Dnevni horoskop za 17.decembar 2019

Dnevni horoskop za 17.decembar 2019

Dnevni horoskop za 17.decembar.

Ovan – horoskop za 17.decembar

Ne možete da se otmete utisku da vas prati neka loša sreća, i da sve što pokušate da odradite baš uvak krene naopako.

Nesrećni ste jer nemate partnera i to vas zaista muči, pošto su se svi vaši prijatelji već skrasili, te i osnovali porodicu.

Zdravlje vam nije najbolje, ali je potrebno da ne ignorišete tegobe i da se javite lekaru, te i uradite osnovne analize i preglede.

Bik – horoskop za 17.decembar

Uspeli ste da se u kratkom roku snađete u novom poslu i da ostvarite odlične rezultate, pa će vaši nedređeni biti i više nego zadovoljni, a jer su vama dali šansu i ukazali poverenje.

Srećni ste jer vas voljena osoba razume i podržava, pa se ne osvrćete na neke komentare okoline da je partner sa vama samo iz koristi.

Neki hroničan bol u zglobovima vam je veliika briga, pa je moža po sredi reumatsko zapaljenje, i uradite bazalne testove da to i proverite.

Blizanci – horoskop za 17.decembar

Danas ste spremni da radite i više nego obično, i puni ste elana i pozitivne energije koju olako prenosite i na kolege i sve ide savršeno.

Imate priliku da ostvarite kontakt sa nekom osobom koju ste voleli pre mnogo godina, i da pak i shvatite da vaša osećanja imaju isti intenzitet kao i tada, pa ćete možda najzad pronaći sreću.

Muči vas probava, i krećite se više i smanjite unos slatkiša i kalorija, a jedite voće i povrće i neke vitamine uzimajte u obliku suplemenata.

Rak – horoskop za 17.decembar

Dan je stvoren da se potrudite da sve obavite u zadatom roku i da ispoštujete norme, jer imate šansu da ostvarite saradnju sa inostranim partnerima, i da počnete da radite na boljoj poziciji.

Najzad ste srećni u ljubavi, i samo neka treća osoba može da stvori trzavice u vašem odnosu sa partnerom, ali vi ipak verujete osobi koju volite i niste preterano ljubomorni i posesivni.

Proverite krvnu sliku, sa posebnim osvrtom na neke parametre pankreasne i jetrine funkcije, jer su neki simptomi koje imate u poslednje vreme i više nego ozbiljni.

Lav – horoskop za 17.decembar

Najbolje je da danas ne počinjete nikakve nove projekte, jer ćete samo da sebi stvorite glavobolju kada ništa ne postignete, pa i samo izneverite nadređene kojima ste dali obećanja unapred.

Morate da se malo viuše pokrenete i da upoznajete nove ljude, jer ste se osamili i povukli u sebe, i tako ne možete da ostvarite realno nikakvu kvalitetnu romantičnu vezu ili bar poznanstvo.

Zdravlje je sasvim solidno, i možete da malo i odahnete i da se opustite.

Devica – horoskop za 17.decembar

Počnite najzad da se ponašate odgovorno i da radite prema pravilima i normama, jer niste vi baš najpametniji i rezultati koje postižete su jasan pokazatelj koliko ste u poslednje vreme zaostali u poslovima koje je trebalo i da odradite kvalitetno.

Imate priliku da počnete vezu sa nekom osobom koju dugo poznajete i smatrate je prijateljem, ali niste sigurni da li su vaša osećanja ista kao i njena, i ne želite da uništite divno prijateljstvo koje imate već dugi niz godina.

Muči vas nesanica i česta glavobolja, i nikako ne možete da kvalitetno funkcionišete tokom dana, jer ste stalno dekoncentrisani, i umorni da bilo šta radite.

Vaga – horoskop za 17.decembar

Gubite vreme na neke nepotrebne rasprave sa kolegama i nadređenima, i to će sve da ide na vašu štetu kada ne budete odradili sve planirane zadatke, i kada opet vi za sve budete krivi.

Nemate sreće u ljubavi, i stalno nalazite neke osobe koje nisu za vas ni po karakteru ni po načinu razmišljanja, jer ste vi osoba koja je ozbiljna i niste skloni prolaznim avanturama i flertu.

Muči vas bol u kostima i česti grčevi u mišićima, pa uzimajte minerale i magnezijum, kao i više vitamina D, kako ne biste došli u rizik lakih preloma zbog početne demineralizacije kostiju.

Škorpija – horoskop za 17.decembar

Smatrate da ste u pravu oko nekih problema koji su iskrsli na poslu, i ne želite da odstupite od svog stava po cenu da ostanete bez posla, jer vas neko namerno sabotira, i vi ne želite da to više trpite i da se povlačite stalno.

Imate neku realnu priliku da upoznate osobu koja je vaša srodna suša, ali samo ako počnete da češće izlazite, i ako uspte da pobedite neke sopstvene predrasude i predubeđenja.

Svi simptomi ukazuju da imate hipertenziju, te uradite osnoivne analize i najzad i počnite terapiju odgovarajućim lekovima

Strelac – horoskop za 17.decembar

Znači vam što radite posao koji volite i koji je iz vaše struke, pa tako i kada je neki problem ili teži period u pitanju, uspevate da zadržite motivisanost i volju da sve prebrodite kako treba.

Partner sam pravi planove za vas oboje, i vama smeta takva jedna njegova drskost da vas i ne pita šta vi želite, pa ćete oko toga da se ozbiljno posvađate.

Vreme je da najzad ostavite cigarete, jer su neke ozbiljne srčane tegobe zbog kojih ste i završili na kratko u bolnici, valjda dovoljan razlog da shvatite da morate da promenite način života.

Jarac – horoskop za 17.decembar

Imate neku ponudu da radite posao koji je dobro plaćen, ali koji nije iz vaše struke, pa se vi premišljate šta da radite i kako da postupite, jer vam je previše stalo šta će da misle drugi, umesto najzad da gledate sebe.

Nemate volje da se raspravljate sa partnerom, jer ste umorni od njegovih stalnih porebacivanja za neke nepotrebne probleme i minorne stvari, pa ste se povukli i prepustili mu da sve sam odlučuje, i vrlo ste nesrećni i gušite se u zakvom odnosu, ali opet sve trpite.

Muči vas problem sa hemoroidima, i nekako morate da nađete način da se više krećete i da manje sedite.

Vodolija – horoskop za 17.decembar

Najzad se nazire kraj obavezama, i vi ste srećni jer vam je odmor preko potreban, i jer ste davali u poslednje vreme svoj maksimum i radili prekovremeno.

Neka starija osoba pokušava da vas osvoji, ali se ona vama ne dopada nevezano za njene godine, i ne želite da joj ni date šansu.

Imate česte upale sinisa i grla, pa je potrebno da nekako i ojačate imunitet i da se promenite po pitanju zdravlja.

Ribe – horoskop za 17.decembar

Uspeli ste da finiširate jedan deo zadataka, ali sada je pred vama novi projekat i ne treba ni da pravite veliku pauzu, već da samo malo predahnete i da krenete dalje, dok ste puni motivacije i kreativne energije.

Partner vas voli i stalno vas iznenađuuje nekim sitnicama i poklanja vam pažnju i nežnost, i to vas uvek pokreće, i daje snagu da u svemu istrajete, i da se izborite sa svakim problemom.

Imate česte proleme sa vidom, i potrebno je da se javite očnom lekaru, kako biste utvrdili da li vam je oslabila dioptrija i da li treba da nosite naočare.

Sponzorisano:

Loading...
error: Content is protected !!