Dnevni horoskop za 17.oktobar 2019

Dnevni horoskop za 17.oktobar 2019

Dnevni horoskop za 17.oktobar.

Ovan – horoskop za 17.oktobar

Ostanite dosledni sebi i nemojte da dopustite da vam svako pokoleba neke planove i ideje, a na kojima sete vrlo marljivo i predano radili.

Izvanredan odnos sa partnerom može da pokvari samo vaša bezrazložna ljubomora, i to na neku njegovu bivšu ljubav koja se baš sada niotkuda pojavila.

Zdravlje je najzad odlično i nemate razloga da brinete, i prestanite da se ponašate kao hipohondar i da tražite simptome, i poremećaje organizma tamo gde ih realno nema.

Bik – horoskop za 17.oktobar

Napokon ste pronašli rešenje za neke komplikovane situacije koje su vas dugo opterećivale i baš i zadavale vam glavobolju.

Klupko laži i prevara koje je vaš partner godinama skrivao, najzad je počelo da se odmotava i vi ćete biti šokirani, u istoj meri koliko i ljuti i povređeni tolikom količinom njegovih laži.

Pokušajte da se malo više odmarate i da se ne nervirate zbog svake sitnice, jer ste preopterećeni i psihički i fizički, i imunitet vam je vrlo slab pa svako malo imate neke alergije ili upale.

Blizanci – horoskop za 17.oktobar

Ako uspevate da slažete druge, nemojte da varate sebe, i da se tešite da će sutrea biti bolje, jer vi sami nsite sposobni da se suprotstavite nadređenima koji vas samo koriste jer su svesni da stre u beziuzlaznoj situaciji, i vi praktično za nekoga radite posslove koji su teški i naportni,, za nikakve novčane naknade.

Pred vama su neke velike promene na polju ljubavi, a da li će one da budu povolje ili ne, to sve i najviše zavisi od vas.

Muči vas grlobolja i upala krajnika, te jedva govorite i sada uzimajte neke prirodne protivupalne preparate, a ako se za neki dan problem ne povuče ili se javi i porast temperature, javite se najzad obavezno lekaru.

Rak – horoskop za 17.oktobar

Sve će da krene na bolje, ali nemojte da se prerano i olako opustite, jer ste skloni da brzo poletite i da se uzoholite, te i da sami sebi pokvarite odlične šanse za napredak i ostvarenje sna.

Partner vam ništa ne veruje i to vas vređa, i smatrate da se dosta promenio pod uticajem okoline i nekih svojih prijatelja koji vas od starta ne vole, i ne želite da se objašnjavate i pravdate, te ćete vi da na kraju najverovatnije i raskinete, jer ne možete da tako gradite budućnost.

Muči vas upala srednjeg uha, i neke tegobe su dosta izražene i vrlo vam otežavaju svakodnevno funkcionisanje, te je pametno da uzmete bolovanje i da sve to dobro izlečite.

Lav – horoskop za 17.oktobar

Neke prepreke i veliki izazovi koji su vam zadavali muke na poslu već duže vremena, od danas će početi da nestaju i da se smanjuju, i otvoriće vam put ka neslućenim uspesima.

Ako ste u emotivnoj vezi, morate da naučite da pravite kompromise, inače nećete moći da dugo funkcionišete sa partnerom, ako budete tvrdoglavo terali sve po svome.

Imate neke realne tegobe koje uporno ignorišete i na takav način samo pogoršavate situaciju, i baš vi niste ni svesni koliko sami sebi nanosite štete.

Devica – horoskop za 17.oktobar

Neke velike i radikalne promene su danas pred vama, i moguće je da će one da donesu boljitak ili će sve da krene na gore, ali to sve najviše jeste i zavisno od vas, i od toga na koji način ćete da vi shvatite neki potez nadređenih koji se na vas odnosi.

Pokušajte da se stabilizujete i da ne reagujete burno i ishitreno, već saslušajte neke partnerove argumente i zajedno odlučite da li ćete da nastavite vezu ili je za oboje bolje da se rastanete, jer ne možete da se uklopite zbog nekih obaveza, i jedno od vas mora da otputuje u inostranstvo i da tamo nastavi da živi i radi.

Muči vas problem sa povišenim krvnim pritiskom, pa pored svih analiza proverite i funkciju bubrega, jer ste i ranije imali neke bolesti i poremećaje, pa se možda i sada neki renalni faktor nadovezao na hipertenziju.

Vaga – horoskop za 17.oktobar

Na poslu će sve da ide danas onako kako ste i planirali, ali pod uslovom, da uspete da budete baš strpljivi i da ne reagujete burno i ishitreno, već da pravite dogovore i poštujete neke kompromise.

Skloni ste flertu i avanturama, i zaista uživate u tome da budete u centru pažnje i da sa svima baš koketirate i da se osetite poželjno i privlačno suprotnoim polu.

Imate neke probleme sa viškom kilograma, ali ne možete da se podvrgavate nekim strogim i pak i neproverenim dijetama, jer tako samo možete da ugrozite sebi zdravlje, te i da dođete u vrlo loše stanje.

Škorpija – horoskop za 17.oktobar

Imate sklonosti da se sve više preispitujete i da više nego obično danas analizirate svaki svoj postupak, pa krećete napred i nazad, i ne mičete se sa jedne iste tačke, ali zaista nemate razloga da se ponašate toliko nesiguirno i da paničite, jer ste veliki profesionalac u poslu i sve obaveze ćete uspeti na vreme i odlično da završite.

Na nekom putovanju na koje treba da odete poslovno ili u privatnoj režiji, možete da očekujete neka lepa nova poznanstva koja će da vremenom prerastu u neku lepu romansu, ali će veliki problem da predstavlja veza na daljinu.

Muči vas probava, i stalno imate gasove i nadimanje, a čini vam se i da ste počeli naglo da gubite na težini, te je pametno da se što pre podvrgnete nekim osnovnim dijagnostičkim analizama.

Strelac – horoskop za 17.oktobar

Danas vas na poslu očekuju brojna iznenađenja i neke odlične prilike koje ne biste trebali da baš i i propustite, ali je samo na vama konačna oodluka i to da li ćete da dobro ili loše iskoristite neke ponuđene šanse, da ostvarite vrhunske rezultate i da napredujete u karijeri.

Partner ne želi da se sa vama stalno svađa oko istih stvari, i problem je što vi želite da sve bude po vašem, a i on je jednako tvrdoglav i ne možete da se složite i dogovorite, i počeli ste da sebe sve više preispitujete da li ste vi zaista jedno za drugo.

Imate stalnu glavobolju i migrenski napadi su sve i učestaliji i jači, i tada vam prija samo da u miru i tišini odležite u zamračenoj prostoriji, ali ste već počeli da imate stalan strah kada će vaš naredni napad da se desi, pa bi možda akupunktura ili neka homeopatska metoda pomogla.

Jarac – horoskop za 17.oktobar

Umorni ste od svih obaveza kojima kao da nema kraja, i nemate snage da se borite sa onima koji rade nepošteno i zarađuju više nego vi, a uvek ostajete i posle radnog vremena i uvek pažljivo sve analizirate i obavite, ali vam se nikako ne isplati pošten i predan rad i trud.

Nemate volje da se stalno vraćate nekim bivšim ljubavima, ali ste takav tip osobe da svakome vi i olako oprostite svaku prevaru i sve iz početka ponovo proživljavate i patite u krug.

Imate probleme sa bolom u leđima i zglobovima, i to je sve posledica sedećeg načina života koji vodite već poslednjih nekoliko godina.

Vodolija – horoskop za 17.oktobar

Jedva čekate da sve obaveze pozavršavate i da najzad i odete na zasluženi odmor, jer ste sebe vi iscrpeli do maksimuma, i zaista bnemate više ni malo snage i energije.

Ne možete da kontrolišete svoje srce i da mu zabranite da voli, pa iako patite i veoma vam je pak i teško, ipak ostajete sa osobom koju volite, jer smatrate da je ona vredna svake žrtve i nadate se da će da se nekada i promeni.

Proverite hormonski status, jer ste i ranije imali neke probleme sa funkcijom štitne žlezde, pa je moguće da se problem opet ponavlja.

Ribe – horoskop za 17.oktobar

Nemate više energije da radite i da se trudite, ali je sada zapravo idealan momenat za procvat vaše karijere, pa dajte i poslednji atom snage da sve odradite kako najbolje umete, i da dobijete dugo željenu lidersku poziciju i naravno i bolju platu.

Mnogo ste osetljiviji i romantičniji nego inače, i to vas može koštati nekih pogrešnih veza, jer neko ko je pravi oportunista, može da uspe da iskoristi vašu slabost i krhkost samo da bi najzad napredovao u životu, te i da bi trošio vaš novac, i na kraju vas ostavio da patite.

Zdravlje vam je solidno, ako se izuzme to da uopšte ne vodite računa ni o ishrani niti o fizičkoj aktivnosti, i da sa godinama možete sebe dovesti u veoma ozbiljno stanje, sa brojnim faktorima rizika za metaboličke bolesti.

Sponzorisano:

Loading...
error: Content is protected !!