas voli i razume vašu potrebu da se osamite i razmislite o nekim svojim problemima koji vas dugo muče.

Stalno vam je muka i imate gorušicu, pa proverite stanje svog digestivnog trakta i uradite neke od osnovnih dijagnostičkih analiza.

Blizanci – horoskop za 17.septembar 

Danas vam ništa ne ide kako ste očekivali, a kolege kao da sve to raduje jer žele da vas sabotiraju i da vas šefovi iskritikuju pred svima.

Skloni ste da flertujete sa svakim, i ponašate se malo neprimereno i svojim godinama i generalno svom karakteru, jer vam verovatno fali pažnje i ljubavi.

Muči vas nesanica i sasvim ste dekoncentrisani, te i morate da se pazite nekih povreda i u radu i u saobraćaju.

Rak – horoskop za 17.septembar 

Ne treba da obraćate pažnju na to šta ko priča i misli, jer vaš rad je uvek bio dovoljan pokazatelj vaše kompetentnosti i potencijala.

Umara vas partnerova stalna ljubomora i prigovaranja, te treba da mu skrenete pažnju da vam to smeta i da osećate da vas guši i pritiska.

Proverite krvni pritisak jer već duže vreme ignorišete neke baš jasne simptome i ponašate se vrlo neodgovorno prema svom zdravlju.

Lav – horoskop za 17.septembar 

Imate odlične ideje i spremni ste da se do maksimuma posvetite poslu, ali stalno bez potrebe sebe preispitujete, jer sumnjate zbog tuđih komentara u sopstvene potencijale.

Usamljeni ste i tužni jer ste dugo bez partnera, ali ne možete nikoga da upoznate ako ne izlazite i ne date sebi šansu da nekoga i osvojite.

Boli vas lumbalna kičma i skloni ste da se često ukočite, pa obratite pažnju na trenutne simptome i ne čekajte da se stvari pogoršaju već odmah potražite lekarsku pomoć.

Devica – horoskop za 17.septembar 

Imali ste neke odlične rezultate u proteklom periodu, i danas je dan kada treba sve to da najzad predstavite nadređenima i ne treba da imate tremu jer ste sve uradili dobro i neće izostati ni lepo unapređenje ni očekivani bonusi.

Vama je stalo do neke osobe koja je već dugo zauzeta, i bez potrebe gubite vreme, umesto da se i prepustite emocijama i da potražite nekoga ko vam zaista odgovara i ko može da vas usreći.

Najzad ste popravili svoje zdravlje, ali ipak nastavite da se hranite dobro i da vežbate jer je ipak prevencija vrlo važna kako biste imali odličan imunitet i na dalje.

Vaga – horoskop za 17.septembar 

Niste dovoljno čvrsti u nekim svojim odlukama, i zapravo grešite jer dopuštate da vas olako svako pokoleba i da vam sa strane suflira kako da radite.

Pretvarate se da ste nešto što niste da biste impresionirali odobu koja vam se dopada, ali ipak to nije način, i morate da budete to što jeste i da sebe ne menjate ni zbog koga.

Muči vas glavobolja već duže vreme, pre svega jer ste pod stresom i jako loše spavate zbog nekih problema koje generalno imate na svim životnim poljima.

Škorpija – horoskop za 17.septembar 

Vama ne odgovara posao koji radite, jer imate jako loša primanja i ne možete da podnesete veliki pritisak na poslu, ali samo vi sami morate da presečete i da donesete neke svrsishodne odluke i da ostvarite željene promene.

Umara vas i nervira što vam stalno traže partnera osobe koje su vam rodbina ili prijatelji, i pokušavaju da vam se umešaju u ljubavni život, smatrajući da je već vreme da se skrasite i osnujete porodicu.

Boli vas želudac i nervozni ste, pa ne treba sebi da dopustite da se razbolite od stresa i napetosti, jer sve to negativno utiče na ceo organizam i sebi činite samo gore.

Strelac – horoskop za 17.septembar 

Danas vam se baš ne radi i niste ni za šta, i trudite se da samo prođe dan i da sve otaljate, pa da odete na zasluženi odmor od obaveza.

Imate neku ponudu da sa partnerom otputujete na egzotičnu destinaciju, i ne treba da se stalno premišljate, već da lepo prihvatite sve ono što je pred vama i da počnete da pakujete kofere.

Pazite se povreda i preloma, jer ste skloni da u svemu preterujete, pa ste tako počeli da se posvećujete odlasku u teretanu i bavljenju nekim sportom, ali nemate kondicije ni malo.

Jarac – horoskop za 17.septembar 

Muka vam je da stalno ispunjavate tuđe očekivanja i da vi sami budete nesrećni i nezadovoljni, ali vam pritisak neće ništa pomoći, te treba da se saberete i da radite ono u čemu i jeste najbolji.

Stalno mislite na bivšeg partnera i želite da se sa njim pomirite i da planirate budućnost, ali ta veza zaista nije vredna vašeg vremena jer vas baš ta osoba nije volela nikada i sa vama je bila iz koristi ili navike.

Imate česte grčeve u nogama i upalu mišića, kao i neke probleme sa perifernom cirkulacijom.

Vodolija – horoskop za 17.septembar 

Ne želite da menjate neke svoje principe, ali je evidentno da sve radite pogrešno i na brzinu, i tako nećete uspeti da ostvarite planove i ideje, pa se malo presaberite i usporite tempo.

Morate da se malo više posvetite partneru, jer iako je do sada imao razumevanja za sve vaše probleme, počinje da mu smeta jer ste se distancirali i jer shvata da se ponašate drugačije i hladno prema njemu.

Obratite pažnju na višak kilograma, i probajte da se zdravije hranite i da vežbate, kako ne biste imali probleme koji zaista nisu samo estetske prirode.

Ribe – horoskop za 17.septembar 

Odličan dan za posao, i možda će da vam se ukaže prilika i da otputujete poslovno u inostranstvo i da ostavite odličan utisak na inostrane partnere, te i da dobijete priliku koju ne smete da nikako i propustite.

Trudite se da sve partneru ugodite ali vam već postaje naporna njegova posesivnost i ljubomora, jer kao da nemate prava i slobodu da imate prijatelje i da se sa njima kao ranije družite.

Uopšte ne brinete o sebi i svom zdravlju, i imunitet vam je vrlo slab, pa vas stalno muče neke infekcije ili alergije, i morate hitno da menjate navike i način života koji je sasvim loš.

Sponzorisano:

Loading...
error: Content is protected !!