Dnevni horoskop za 17.novembar 2019

Dnevni horoskop za 17.novembar 2019

Dnevni horoskop za 17.novembar.

Ovan – horoskop za 17.novembar

Danas sami sebi stvarate nepotrebnu tenziju i napetost, i na taj način i smanjujete kvalitet rada, i možete da napravite nepotrebne greške.

Najzad je došao jedan lep period u ljubavi, i uživaćete sa partnerom danas kao da ste na početku svoje romanse.

Muči vas otok i bol u nogama, pa više hodajte i proverite stanje perifernih vena.

Bik – horoskop za 17.novembar

Moguće je da ćete dobiti dugo željeni posao baš danas, jer ste se dosta trudili da se dokažete na razgovorima, i bićete presrećni da ostavite iza sebe mučan period honorarnog rada za male pare.

Potrebna vam je stabilnost i lepa veza za budućnost, tako da vi niste neko ko će da se upusti u baš i prolazne avanture i flertove, i neko se oko vas zaista u tom smislu i uzaludno trudi.

Zubobolja ne prolazi i krajnje je vreme da se obratite stomatologu za pomoć, a i da bolje brinete o svom oralnom zdravlju.

Blizanci – horoskop za 17.novembar

Vama ništa danas nije teško jer zaista volite posao nkoji radite i sve zadatke shvatate kao nove izazove da se pokažete u svojm punom sjaju, i to se jasno primećuje i šefovi su prezadovoljni.

Ne treba da nekome dajete lažnu nadu i da se poigravate tuđim iskrenim osećanjima, jer ste već dovoljno zrela osoba, da znate da to zaista na kraju nije ni moralno ni ugodno po tu osobu.

Imate česte probleme sa grloboljom i upalom krajnika, pa se posavetujte sa lekarom kako da na neki način i popravite stanje svog imuniteta

Rak – horoskop za 17.novembar

Morate da se saberete i da radite sa više angažovanja, ako želite da ostvarite neke ciljeve i željene zadatke na vreme, jer ste preuzeli i previše obaveza na sebe.

Muči vas to što se partner distacirao od vas i što sumnjate da vas laže i vara, ali porazmislite da o svemu sa njim porazgovarate, jer možda ima neke probleme koji ga muče i kojima ne želi i vas da opterećuje.

Imate probleme sa viškom kilograma, ali je realno da su oni nastali od načina života kojim živite, pa probajte da se malo zdravije hranite, te i da počnete za početak neku lakšu fizičku aktivnost.

Lav – horoskop za 17.novembar

Niste spremni da prihvatite neke ponuđene kompromise na poslu, jer smatrate da ste zaslužili vi i puno više, pa ćete da nepromišljeno date otkaz i da se dugo mučite bez novca, a dok tražite neki i novi posao.

Imate sreće da ste našli partnera punog razumevanja i podrške, jer ste danas sasvim nepodnošljivi i sve vam smeta, i malo ko bi to mogao i da toleriše, pa makar i iz najveće ljubavi prema vama.

Imate česte probleme sa hemoroidima, i trpite bolove kada oni počnu da se uvećavaju i kada dođe do upale, pa otiđite kod lekara i uradite i neke dodatne preventivne testove.

Devica – horoskop za 17.novembar

Ne treba danas da se olako sukobljavate sa kolegama ili nadređenima, jer će na kraju sve to po vas loše da se završi i možete da rizikujete da se svi okrenu protiv vas.

Nemate vremena ni volje da izlazite i da upoznajete nove ljude, ali svakako sami sebi umanjujete šansu da budete srećni, te i da nađete neku osobu koja vam možda jeste idealan partner.

Imate probleme sa radom probavnog trakta, pa je potrebno da najpre promenite ishranu i da na kraju i izbacite kaloričnu i masnu hranu, kao i slatkiše i preteranu upotrebu soli.

Vaga – horoskop za 17.novembar

Nemate snage da se više borite, te i ponašate se kao da su vam sve lađe potonule, ali je to samo trenutna situacija, i ako nešto ne ide danas to ostavite za sutra i biće možda puno lakše i bolje.

Smatrate da ste pogrešno procenili neku osobu sa kojom ste počeli romantičnu vezu, te da je ona sa vama samo iz koristi, pa i da vas ni ne voli niti poštuje već se pretvara.

Muka vam je i imate česte probleme sa gorušicom, ali ne znači da je to samo simptom oboljenja digestivnog trakta, već je možda u pitanju i problem sa jetrom i/ili žučnom kesom, pa čak i sa kamenom u bubrezima.

Škorpija – horoskop za 17.novembar

Danas ćete imati utisak da vam sve ide naopako i da stagnirate kako god da uradite i koliko god da se trudite oko nekih zadataka, pa je bolje da sve obaveze ostavite za naredni period, kako i ne biste otaljavali i pravili greške.

Partner vam je priredio neko lepo iznenađenje, koje se tiče vaše zajedničke budućnosti, ali nije svestan da ste vi još uvek nespremni za tako veliki korak.

Stalno ste nervozni i napeti, pa ste skloni da brzate i da se ponašate nepažljivo, pa su mogući danas čak i neki prelomi ili uganuća zglobova.

Strelac – horoskop za 17.novembar

Znači vam podrška kolega i saradnika u poslu, ali ste vi po prirodi nepoverljivi i sumnjate čak i u nečiju iskrenu i dobru nameru, i možete tako da uvredite i naljutite neke osobe iz kolektiva.

Nemate vremena da se stalno sa partnerom svađate oko svake sitnice, i imate utisak da on stalno nalazi neke nove razloge da počinje raspravu, i zaista vam tako testira strpljenje.

Bezvoljni ste i apatični, pa vam je teško da se pokrenete i stalno ste umorni i malaksali i najradije biste da prespavate dan.

Jarac – horoskop za 17.novembar

Imate realne šanse da napredujete i da se čak i dodatno edukujete u inostranstvu, te da kasnije pak i dođete na lidersku poziciju, a koju ste dugo priželjkivali kao način da ostvarite svoje ambicije.

Ne treba da se olako upustite u neku tajnu romansu sa kolegom sa posla, jer pored toga što nema izgleda da takav odnos i opstane i biće samo avantura, ta osoba krije od vas i da je zauzeta.

Proverite krvnu sliku jer ste u poslednje vreme vrlo bledi i stalno ste umorni i pospani, pa možda imate neku vrstu anemije i potrebno je da promenite način ishrane i života uopšte.

Vodolija – horoskop za 17.novembar

Vama su danas na poslu zvezde zaista naklonjene, i imaćete i sreće da sve obavite i brže i lakše nego što ste planirali, te da dobijete pohvale nadređenih i lep novčani bonus.

Malo vam je svega preko glave, i nemate volje da se opet upuštate u neke flertove i opet počinjete nove romanse, ali je zapravo u tome draž i taj period je najlepši kada se nova ljubav rađa.

Obnovili ste staru povredu ramena, i sada ste vrlo zabrinuti jer je bol vrlo jak, i bojite se da li će ovoga puta medikamentna i fizikalna terapija biti dovoljno efikasna, ili ćete morati na operaciju.

Ribe – horoskop za 17.novembar

Kada biste danas mogli da izostanete sa posla i da ništa ne radite to bi bilo idealno, jer će sve što započnete da ispadne dijametralno suprotno od vaših početnih ideja i planova.

Srećni ste sa partnerom i planirate zajedničku budućnost, ali niste računali na neku treću osobu koja će da se umeša u vaš odnos, i da vam ako vi dozvolite, sve ono lepo među vama i pokvari.

Boli vas glava i imate neku hroničnu upalu sinusa, pa je moguće da je to osnovni uzrok svega, i posavetujte se sa lekarom kako da rešite situaciju, a koja nije ni malo prijatna.

Sponzorisano:

Loading...
error: Content is protected !!