Dnevni horoskop za 16.decembar 2019

Dnevni horoskop za 16.decembar 2019

Dnevni horoskop za 16.decembar.

Ovan – horoskop za 16.decembar

Kada ne biste sve shvatali kao napor i problem u poslu, možda biste najzad i mogli da nekako i napredujete, i da ne budete stalno negativni i nervozni.

Partner vas voli i podržava i makar ste na polju ljubavi srećni i ispunjeni, pa nemojte da sve to pokvarite nekim svojim ponašanjem, koje je i više nego detinjasto i razmaženo.

Zdravlje vam je sasvim solidno, i ne treba da se opterećujete nekim banalnim problemima, kakav je višak kilograma, koji može da se reši ako samo malo promenite način života koji živite.

Bik – horoskop za 16.decembar

Morate da radite neke teške fizičke poslove kako biste zaradili neki novac, jer ste prenaglili u baš i odluci da date otkaz na poslu, i sada ne uspevate da nađete ništa bolje u struci.

Partner vas stalno opterećuje svojim problemima, i nema za vas ni malo razumevanja, i sve vas to zaista guši i imate utisak kao da ćete da puknete od nekog stresa i nervoze.

Depresivni ste jer ne vidite izlaz iz mnogih problema, pa se posavetujte sa nekim ko je stručan u oblasti psihoterapije, kako ne biste došli u stanje psihosomatskih oboljenja i poremećaja.

Blizanci – horoskop za 16.decembar

Morate da se mnogo više potrudite da biste uspeli u poslu koji radite, i iako ste imali dosta prilika da napredujete i da postignete izvanredan rezultat, nekako ste ih sve prokockali.

Ne treba da se obazirete na priče okoline da je vreme da se skrasite i da osnujete porodicu, i nekada ni sami sebe ne razumete zašto vas to toliko frustrira, kada treba da gledate svoja posla.

Imate probleme sa stalnom vrtoglavicom i malaksalošću, pa proverite stanje krvnog pritiska, jer je moguća hipotenzija.

Rak – horoskop za 16.decembar

Danas je dan na poslu dosta dobar i imate izgleda da sve realizujete prema planu, sa ili bez neke pomoći kolega, koje su generalno na vas zavidne i ljubomorne.

Partner vas voli i na svaki način se trudi da vam u svemu ugađa, ali kada treba da se naprave neki veliki kompromisi, onda se ponaša tvrdoglavo i tera po svome.

Muči vas upala sinusa i posledična glavobolja, pa se javite na vreme lekaru.

Lav – horoskop za 16.decembar

Žurite stalno i vrlo ste nervozni da uradite neke zaostale zadatke, ali to samo može da dovede do nepotrebnih grešaka, i ubuduće ne obećavajte unapred ono što ste svesni da ne možete da nikako ostvarite.

Trudite se da impresionirate osobu koja vam se dugo dopada, ali vi njoj niste zanimljivi i smatra da ste dosadni i navalentni, pa i vrlo je prema vama drska i bezobzirna.

Imate česte promene na koži i ne znate da li je u pitanju neka manifestacija sistemske bolesti, ili reakcija na neke alergene koji su vam poznati.

Devica – horoskop za 16.decembar

Danas je odličan dan za posao, i bićete i više nego ponosni na sebe kada ostvarite neke i željene rezultate, te i dobijete pohvale šefova koji su vam ukazali poverenje.

U ljubavi je danas jedna krizna situacija, i ne treba da se upuštate u neke veće rasprave sa svojim partnerom, jer možete jedno drugom u afektu da kažete i ono što zapravo ne mislite.

Zdravlje je najzad dobro, pa je važno da istrajete i nekim svojim odlukama, te i da nastavite da se zdravo hranite i da redovno vežbate.

Vaga – horoskop za 16.decembar

Ne treba da srljate u neke nove projekte, kada niste uspeli da u roku završite ni one sve zaostale obaveze, i zaista se ponašate neodgovorno, pa i nadređeni su se u vas vrlo razočarali.

Upoznali ste neku zanimljivu osobu sa kojom biste voleli da počnete romansu, ali je ona za vas nedostupna i malo ste zbog toga i razočarani.

Imate probleme sa perifernom cirkulacijom, pa su sve češće proširene i upaljene vene, koje su pored estetskog i vrlo težak patološki problem.

Škorpija – horoskop za 16.decembar

Najzad ste uspeli da poistignete i bolju poziciju na poslu i veću platu, ali vama ni to nije nikako dovoljno, pa biste da počnete i neki privatni posao, jer ste veliki materijalista i nikada vam nije dosta novca.

Raskid veze je pitanje trenutka, jer ste saznali da vas je partner prevario, i sasvim ste razočarani jer vas je lagao, i jer i nije ispao fer da vam kaže iskreno da ne želi više da budete zajedno.

Postali ste preterano nervozni i napeti, i čak vam i neke sitnice stvaraju stres, pa pokušajte da malo odete na neku masažu ili na kraći odmor, te i da se najzad i opustite malo.

Strelac – horoskop za 16.decembar

Danas je naporan dan pred vama, ali kada sve prođe mioći ćete da odahnete i da uživate u nekim plodovima svog rada, pa je potrebno da se od starta naoružate strpljenjem i da nekako i pregurate sve obaveze koje vas čekaju danas.

Partner je postao ljubomnoran i posesivan, posebno od kada ste počeli zajednički život, i vama to jako smeta, a jer tu osobinu ranije nije pokazivao, i smatrate da se samo pretvarao pred vama.

Neka stara povreda kolena vam opet zadaje probleme, pa je verovatno i hladno vreme uticalo da se bol pojača, i morate da odete lekaru i da počnete i neki fizikalni tretman.

Jarac – horoskop za 16.decembar

Umorni ste od posla i jedva čekate da privedete neke obaveze kraju i da makar malo odahnete, ali ne smete da se opustite i da odlažete neke predstojeće zadatke, kako ne biste rizikovali da opet ne ispoštujete zadate rokove.

Muči vas neka prošlost koje nikako ne možete da se otresete, pa sebe preispitujete i mučite zaista bespotrebnim, ali stalnim analizama već propale veze, i pitate se da li je sve moglo biti drugačije.

Stalno ste apeti i u nekom strahu od svega i svakoga, pa to već počinje da prelazi u jedan ozbiljan anksiozni poremećaj, i potražite stručnu pomoć kako ne biste došli u stanje da se psihički i fizički zaista teško razbolite.

Vodolija – horoskop za 16.decembar

Kao da obavezama nema kraja, a sve dodatno otežava stalni pokušaj nekih kolega da vas zaista i sabotiraju i unazade, te da sve vaše postignute rezultate obezvrede.

Imate potrebui da se malo distancirate od partnera jer je počeo da vas pritiska da počnete najzad i zajednički život ili čak i da se venčate, a vama je trenutno važno da se ostvarite u karijeri.

Neke hronične tegobe sa bolom u stomaku vas zaista opterećuju, i morate da poroverite u čemu je problem, i da li je po sredi neka ozbiljna hronična zapaljenska bolest creva.

Ribe – horoskop za 16.decembar

Niste srećni na poslu i pokušavate da u sebi pronađete makar malo volje i motivacije da validno odradite neke obaveze koje imate, ali vam sve to zaista teško i mučno ide.

Nemate sreće u ljubavi, i shvatili ste da se partner uopšte ne trudi i nema nikada za vas dovoljno vremena da se posveti vašim potrebama ili problemima, već samo misli na sebe.

Skloni ste da se gojite u predelu stomaka i bokova, i to je pre svega posledica sedećeg načina života i sasvim nezdrave ishrane, pa se potrudite da sve postepeno promenite, umesto da verujete u neke rigorozne dijete ili da gladujete.

Sponzorisano:

Loading...
error: Content is protected !!