Dnevni horoskop za 16.septembar 2019

Dnevni horoskop za 16.septembar 2019

Dnevni horoskop za 16.septembar.

Ovan – horoskop za 16.septembar

Puni ste snage i volje, i veoma ste motivisani da sve obaveze završite na vreme jer pre svega vi i radite posao koji volite, i ništa vam nije teško pa čak i da pomognete kolegama da završe svoje projekte, ako im je potrebna vaša pomoć ili savet.

Nervira vas partnerovo ponašanje, jer on sasvim bezobzirno i na vaše oči flertuje sa nekim vašim poznanikom, i iako niste ljubomorni ni posesivni, takvo ponašanje je za vas ponižavajuće.

Imate probleme sa hormonima, i uradite neke osnovne analize da biste proverili funkciju štiotne žlezde.

Bik – horoskop za 16.septembar

Rad vas stvarno iscrpljuje i ne možete sve sami da stignete, pa je pametno da nekome zatražite pomoć i da se tako lakše izborite za svoje ciljeve jer su se rokovi približili a vi se niste ni pomakli sa jednog istog mesta.

Stalne svađe sa partnerom vas zaista umaraju, i samo želite da od svega pobegnete i da razbistrite glavu, pa ćete da se sa prijateljima uskoro i zaputite na neki kraći vikend odmor i da uživate baš i makar malo opušteno i bez stresa.

Iscrpljeni ste i nemate ni malo energije, i pored stresa je svakako odgovorna i loša ishrana i slab imunitet, ali i sve je veća verovatnoća da ste i anemični.

Blizanci – horoskop za 16.septembar

Nemate više nikakvu ideju niti inovaciju kojom biste ostavili utisak na nadređene, i sve vam je teže da pratite ritam na poslu koji dktiraju neke mlade nade, pa ste rešeni da pronađete neki malo mirniji posao jer ste se zaista od sadašnjeg umorili, i verujete da ste dali dovoljan doprinos i da je vreme da se povučete.

Raskinućete dugu vezu jer ste nesrećni i nemate slobodu, i iako će partner na svaki način da ipak pokuša da vas vrati u svoj zagrljaj, vama ne treba takva vrsta odnosa u kojoj nemate prava na svoj stav i mišljenje, pa i svako vam se meša u emotivni odnos.

Moguće su neke povrede u saobraćaju, bilo da ste pešak ili aktivan vozač, pa se pazite i budite malo više koncentrisani i obazrivi.

Rak – horoskop za 16.septembar

Uzaludno vagate i tražite neka bolja rešenja, jer ste neke šanse odavno propustili i sada samo vi i možete da se kajete i da sedite na istom mestu i sa istom malom platom, sa kojom ne možete da preživite mesec dana.

Umorni ste i ne želite svađe, ali je partner postao naporan i stalno traži neke nove razloge da vam stvara konflikte, i vama zaista nije jasno zašto se on tako ponaša, ali ste svakako na ivici nerava.

Vrlo ste napeti i nervozni, i moguće je da je stres jedan od razloga vašeg vrlo drastičnog gubitka kilograma, ali je ipak poželjno da proverite neke parametre i odete na sistematski pregled, jer to stanje možda jeste i ozbiljnije nego što vi mislite.

Lav – horoskop za 16.septembar

Borbeni ste i uporni u nameri da ostvarite svoje ambicije, ali na sadašnjem radnom mestu ipak i nemate nikakav osnov da dobijete ni unapređenje ni bolju platu, pa ako imate ikakve rezervne planove bolje je da bežite iz sadašnje firme, jer je ona verovatno pred skorim bankrotom i samo traćite vreme.

Udvara vam se neka osoba koja je stalno bila negde u vašoj blizini i pokušavala da vam se baš i nekako nametne, ali je vi nikako niste primećivali i niste ni bili svesni da neko koga tražite celog života, možda jeste bliže nego što ste mislili.

Imate česte respiratorne infekcije i ne treba da zanemarite ni kašalj ni bol u grudima, mada oni mogu imati i neke druge uzroke, ali vi ipak najpre odradite osnovne analize i pretrage.

Devica – horoskop za 16.septembar

Ni sami ne znate zašto ste obećali unapred i tako olako neke stvari koje ne možete da realizujete i sada sebe samo mučite do krajnjih granica, ali opet ništa nećete postići i bićete samo isfrustrirani i nervozni.

Udvara vam se vrlo navalentno neki saradnik sa posla, koji je pored svega i zauzet ali ne odustaje iako ste pokušali da mu diskretno pokažete da niste za njega zaintesovani, i morate na drzak i baš i jedan posve grub način da ga odbijete, jer nemate zaista drugi izbor.

Stalno vas muče bolovi u slabinskom delu kičme, pa iako je moguće da je u pitanuju koštano zglobni sistem, nije na odmet da proverite stanje bubrega i uradite analize krvi i urina.

Vaga – horoskop za 16.septembar

Uzaludan je danas sav vaš trud i zalaganje, jer ništa nećete da stignete da uradite kako treba i zato bolje je da ostavite neke važne obaveze za sutra kada budete bolje koncentrisani i više motivisani.

Umara vas partnerova ljubomora i posesivnost i stalna potreba da mu dokazujete da ste odani i baš njemu i verni, te ste rešeni da na takav po vama i patološki odnos najzad stavite tačku.

Imate neke probleme sa perifernom cirkulacijom, i proširene vene nisu samo estetski problem već mogu da izazovu trombotične i embolijskle komplikacije, i da vam i ugroze život, pa nemojte to da tako olako shvatate i zanemarujete realne tegobe.

Škorpija – horoskop za 16.septembar

Imate potrebu da se stalno nekome opravdavate za svoje postupke, umesto da radite svoj posao i da gledate sebe i svoje ambiciuje koje želite da ostvarite.

Idealan dan za ljubav i lepe trenutke sa voljenom osobom, i nemojte da dozvolite da vam bilo ko poremeti harmoniju u vezi.

Muči vas stalna upala sinusa i ne znate šta da preduzmete kako biste umanjili tegobe, pa je neki dobar izbor upotreba sekretolitika, kao i inhalacija vrućom parom u koju se stavlaju sušene biljke.

Strelac – horoskop za 16.septembar

Aktivni ste u svakom polju svog poosla i ne stižete da sve odradite dovoljno kvalitetno i na vreme jer ste sve preuzeli na sebe, pa u silnoj želji da se dokažete, možete i da izgubite kredibilitet jer ste znatno unazadili kvalitet posla i projekata.

Partner vas umara nekim svojim sumnjama i to vas vređa i osećate se loše, jer osoba koja bi trebalo da u vas ima najviše pooverenja sumnja i pokušava da vam pretražuje telefon i da prati sa kime se družite i dopisujete.

Iako ste odličnog zdravlja, skloni ste gojenju i pokušajte da prevenirate to stanje jer nije u pitanju samo estetski problem, već i jedan ozbiljan faktor rizika za neke teške bolesti.

Jarac – horoskop za 16.septembar

Najzad ste ostvarili sve što ste želeli i možete da odete na zaskluženi odmor, ali kako ste vi baš pravi onaj karijerista i pravi radoholik, nećete imati mira ni u slobodno vreme i stalno ćete da po glavi motate neke nove planove i projekte.

Imate sreće da je partner pun razumevanja za vas jer vas poznaje u dušu, i svako drugi bi vas istog trena ostavio kada biste se tako ponašali i imali neke nepotrebne hirove i postavili se vrlo bezobzirno i razmaženo.

Muka vam je i imate bolove u želucu, pa gledajte da promenite ishranu i da se svakako obratite lekaru jer je moguće da je u pitanju stomačni virus, ali i neka teža oboljenja kakav je gstritis ili stres ulkus.

Vodolija – horoskop za 16.septembar

Nemate vremena da sve završite kako ste planirali, i morate da odredite prioritete i da donesete neke validne odluke, kako ne biste napravili teške greške i time ugrozili sve dosadašnje rezultate i postignuća.

Imate potrebu da se malo osamite i da preispitate svoja osećanja prema sadašnjem partneru, jer ste shvatili da sve više sumnjate da je on za vas prava osoba i da je ta veza ono što vas ispunjava.

Muči vas povišen krvni pritisak, i vrlo je moguće da vam terapija ne odgovara, pa se posavetujte sa lekarom, i takođe uradite neke preglede srca jer imate naslednu predispoziciju za sva oboljenja kardiovaskularnog sistema.

Ribe – horoskop za 16.septembar

Najzad je i vama došao jedan povoljan dan za posao, i ni sami ne možete da verujete koliko ste brzo i lako odradili sve što ste planirali, i čak vam je ostalo vremena za jednu kafu i trač partiju sa kolegama.

Imate želju da pronađete svoju srodnu dušu, i možda je to baš neka osoba koju ste nedavno sasvim slučajno i upoznali, i sa kojom ste odmah shvatili da imate hemiju i između vas je zaiskrila ona prava strast.

Najzad je zdravlje dobro i morate samo da vodite i dalje računa o prevenciji, i da se i dalje vodite parolom da je bolje sprečiti nego lečiti, i za vas nema zime.

Sponzorisano:

Loading...
error: Content is protected !!