Dnevni horoskop za 17.januar 2020

Dnevni horoskop za 17.januar 2020

Dnevni horoskop za 17.januar.

Ovan – horoskop za 17.januar

Ne terba da se nervirate jer ste dali sve od sebe, i u datom momentu nije moglo da bude baš boljih rezultata, ali nije sve do vas.

Ne želite da se svađate sa partnerom, i prekinućete sa njim svaki kontakt nakon raskida jer vas je veoma razočarao i izneverio.

Pridajete preveliki značaj nekim minornim tegobama, pa se ne ponašajte kao hipohondar i ne trčite lekaru za svaku sitnicu.

Bik – horoskop za 17.januar

Najzad ste se prilagodili nekim nužnim promenama, i drago vam je jer ste uspeli da prihvatite sve ono što će na dalje za vas biti korisno.

Previše pažnje poklanjate nekim osobama koje je ne zaslužuju, i najzad ćete i da se baš razočarate kada shvatite da ste nekoga ko vam se dopada idealizovali preko svake mere.

Imate česte probleme sa krvnim pritiskom, i proverite svoje stanje kako biste uzeli pak adekvatnu terapiju.

Blizanci – horoskop za 17.januar

Imate realne šanse da ostvarite planove i ideje, ali će se stvari odvijati nešto malo sporije nego što stese nadali, ali ne treba da posustanete i prerano i odstanete.

Imate potrebu da se sa partnerom stalno oko nečega raspravljate, i shvatate da vaša veza ne vodi nikuda, pa ste i rešeni da sve prekinete, ako se ubrzo neke stvari ne promene.

Opada vam pojačano kosa, pa je moguće realno da je u pitanju samo stres, ali ipak se obratite i dermatologu da proverite da li je u pitanju neka infekcija ili sistemski poremećaj.

Rak – horoskop za 17.januar

Za vas je pametnije da poslušate osobe koje su iskusnije i koje su prema vama dsobronamerne, kako biste izbegli neke velike greške kao početnik u novom poslu.

Najzad se vaš emotivni život stabilizovao i danas možete da uživate u lepim i vrlo romantičnim trenucima sa partnerom.

Imate česte tegobe sa kičmom i bolovima u mišićima i većim zglobovima, pa je poželjno da stalni sedeći način života, zamenite nekom fizičkom aktivnošću što pre.

Lav – horoskop za 17.januar

Kada biste malo spustili loptu i pokušali da se prilagodite radu u kolektivu, bilo bi vam i lakše i mnogo brže biste ostvarili rezultate koje dugo priželjkujete.

Sami sebi pravite probleme, jers te se upustili u neku tajnu romansu sa osobom koju uopšte ne poznajete dovoljno, i koja će sve da ispriča vašim kolegama i prijateljima, i sve će na kraju i da dospe do vašeg partnera.

Često vas muči bol u želucu i gorušica, pa se javite na vreme lekaru, te i uradite osnovne analize koje mogu da pokažu stanje digestivne funkcije, i da utvrde preciznije šta je problem.

Devica – horoskop za 17.januar

Teško se snalazite na nekom novom poslu, ali ste previše sujetni i tvrdoglavi da prihvatite tuđe predloge i pomoć, koja vam je realno potrebna i bez koje ćete da se mučite, i da na kraju i sasvim propadnete.

Upoznali ste neku vrlo zanimljivu osobu i imate želju da sa njom počnete romansu, ali je ona već zauzeta, pa i ne treba da srljate i da olako pravite greške, jer ćete da se pokajete.

Morate da se malo više brinete o sebi i svom zdravlju, i da prestanete da zanemarujete neke zaista baš i realne, i ozbiljne tegobe koje imate u poslednje vreme.

Vaga – horoskop za 17.januar

Obavezama nikako ne nazirete kraja, i veoma ste i umorni i iscrpljeni, a radni dan je tek počeo i tek ćete da imate prepreke i probleme koje ćete morati da rešavate.

Imate sreće da ste sa partnerom u stabilnom i lepom odnosu, i ljubav vam je baš glavni pokretač i daje vam energiju i snagu da istrajete.

Niste dobro u poslednje vreme, i neki simptomi koje imate mogu biti jasan pokazatelj poremećaja rada štitne žlezde, pa obavite potrebne analize kod endokrinologa.

Škorpija – horoskop za 17.januar

Ne treba da se nervirate jer su neke vaše kolege neodgovorne i lenje, te da sa njima stvarate uvek konflikte i svađe, jer svako treba da radi za sebe i da snosi svoj deo odgovornosti, te i na kraju i da podnese kritike.

Niste zadovoljni u kom pravcu se kreće vaš odnos sa partnerom, te imate utisak da on sve vreme nekako i odlaže početak zajedničkog života, i to mu zamerate i stalno prebacujete.

Imate neke česte respiratorne infekcije, te svako malo vas muči kašalj i povišena temperatura, ali ne smete da sve to shvatate olako, jer možete da dobijete upalu pluća.

Strelac – horoskop za 17.januar

Iako radite nekii honorarni posao i tražite stalno radno mesto u struci, nije da ste baš i sasvim vi nezadovoljni primanjima, jer sasvim lako zaradite za svoje potrebe, i nekada čak i više nego neke vaše kolege koje rade po ceo dan.

Vama veza na daljinu ne prija, i želite da sa tom osobom koju ste upoznali na nekom poslovnom putovanju, najzad i prekinete takvu vrstu odnosa i da ostanete prijatelji.

Muči vas zubobolja i upala desni, pa se javite na vreme svom stomatologu, kako problem ne bi uznapredovao i sve se zakomplikovalo.

Jarac – horoskop za 17.januar

Vreme je da prihvatite odgovornost za svoje greške, i da najzad shvatite da ste sami krivi jer sve ide naopako, i sve se zakomplikuje kako ne žeite, jer ne umete da planirate obaveze kvalitetno.

Imate sreće da ste u lepoj i stabilnoj vezi sa partnerom, ali ne smete da dopustite da vaša zaista i preterana ljubomora i posesivnost počne da guši i umara voljenu osobu, jer nemate nikakav osnov da se tako ponašate.

Proverite stanje sluha, jer osećate da slabije čujete u poslednje vreme, i nagluvost je nastala kao i posledica upale ili povrede struktura srednjeg i/ili unitrašnjeg uha.

Vodolija – horoskop za 17.januar

Vi sve što radite shvatate kao neku vrstu zabave i uopšte se ne ponašate zrelo i odgovorno, ali na neki način vam uspeva da sve odradite kako treba, i da zaradite na onome što shvatate kao svoj i hobi i prolaznu poslovnu avanturu.

Morate da sebe najpre preispitate i da shvatite šta želite, jer u poslednje vreme niste sigurni ni u svoja ni u osećanja svog partnera, i čini vam se da je pitanje trenutka, kada će veza da vam se i sasvim raspadne.

Morate da proverite stanje krvne slike, jer ste i umorni i bledi u poslednje vreme i vrlo je moguće da ste anemični, te i da vam fale najpre gvožđe i vitamini.

Ribe – horoskop za 17.januar

Vrlo ste umorni i iscrplčjeni od previše zadataka i obaveza, ali se odmah nekako oporavite kada stigne plata i kada možete da sebi priuštite neke stvari koje ste dugo želeli.

Iako ste bili u emotivnom rasulu u poslednje vreme, najzad ćete da se sa partnerom stabilizujete u vezi, te i da opet sve bude dobro kao i na samom startu vašeg odnosa.

Oslabio vam je vid, i ne treba da stanje ignorišete, već da odete kod očnog lekara i da vi proverite dioptriju, pa i ako je potrebno uzmete i naočare ili kontaktna sočiva.

Sponzorisano:

Loading...
error: Content is protected !!