Dnevni horoskop za 17.jul 2019

Dnevni horoskop za 17.jul 2019

Dnevni horoskop za 17.jul.

Ovan – horoskop za 17.jul

Iako je na ljubavnom planu sve kako treba, na poslu vam ne cvetaju ruže, pa se potrudite više ako biste hteli da zadržite svoje radno mesto.

Na ljubavnom planu je danas sve po planu, te nemate razloga za brigu i vaše je samo da se lepo i opustite i uživate.

Bolovi u leđima vas muče danima, tako da je pametnije da posetite lekara.

Bik – horoskop za 17.jul

Ukoliko želite napredak i bolju finansijsku dobit, trebalo bi da date svoj maksimum, a vi to zaista i možete, ali se očigledno ne trudite dovoljno, i pazite da vas neko od kolega ne pretekne u vašoj želji i nameri za unapređenjem.

Srećno ste zaljubljeni, i neka ljubav potraje i divan i nežan odnos koji imate sa partnerom.

Ovih dana imate jake glavobolje, i vrlo je moguće je da su one posledica poslovnih ili najzad i vremenskih prilika.

Blizanci – horoskop za 17.jul

Posao vam zaista cveta i nikada nije bilo više prilika za napredak, pa je sva prilika da se vaše ambicije najzad i ostvaruju.

Povedite računa o svom ponašanju prema partneru, jer možda vas iznenadi činjenica da može da vas zameni i olako i preboli.

Odlično zdravlje i samo vi nastavite sa treninzima, a opet ako ne trenirate, vreme je da počnete.

Rak – horoskop za 17.jul

Potrebno je samo malo više rada i truda da ostvarite svoje poslovne poduhvate, a imaćete priliku da se dokažete, ali u tome će vam pomoći i vaši prijatelji iako niste to ni tražili ni očekivali.

Već neko vreme vam prija pažnja koju dobijate putem sms poruka, ali ako ste zauzeti, pazite da ne povredite osobu sa kojom ste u vezi, iako je u pitanju bezazleni flert.

Odlično se osećate u svojoj koži, zdravlje je odlično i prilagodili ste i ishranu i treninge, pa zato samo tako nastavite i apsolutno ništa ne menjajte.

Lav – horoskop za 17.jul

Spremni ste da sve pkušate kako biste ostvarili veću finansijsku dobit, te se pazite da se ne uvalite u neke nelegalne radnje i da imate probleme sa zakonom.

Srećni ste i zaljubljeni, i imate jedan sasvim idiličan odnos sa partnerom, u kome ne manjka nežnosti i pažnje u svakom danu.

Ne treba da radikalno menjate neke svoje navike, ali je poželjno da uzimate više vitamina i da počnete da se bavite nekim sportom.

Devica – horoskop za 17.jul

Zahvaljujući tome što ste se na vreme dobro organizovali oko svih obaveza, nesmetano radite sve projekte i posao napreduje onim tempom koji ste zapravo i očekivali.

Partner razmišlja u vezi sa nekim vašim predlogom, i vi ste bili vrlo izričiti u svojim zahtevima, jer ne voilite kada neko vama manipuliše i kada vas laže i ne pokazuje dovoljno privrženosti.

Imate neke učestale glavobolje, pa pokušajte da smanjite stres i napetost i da se malo više opustite u anrednom periodu.

Vaga – horoskop za 17.jul

Iako ste napravili neke nepotrebne greške jer ste verovali ljudima koji vam ne žele dobro, iapk nije sve tako bezizlazno i crno kao što mislite, i sve se sa ,alo strpljenja može rešiti u vašu korist.

Neki vaš bivši partner pokušava da vam sabotira vezu, i vi ste se našli u situaciji da se opravdavate za neke stvari koje niste učinili i nepoverenje vašeg sadašnjeg emotivnog partnera vas po malo i vređa.

Imate probleme sa viškom kilograma, pa je poželjno da postepeno promenite ishranu i da najzad i proverite i krvnu sliku jer ste zbog nedostatka vitamina i minerala možda i anemični.

Škorpija – horoskop za 17.jul

Ako se ne budete uozbiljili i svesno i odgovorno pristupili radnim zadacima koje imate u jednom narednom periodu, biće poteškoća u tome da zadržite poziciju na kojoj se nalazite trenutno, pa možda čak i sam posao na kome radite.

Trenutno vam prija samoća i ne želite da srljate u neke veze ili avanture, jer ste nedavno raskinuli sa dugogodišnjim partnerom i treba vam vremena da sve to prebolite.

Pokušajte da se naspavate jer vam je stres najveći neprijatelj i ne možete da se koncentrišete ni na posao ni na druge obaveze.

Strelac – horoskop za 17.jul

Ostavili ste odličan utisak na saradnike i šefove, jer ste generalno veoma vredna i ambiciozna osoba, pa uskoro možete da očekujete i unapređenje i bićete vrlo srećni i zadovoljni.

Očekivali ste da vas partner malo bolje razume i da vam pružim podršku, pa ste u isti mah i razočarani i tužni jer ste došli u situaciju da preispitujete vaš odnos, a do juče ste planirali jednu zajedničku budućnost.

Nemate razloga za zabrinutost, jer su tegobe koje imate akutne i prolazne, i treba samo da ipak izvesno vreme mirujete i da se pridržavate lekarskih saveta i sve će da prođe bez posledica.

Jarac – horoskop za 17.jul

Iako ste smatrali da ste sve odlično proračunali i isplanirali, ništa se na kraju u praksi neće baš i odvijati kako ste zamislili, i u riziku ste da sve propadne ako ne zatražite pomoć kolega koji sa vama rade, i ako njima ne ukažete poverenje da vam pomognu u bezizlaznoj situaciji.

Uživate u idiličnoj vezi sa partnerom, mada manje trzavice mogu da nastanu u vezi sa predlogom za preseljenje u drugo mesto, što vama zbog posla nikako ne odgovara u datom momentu.

Nemojte da ignorišete simptome koje imate, te i da se pretvarate da je sa vašim zdravljem sve u najboljem redu jer nije.

Vodolija – horoskop za 17.jul

Opterećeni ste obavezama i premoreni ste zbog toga što sve treba da odradite u datom roku, i potrebno je da pazite da sve bude validno i tačno odrađeno, i da ne napravite greške i propuste, jer vam upravo od rezultata i zavisi dalji napredak u karijeri.

Neka osoba uporno pokušava da vas osvoji iako zna da ste zauzeti, i vama takvo ponašanje baš i ne imponuje, već vam zaista smeta takva drskost i nepoštovanje vašeg emotivnosg statusa.

Stalno ste pod stresom i morate da nađete način da se rasteretite, pa razmilsite o nekom sportu ili hobiju koji će da vam skrene misli sa problema.

Ribe – horoskop za 17.jul

Neraspoloženi ste zbog situacije na poslu, i pokušavate da iskalkulišete šta je najpametnije da vi i uradite u datom trenutku, kako biste uspeli da ostvarite napredak i da željene rezultate realizujete.

Moguća je ozbiljna svađa sa partnerom, jer on za vas uopšte ne pokazuje razumevanje, i vi zaista smatrate da ste dosta bili strpljivi i popuštali njegovim hirovima.

Imate probleme sa stalnim upalama grla i krajnika, i to vam stvara poteškoće da radite i nesmetano funkcionišete, pa pokušajte da na neki način popravite imunitet.

Sponzorisano:

Loading...
error: Content is protected !!