Dnevni horoskop za 17.jun 2019

Dnevni horoskop za 17.jun 2019

Dnevni horoskop za 17.jun ove godine čitajte u tekstu.

Ovan – horoskop za 17.jun

Odličan dan na poslu i neki uspesi su pred vama, a njih zaista niste očekivali u skorije vreme pa ćete biti veoma prijatno iznenađenji.

Sve ćete uspeti da rešite sa partnerom, ali ćete imati problem da mu opet verujete kao nekada jer vas je slagao i jer ste bili vrlo povređeni.

Stanje vam se pogoršava i neka hronična bolest koju ste mislili da ste prebrodili će da vam opet zada velike probleme.

Bik – horoskop za 17.jun

Nema potrebe da se pravdate drugima za neke svoje postupke, jer svako radi za sebe i imate prava na svoj stav i mišljenje i na to da date svoj doprinos kolektivu na jedan drugačiji način.

Flertujete sa nekim ko vam se sviđa duže vreme, i nadate se da će ta osoba da sa vama ostvari kontakt i da vas pozove na neki romantičan izlazak.

Imate probleme sa krvnim pritiskom, i morate da se javite lekaru da promenite terapiju jer ova koju koristite vam očigledno ne pomaže.

Blizanci – horoskop za 17.jun

Nervozni ste jer ne možete da se istaknete i da pokažete svoje znanje i kreativnost, pa je bolje da počnete da radite posao koji volite jer se samo mučite i postajete sve nezadovoljniji na trenutnoj poziciji.

Stalno se svađate sa partnerom, i takav odnos je zaista nepodnošljiv i ne možete ništa da rešite, pa je možda bolje da se rastanete u dobrim odnosima.

Povedite računa o ishrani jer ste veoma slabog imuniteta, a za to ste sami odgovorni jer pušite i ne uzimate vitamine.

Rak – horoskop za 17.jun

Pod hroničnim ste stresom i veoma ste iscrpljeni od posla, ali je veći problem u tome što ne nalazite nikakvu satisfakciju u tome što radite.

Porazgovarajte sa partnerom pre nego što donesete neku odluku, jer on možda neće biti spreman da se u datom momentu sa vama složi i da prihvati neke promene koje mu predlažete.

Najzad ste postigli jedan balans i zadovoljni ste trenutnom zdravstvenom situscijom svog organizma.

Lav – horoskop za 17.jun

Morate da naučite da se sami izborite za sebe, a ne da stalno nešto gunđate i da čekate da sve neko drugi rešava a da vi na kraju budete pohvaljeni kao deo tima.

Neočekivani poziv će da vam ulepša dan, i treba da prihvatite nečiju ponudu za zajedničko putovanje jer će to da vam na neki način i definiše dalju budućnost.

Muči vas vrtoglavica i glavobolja, i pametno je da se obratite specijalisti kako biste videli šta vam zaista nije u redu sa organizmom.

Devica – horoskop za 17.jun

Ogovarate kolege i onda se pravite da ne razumete zašto vas ne vole, umesto da se posvetite radu i da se pokažete u tom boljem svetlu, jer generalno uopšte se ne trudite i kao da nemate nikakav cilj.

Divan romantičan izčazak sa partnerom, koji će da reši sve nesuglasice jer ćete imati vremena da se najzad posvetite jedno drugom.

Vreme vam ne prija i možete da očekujete neke infekcije krajnika i ždrela, posebno ako ste u kolektivu u kome neko ima virusnu infekciju.

Vaga – horoskop za 17.jun

Očekujete da se sve reši samo od sebe, ali je suština da niste zaslužili nikakav napredak jer ste i vrlo lenji i neodgovorni prema poslu koji radite, i opravdanje nije u tome što ne volite posao jer vam on donosi materijalnu satisfakciju.

Odličan odnos sa partnerom, i predivna iznenađenja od strane osobe koja vas poznaje i voli.

Ne možete da spavate jer ste stalno nervozni i napeti, pa je bolje da promislite o onome što vas muči i da to najzad i prenebregnete.

Škorpija – horoskop za 17.jun

Odradili ste odlično neke projekte i veoma ste zadovoljni rezultatima, pa očekujete da se vaša pozicija promeni i da dobijete unapređenje, ali na žalost to se neće dogoditi baš u skorije vreme.

Imate neke probleme u vezi i ne razumete zašto se partner prema vama odjednom ponaša loše i ne želi da razgovara o zajedničkoj budućnosti već stalno baš tu temu izbegava.

Problemi sa perifernom cirkulacijom vas dugo muče, pa je poželjno da se javite lekaru za savet i terapiju.

Strelac – horoskop za 17.jun

Potrebna vam je neka promena, i ne treba da oklevate da počnete neki sopstveni posao ako ste frustrirani i nezadovoljni onim što radite trenutno.

Ne možete da razumete nečije iskrene emocije, ali nije ni u redu da onoga ko vam je otvorio srce ismevate, i da ga na tako grub način ponizite samo zato što vi ne osećate isto.

Ako ste ranije imali probleme sa peskom u mokraćovodima ili bubrezima, najbolje je da date rezultate jer je zapravo to verovatan uzrok vaših sadašnjih tegoba.

Jarac – horoskop za 17.jun

Sve radite na silu i nemate volje ni energije, jer ste neispunjeni i nezadovoljni poslom, ali ne možete da se kockate i da date otkaz, jer nemate drugi izvor prihoda osim trenutnog posla.

Usamljeni ste i bezvoljni, pa iako sebe tešite da ste i sami srećni, ipak često mislite o svom bivšem partneru i imate želju da mu se javite i da možda pokušate ponovo da ostvarite vezu.

Upala pluća koja vas je mučila, nije sasvim zalečena i nemojte zanemarivati kašalj i temperaturu već se javite lekaru da vam produži terapiju.

Vodolija – horoskop za 17.jun

Odlično obavljen posao će da vam donese unapređenje i neke nove prilike jer su vaši nadređeni shvatili da ste odličan radnik i da uvek dajete maksimum energije i truda.

Partner vam nešto prećutkuje i vi ste nervozni jer sumnjate da vas vara i da njegova osećanja nisu iskrena kao na početku vašeg odnosa, te da je sa vama samo iz koristoljublja ili navike.

Uspeli ste da smršate i vrlo ste zadovoljni i ponosni na sebe, jer ste promenili neke loše navike i postali ste odgovorniji prema svom zdravlju.

Ribe – horoskop za 17.jun

Nemate vremena da se posvetite kvalitetno nekim zadacima, ali je bolje da ih ne radite samo površno, već da priznate nadređenima da niste sve postigli i da tražite da vam, daju dodatni rok.

Opušteni ste i srećni kraj dugogodišnjeg partnera, ali on ne oseća isto što i vi, pa ćete da se sasvim iznenadite kada vam kaže da mu je potrebna pauza da razmisli o vašem odnosu.

Muči vas glavobolja i moguće je da su u pitanju kao uzrok čulo vida ili sluha, te je pametno da se prekontrolišete.

Sponzorisano:

Loading...
error: Content is protected !!