Dnevni horoskop za 16.januar 2020

Dnevni horoskop za 16.januar 2020

Dnevni horoskop za 16.januar.

Ovan – horoskop za 16.januar

Sreća je da ste se našli na pravom mestu u pravo vreme, i sada imate šansu da ostvarite sve svoje planove, i da i uspete u onim željenim ambicijama lakše i brže nego što ste mislili.

Rešeni ste da se malo distancirate od partnera i da o svemu porazmislite, jer su se vaša osećanja promenila i ne želite da srljate u neki zajednički život, ako već niste spremni na toliku promenu.

Imate česte probleme sa nesanicom i nervozom, pa je pametno da nekako i kanališete nagomilani stres, i da se manje opterećujete sitnicama.

Bik – horoskop za 16.januar

Previše ste se opustili na poslu i danas samo gledate da nekako sve otaljate i da hvatate krivine kako bi vam dan što pre prošao, ali to zaista nije pametno na duže staze.

Opustili ste se i zanemarili partnera i on shvata da sve nije kao ranije, i u vašoj vezi su svađe i razmirice sve učestalije i mogu dovesti do raskida.

Bolovi u donjem delu stomaka i izražene dizurične smetnje su verovatan znak upale mokraćne bešike, pa na vreme reagujte i uzimajte antibiotike koje vam lekar propiše.

Blizanci – horoskop za 16.januar

Nemate ni volje ni energije da se posvetite adekvatno zadacima koji su danas pred vama, i baš i nekako ste sasvim demoralisani jer ste svesni da nemate nikakve šanse da napredujete na bolju poziciju.

Preispitujete svoja osećanja prema partneru, a jer se u vaš život vratila neka osoba iz prošlosti koju jasno je i vama, vi niste sasvim preboleli.

Imte probleme sa probavom, i treba da se malo i zdravije hranite i da se više krećete i da nekako i ostavite poroke.

Rak – horoskop za 16.januar

Iako je realno da možete da bolje napredujete kao timski igrač, te i da se ostvarite u firmi kao deo uspešnog kolektiva, vi niste spremni da svoje ideje delite sa drugima, i time sebi samo otežavate.

Stalno se vraćate u prošlost i razmišljate o nekom bivšem partneru, te imate želju da opet sa njim obnovite romansu, ali to najzad zaista nije pametno i loše je po vas za dalje.

Česte su neke respiratorne infekcije i alergije, pa nekako pokušajte da ojačate imunitet, jer se vama i one banalne prehlade manifestuju teže i ozbiljnije nego drugima.

Lav – horoskop za 16.januar

Umara vas pootreba da se stalno pravdate nadređenima za svaki svoj postupak, ali zaista nije baš ni pametno da ulazite u neke ozbiljnije rasprave, i stvarate konfliktne situacije.

Muči vas partnerova ljubomora i posesivnost, te i to da se osećate kao da ste zarobljeni i da vam on ograničava neke stvari, i gušite se u vezi pa morate da o svemu otvoreno porazgovarate.

Imate bolove u lumbalnom delu kičme, pa iako je realno da je u pitanju problem sa pršljenovima, možda treba da za svaki slučaj uradite i analizu bubrežne funkcije.

Devica – horoskop za 16.januar

Mada ste danas veoma i umorni i stalno kasnite sa nekim obavezama, ipak ćete postići sve po planu, ali nemojte ubuduće da budete tako lenji i neorganizovani.

Na žalost je sva prilika da ćete da raskinete vezu sa sadašnjim partnerom, jer je nerazumevanje sve veće i sve su češće svađe i ozbiljne nesuglasice, jer se voljena osoba u poslednje vreme vrlo promenila.

Imate česte glavobolje i ne možete da jedete ni da spavate, pa treba da se malo manje nervirate i da ako ne možete sami da prebrodite sve što vas muči, na kraju i potražite stručnu pomoć i savet.

Vaga – horoskop za 16.januar

Ne treba da mešate posao i osećanja, i da svaku kritiku nadređenih ili svađu sa kolegama shvatate previše lično, i da zbog toga budete skloni da se nervirate i da se sekirate, jer je sve to normalno.

Vi ni sami ne znate šta želite i kao da ste rastrzani između prošlosti i želje da se vratite nekoj baš i staroj ljubavi, i sadašnjosti i potrebe da sa partnerom gradite budućnost.

Imate bolove u vratnoj kičmi, i počnite da malo i vežbate i idite na neku relaks masažu što pre.

Škorpija – horoskop za 16.januar

Danas ćete imati sreće na poslu, i neke informacije koje ćete da saznate od saradnika će da vam omoguće da se i bolje snađete, te i da brže napredujete.

Morate da se malo opustite i da naučite da uživate u svakom trenutku sa voljenom osobom, a ne da samo analizirate vašu vezu i da tražite neke razloge za svađu.

Proverite stanje srca i velikih krvnih sudova, jer imate naslednu osnovu za nastanak srčane mane ili insuficijencije, što su na kraju stanja opasna po život.

Strelac – horoskop za 16.januar

Ne volite da radite sa osobama koje su neodgovorne i koje ne umeju da prihvate svoje grešeke, pa sve vi morate da umesto njih radite, te i da ih opravdavate kod nadređenih i tako štetite sebi.

Veza sa partnerom je sasvim idilična, i niko ne može da pokvari stabilnost i sreću koja je najzad došla i na vaša vrata, te i uživate do maksimuma u svakom zajedničkom trenutku.

Imate česte bolove ispod desnog rebarnog luka, pa je pametno da proverite stanje funkcije i jetre i žučne kese, i da se na vreme javite lekaru.

Jarac – horoskop za 16.januar

Osećate se danas sasvim uzaludno na poslu, jer sve ide i sporije i teže nego što ste se nadali, ali sve to nije bez razloga, i shvatite da ste sami krivi, jer ste se ponašali krajnje neodgovorno.

Imate neki čudan osećaj da vas partner vara i laže, ali nemate dokaza pa ste nervozni i napeti, i vaše nezadovoljstvo je sasvim očigledno, ali ga partner uporno ignoriše i neće da razgovara.

Malo vam je potrebno da se vratite u formu, pa počnite da vežbate i da se zdravije hranite, jer ćete tako i da smanjite kilažu, ali i da dovedete svoj organizam u odlično stanje.

Vodolija – horoskop za 16.januar

Srećni ste jer radite zaista posao koji volite i sve vam ide od ruke, i praktično vam je zabava i baš zadovoljstvo da se zalažete za ono što vam je omogućilo da profitirate na sopstvenoj kreativnosti.

Nekako ste shvatili da ste vi i osoba sa kojom ste u vezi sasvim karakterno različiti, i vreme je da krenete dalje, i da sebe rešite stega i nezadovoljstva u vezi.

Muči vas nesanica i vrlo ste rasejani i nepažljivi, pa se i pazite povreda u saobraćaju i/ili na radu.

Ribe – horoskop za 16.januar

Treba da počnete privatni posao koji dugo planirate, jer je od danas pa na dalje pred vama veoma povoljan period da se ostvarite u onome što ste želeli još odavno ali niste imali hrabrosti da ipak i prelomite i da odlučite.

Ne snalazite se u vezi sa partnerom i jaz među vama je sve veći, pa ste rešeni da sve prekinete i da ne mučite oboje, već da krenete svako svojim putem.

Imate česte stomačne tegobe, pa proverite u čemu je problem, jer vi i možda imate neke promene uzrokovane stresom, pa i sindrom koji je poznat kao bolest nervoznih creva.

Sponzorisano:

Loading...
error: Content is protected !!