Dnevni horoskop za 16.februar 2020

Dnevni horoskop za 16.februar 2020

Dnevni horoskop za 16.februar.

Ovan

Nemate vremena da se posvetite sebi i stalno ste opterećeni poslom, pa je pametno i da uzmete kratak odmor i da predahnete.

Vaša ljubav sa partnerom je jaka kao i prvog dana i na tom polju nemate baš nikakve brige niti trzavice.

Imate česte bolove u predelu desnog rebra, pa je pametno da proverite funkciju jetre i žučne kese i da uradite ultrazvučni pregled abdomena.

Bik

Morate da se malo više potrudite i da prestanete da budete toliko isključivi prema tuđim savetima i idejama, jer nekada nije samo vaše rešenje idealno i treba da naučite da radite timski.

Niste srećni u vezi na daljinu, i svesni ste da takav odnos nema perspektivu, pa ćete da raskinete sa partnerom koji je od vas daleko.

Imate promene na koži lica i trupa, i mada je moguće da je po sredi alergijska reakcija, ipak je baš poželjno da se javite lekaru i da proverite da nije u pitanju neka dermalna manifestacija teže sistemske bolesti.

Blizanci

Radite posao koji ne volite i za koji ste svesni da nema nikakvu perspektivu, ali ste zbog teške finansijske situacije na to prinuđeni.

Nemate volje da se pokrenete i da počnete da opet izlazite, jer ste nedavno okončali dugu vezu, i niste zaboravili partnera koga ste veoma voleli.

Imate česte tegobe sa sluhom, i sve je verovatno posledica neke jače akuitne upale koju niste baš ni počeli na vreme da lečite, jer ste bili neodgovorni i stalno ste ignorisali tegobe.

Rak

Nemate vremena da se premišljate jer su vam neki rokovi veoma blizu, pa uradite stvari po svom nahođenju, i ako pogrešite budite spremni da snosite odgovornost.

Partner vas stalno vara i laže, ali ste vi zaslepljeni ljubavlju i ne želite da to uvidite niti da najzad poslušate upozorenja pravih i iskrenih prijatelja.

Zdravlje je sasvim dobro, pa nastavite da važbate i da se hranite pravilno, te da radite osnovne sve analize i odlazite na sistematske preglede redovno.

Lav

Vama ništa ne znače ni rad ni trud, jer su sve vaše nade pale u vodu kada ste izgubili priliku da dobijete željeno unapređenje, jer nadređeni nisu smatrali da ste vi dovoljno kompetentni za takvu poziciju.

Niste srećni sa partnerom, pa se stalno trudite da kroz razgovor saznate šta se među vama najzad i promenilo i kako ste se toliko distancirali jedno od drugoga.

Imate česte glavobolje i potrebno je da se malo i opustite i da se najzad naspavate i da nekako sav stres kanališete, jer vam je on glavni faktor za sve probleme.

Devica

Moguće je da ćete imati neku odličnu ponudu da radite posao u struci, pa ne treba da oklevate i da se premišljate jer je to potencijalna šansa da sve svoje snove i ambicije počnete da lagano sad ostvarujete.

Imate potrebu da se nekome približite i da osvojite osobu koja je vama nedostupna, i koja je pre svega za vezu sa vama sasvim nezainteresovana.

Muči vas probava i vreme je da počnete da se boljue hranite i da se više krećete, jer ste se sasvim zapustili i zanemarili ste svoje zdravlje.

Vaga

Vama je jasno da ste pogrešili i da ne možete tako lako da rešite sve probleme koji su se nakupili, ali je bitno da na vreme menjate stvari, i da prestanete da budete tvrdoglavi i da mislite da ste vi najpametniji.

Imate potrebu da sa nekom osobom iz prošlosti raščistite račune, ali je ona već odavno krenula dalje i na vas je sasvim zaboravila, pa je pametno da se najzad i vi osvestite.

Zdravlje vam je dobro, ali je poželjno da pojačate svoj imunitet i da se pokrenete i da vežbate jer ste se po malo i počeli gojiti od sedećeg načina života i rada.

Škorpija

Baš kada pomislite da se sve menja na bolje, shvatite da ste pogrešili i da nećete ipak uspeti da ostvarite svoje ciljeve, ali umesto da stalno kukate i sebe sažaljevate, treba da preduzmete neke konkretnije i radikalnije poteze.

Imate sreće da ste u stabilnoj i lepoj vezi koju niko ne može da poljulja, mada ste realno dosta nesigurni kada je u pitanju neki bivši partner vaše voljene osobe.

Niste dobro u poslednje vreme, i poželjno je da proverite krvnu sliku i da odete na kontrolu kod svog lekara.

Strelac

Stalno ste malaksli i umorni, i jeva čekate da odete na odmor, jer vam se ne radio ništa i svaki dan samo otaljavate sve obaveze i znatno ste srozali kvalitet svojih projekata, a što nadređeni i primećuju.

Imate potrebu da se opustite i da počnete neku avanturu sa kolegom sa posla, ali to možda i nije pametno, jer je on već odavno zauzet i sa vama ne želi ništa ozbiljno.

Počela je da vam pojačano opada kosa, i iako sve povezujete sa stresom, ipak je poželjno da baš odete kod dermatologa i uradite dodatne preglede.

Jarac

Niste srećni ni zadovoljni poslom koji radite, pa sve češće razmišljate da date otkaz, ali nemate nikakav kapital niti ideju kako biste se snašli u skorije vreme, pa ste prinuđeni da trpite i da samo ćutite.

Nemate sreće u ljubavi i svesni ste da vas partner ne voli i da je sa vama iz koristi, ali vi ste se iskreno zaljubili i ne želite da raskinete vezu, koja realno nema nikakvu budućnost.

Muka vam je i stalno imate neke tegobe sa stomakom, pa uradite one makar osnovne analize i proverite stanje pankreasnih i jetrinih enzima.

Vodolija

Ma koliko da se trudite da napredujete i da pođete napred, kao da vam se nikako ne da i kao da samo vi nemate sreće, dok svi ostali uspevaju da se snađu i nekako ste i zavidni i teško vam je.

Usamljeni ste i stalno se pitate zašto samo vi ne uspevate da pronađete partnera i da li je zaista u vama problem.

Imate potrebu da se stalno polačite u sebe i u riziku ste da zapadnete u depresiju, pa je bolje da se obratite za pomoć psihologu.

Ribe

Treba da verujete u sebe i da se borite, a ne da stalno pred najmanjom preprekom odustanete od svojih ideja i planova.

Mučite se da stalno vi pravite neke kompromise, a činjenica je da vas partner uzima zdravo za gotovo.

Imate česte probleme sa jakim boplovima u vratnoj kičmi, pa za početak idite na neku masažu, i pokušajte da radite neke vežbe kako se ne biste sasvim ukočili.

Sponzorisano:

Loading...
error: Content is protected !!