Dnevni horoskop za 17.avgust 2019

Dnevni horoskop za 17.avgust 2019

Dnevni horoskop za 17.avgust ove godine čitajte u nastavku ovog teksta.

Ovan – horoskop za 17.avgust

Posao vam danas nije u prvom planu. Misli su vam više nakrenute ka privatnim problemima. To se neće značajno odraziti na sveukupni vaš učinak i doprinos radu. Sutra ćete biti kao novi.

Ljubavna priča koju negujete već par godina polako se gasi, i vrlo teško ćete to podneti ali vreme će učiniti svoje i svakako ćete da sve prebolite, samo budite hrabri i spremni da krenete dalje.

Poslednjih par meseci ste dosta oslabili, pa ukoliko to nije ono što ste želeli, zapitajte se šta je glavni uzrok i uradite neke osnovne pretrage, jer ste izgubili apetit i moguće jeda je stres osnovni uzrok svega, kao i uvek kada je vaše zdravstveno stanje u pitanju.

Bik – horoskop za 17.avgust

Ceo dan ste proveli za računarom, toliko da vas bole i oči i glava. Želite samo da se domognete kreveta.

Najradije biste danas ostali kod kuće i proveli dan u mazenju sa partnerom. Moraćete da sačekate veče, jer danas imate dosta obaveza.

Glavobolja i slabovidost, smeta vam svetlost, fotosenzitivnost.

Blizanci – horoskop za 17.avgust

Ukazala vam se prilika za formiranje partnerstva sa dugogodišnjim prijateljem. Ipak dvoumite se jer ne biste mešali posao i drugarstvo.

Ljubav na daljinu moguća je u filmovima i serijama, ali u stvarnosti je teško izvodljiva. Folusirajte se na nekog ko vam je blizu.

Imate upalu mišića od previše hodanja. Odmorite malo i ako je potrebno popijte nešto protiv bolova.

Rak – horoskop za 17.avgust

Konačno vam se ukazala šansa da se osamostalite. Odavno maštate o samostalnoj radnji gde ćete biti sam svoj gazda. Sada je pravo vreme. Samo napred.

Odavno ste spremni da uplovite u nešto ozbiljnije sa partnerom, ali on nikako da vaš odnos ozvaniči. Pitate se da li mu je uopšte stalo do vas.

Gorušica vas muči već danima. Krenite sa lekovima za želudac, korigujte ishranu i smanjite stres.

Lav – horoskop za 17.avgust

Nemate više ideja kako da unapredite svoj biznis. Plašite se da će vas kolege preteći u svojim inovacijama. Ne sekirajte se, samo je naišao malo teži period. Proći će.

Ovih dana na vas je oko bacila neka osoba u znaku Lava. Možete očekivati poziv na sastanak ili interesantnu prepisku putem telefona ili društvenih mreža.

Trenutne vremenske prilike veoma nepovoljno utiču na vas. Izolujte se.

Devica – horoskop za 17.avgust

Danas čega god da ste se dotakli nije ispalo kako treba. Bolje samo sačekajte da se radni dan završi.

Niste zaslužili da nekome budete samo zamena, ljubavnik ili ljubavnica. Postoji neko ko čeka na vas da bi vas postavio sebi na prvo mesto.

Moguće alergije. Izbegavajte namirnice na koje ste alergični

Vaga – horoskop za 17.avgust

Poslovi se samo nižu jedan za drugim toliko da ne postižete sve da završite u zadatom roku. Hteli ili nehteli, nadređeni će to morati da razumeju.

Očekujte poziv za izlazak od jedne Device. Prihvatite i dajte šansu, osobe u tom znaku mogu biti odlični partneri.

Bolovi u stomaku. Obucite se malo toplije.

Škorpija – horoskop za 17.avgust

Odličan dan za posao. Sjajna prilika za napredak i dobre rezultate. Ne propustite šansu.

Zvezde za ljubav su vam danas naklonjene. Osmelite se da pozovete osobu koju već dugo posmatrate na sastanak.

Pospani ste. Možda vam smetaju vremenske prilike ili ste preumorni od postojećih obaveza koje se pred vas postavljaju.

Strelac – horoskop za 17.avgust

Volite svoj posao i nije vam ništa teško da uradite. Sve postižete na vreme i odlazite zadovoljni sa radnog mesta.

Ubeđeni ste da nema veće ljubavi od vaše prema partneru. Toliko ste privrženi jedno drugome da je ceo svet vaš.

Odlično, osećate se fantastično. Ništa ne menjajte

Jarac – horoskop za 17.avgust

Posao vam ide od ruke, jer ste najviše na njega i fokusirani. Pomalo ste zapustili privatni život.

Usamljeni ste, zato ste najviše okrenuti poslovnim obavezama. Ako vam to donese povišicu, potrošite je na društveni život.

Uplašeni ste zbog bolova u grudnom košu, i zaista veoma i strahujete od srčanog udara. Proverite sve parametre, pritisak i puls za početak i uradite EKG jer je on dosta dobar pokazatelj stanja kardiovaskularnog sistema.

Vodolija – horoskop za 17.avgust

Željni ste promene poslovnih prilika, te i svakodnevni rutinski isti poslovi i ponavljane radnje vas užasavaju, ali ipak moraćete da sačekate da se za neke bolje prilike sve kockice poklope.

Trudite se svim silama da vas partner ne ostavi. Na žalost ništa ne možete dobiti na silu. Pustite neka ide svojim tokom.

Bolovi u grlu i promuklost vas muče u poslednje vreme. Manje vike i nerviranja, jer promuklost je opravdana samo ako pevate i ako na takav način i ostanete bez glasa na kratko vreme.

Ribe

Sve svoje poslove ste završili na vreme jer ste vredni i odgovorni. Sada slobodno možete na odmor, jer ste zaslužili posle vrlo napornog perioda, i ne treba i da u vreme opuštanja stalno razmišljate o onome što na dalje treba da odradite.

Upoznaćete osobu koja će za 360 stepeni promeniti vas život, i to na bolje. Prepustite se i uživajte u ljubavi jer je zaista pravo vreme za to.

Vreme je da posetite teretanu. Kardio treninzi su prava stvar za vas, pa pokušajte da se malo bolje organizujete i da nađete vremena da se posvetite svom zdravlju.

Sponzorisano:

Loading...
error: Content is protected !!