Dnevni horoskop za 16.jul 2019

Dnevni horoskop za 16.jul 2019

Dnevni horoskop za 16.jul ove godine.

Ovan – horoskop za 16.jul

Nećete ništa uspeti da ostvarite ako se stalno dvoumite i ako ste neodlučni, pa je bolje da radite neke manje projekte u koje ste sigurni i da se za veće ipak posavetujete sa kolegama.

Umesto da ste zadovoljni i srećni jer vas partner u svemu razume i podržava, vi smatrate da ste sputani i da vam treba sloboda i više strasti i romanse.

Pokušajte da se više relaksirate i da stres kanališete ili vežbanjem ili masažom i akupunkturom.

Bik – horoskop za 16.jul

Danas nije vaš dan, i najbolje je da ne donosite neke važne i definitivne odluke, jer ako napravite greške to može da vas košta pozicije na poslu ili čak da dođete u situaciuju da dobijete otkaz.

Imate neku potrebu da sebi dokažete da ste i dalje privlačni i zavodljivi, pa flertujete besramno sa nekim ko je zauzet, i okolina vaše ponašanje smatra i neprikladnim i vulgarnim.

Stalno ste u nekim situacijama da ste pod temperaturom ili groznicom, jer vam je imunitet zaista oslabljen učestalim alergijama ili infekcijama, i vi ne preduzimate ništa da to popravite niti pak slušate savete lekara.

Blizanci – horoskop za 16.jul

Nije trenutak da tražite drugi posao ili da vi započinjete privatni biznis, jer nemate dovoljno finansijskih sredstava i posao kojiradite možda ne volite, ali je makar dobro plaćen da imate za osnovne egzistencijalne potrebe.

Umara vas stalno partnerovo nepoverenje i ljubomora, i osećate se sputano i kao da ste lišeni slobode i prava da imate svoje ja, pa razmišljate da takav jedan patološki odnos i prekinete najzad.

Muči vas nesanica i glavobolja, i stalno ste rasejani i dekoncentrisani, pa se pripazite povreda na poslu ili u saobraćaju.

Rak – horoskop za 16.jul

Ne možete da se stalno osvrćete na komentare osoba sa kojima radite, jer vas to dovodi u stanje da sumnjate u sebe i svoje kvalitete, i onda zasluge za neke vaše projekte olako preuzima vaša konkurencija.

Imate neki neočekivani susret sa osobom koja je posle dužeg vremena došla iz daleka, i sa kojom ste i nekada imali burnu romansu, pa je sva prilika da ćete ponovo da obnovite ljubav.

Morate da počnete da se hranite zdravije i da redovno vežbate, jer vam višak kilograma zadaje sve veće probleme, i imate bolove u nogama i kičmi, kao i proširene vene i digestivne smetnje.

Lav – horoskop za 16.jul

Umara vas da radite ono što ne volite i što ste prinuđeni da prihvatite kao izbor, bar dok ne nađete posao u struci, pa ste sve skloniji da samo odrađujete poslove koji su vam dati, i to se može vrlo loše po vas završiti kada dobijete otkaz i na honorarnom poslu koji vam je jedini izvor prihoda.

Imate jedan sasvim idiličan odnos sa partnerom, i stalno jedno drugom priređujete mala i slatka iznenađenja, pre svega kako vaša veza ne bi postala monotona i pretvorila se u jednu rutinu.

Uzimajte više vitamina i pokušajte da nađete neku adekvatnu fizičku aktivnost, pre svega kako biste ojačali imunitet i kako biste uspeli da poboljšate opšte stanje organizma.

Devica – horoskop za 16.jul

Smanjite nervozu i napetost, i pokušajte da sarađujete sa kolegama, jer iako im ne verujete sasvim morate da radite kao tim, i da sujetu ostavite po strani zarad zajedničkih ciljeva i rezultata.

Nemate vremena za ljubav i ne želite da sebi priznate da se bojite da se vežete sa nekim, sve jer ste više puta bili povređeni i patili ste, pa ste srce zatvorili za svakoga, umesto da razumete da se i u ljubavi dešavaju pobede i porazi i da je to sastavni deo života.

Proverite status hormona i funkiciuju štitne žlezde i nadbubrega, jer neki simptomi koje imate baš i mogu biti najpre posledica poremećaja hormonskog balansa.

Vaga – horoskop za 16.jul

Nikako nije trenutak da donosite neke važne odluke ili da pravite radikalne promene, pa iako ste često nestrpljivi pokušajte da malo više vremena date sebi i da sačekate neke bolje prilike.

Osećate emotivnu prazninu, i potrebno vam je pažnje i nežnosti, ali ne dopuštate da vam se niko približi i ne želite da sebi priznate da ste usamljeni i da bi vam prijala neka lepa romansa.

Imate probleme sa vidom, i pametno je da se obratite specijalisti kako biste utvrdili da li je naime i potrebno da nosite dioptrijske naočare, ili su problemi posledica preopterećenosti i umora.

Škorpija – horoskop za 16.jul

Pred kolegama delujete kao da znate šta radite i da se odlično snalazite u neizvesnim i pojedinim problematičnim situacijama, ali ste zapravo u sebi veoma napeti i imate jedan loš predosećaj da krajnji rezultat neće biti dobar kako ste očekivali.

Dosađujete se u vezi sa partnerom, i smeta vam što je nestala strast i nežnost i što je sve postala navika i rutina, pa razmišljate da li da uopšte i planirate zajedničku budućnost jer duboko u sebi zaista niste srećni niti ispunjeni.

Ne umete da napravite balans i da se hranite pravilno i da vežbate umereno, pa su moguće i upale mišića i povrede zglobova jer ste na neki način pokušali da što pre povratite staru kilažu i stalno se izgladnjujete i preforsirali ste organizam.

Strelac – horoskop za 16.jul

Potreban vam je odmnor jer ste zaista imali jedan naporan period na poslu, ali niste uopšte ostvarili ono što ste naumili, te i očekivano unapređenje je otišlo u tuđe ruke, i vi ste veoma razočarani i umorni u isti mah.

Partner vas opterećuje i pokušava da vam nametne svoju volju, i ma koliko ste vi spremni da pravite kompromise on stalno traži sve više i više, i to počinje da vam predstavlja opterećenje i smatrate da je previše izričit i da za vaše želje i potrebe uopšte ne pokazuje razumevanje.

Neka stara povreda vas opet muči, pre svega jer je isprva niste dovoljno dobro zalečili, a jer ste umesto saveta lekara pokušali sami nekim alternativnim metodama da sebi pomognete.

Jarac – horoskop za 16.jul

Sve vam je dosadilo, i ne želite da se pretvarate da volite posao koji radite ili da želite da zaista i nastavite istu saradnju sa kolegama, jer je pritisak i obaveza sve veća, a materijalna satisfakcija je nikakva, pa ste na korak od odluke da date otkaz.

Usamljeni ste ali sebe tešite poslom i time da možete lako da nađete novu ljubav, ali se uopšte ne trudite i ostajete sami kako vreme prolazi, i ne obraćate pažnju na nečiju želju da vam, se približi jer uporno mislite na neke stare ljubavi koje su već prošle odavno.

Imate potrebu da omršate ali to ne treba da radite strogim dijetama i baš preteranom fizičkom aktivnošću, jer vam je organizam i generalno slab i tako samo možete da dovedete do ozbiljnih poremećaja metabolizma.

Vodolija – horoskop za 16.jul

Pokušajte da sarađujete sa kolegama i da razmotrite otvoreno neke njihove ideje, jer ne morate da ih volite i poštujete, ali kada ste tim onda treba da sarađujete zarad opšte dobrobiti i krajnjeg validnog rezultata.

Opustite se i uživajte sa partnerom u romantičnom izlasku i ljubavi i pažnji kojom vas on uvek i obasipa, i koja i čini da se osećate posebno.

Muči vas glavobolja i poželjno je da prekontrolišete krvni pritisak, sve jer ste genetski u riziku od kardiovaskularnih tegoba, i ne semte da zanemarite tu činjenicu.

Ribe – horoskop za 16.jul

Posao koji radite vam predstavlja pravo zadovoljstzvo i sreću, i uopšte vam ni jedan zadatak ne predstavlja poteškoću, te ste motivisani i puni elana za svaki sledeći projekat koji vas očekuje.

Idealan dan za ljubav, i potrudite se da voljenoj osobi nekim malim gestovima pokažete koliko je volite, jer je ona uvek za vas puna pažnje i razumevanja.

Najzad dobro zdravlje, posle perioda čestih pogoršanja hroničnih tegoba od kojih patite još od ranog poerioda detinjstva.

Sponzorisano:

Loading...
error: Content is protected !!