Dnevni horoskop za 16.avgust 2019

Dnevni horoskop za 16.avgust 2019

Dnevni horoskop za 16.avgust.

Ovan – horoskop za 16.avgust

Nemate vremena za premišljanje i najbolje je da radite onako kako ste i do sada navikli, pa rezultati neće da izostanu.

Pokušajte da mali više vremena posvetite partneru, jer se on oseća zapostavljeno i nema razumevanja za vaše stalne promene raspoloženja.

Imate neke probleme sa bubrezima, i uzimajte više tečnosti kako biste pokušali da makar na takav način oporavite funkciju ovog organa.

Bik – horoskop za 16.avgust

Umara vas stalno pravdanje nadređenima, jer ste navikli da budete samostalni u donošenju odluka i ne možete nikako da se usaglasite sa autoritetima.

Imate neki iznenadni susret sa bivšim partnerom, i samo od vas zavisi u kom pravcu će iči vaša osećanja.

Pokušajte da više spavate i da odmarate, jer ste vrlo iscrpljeni i umorni, i nemate snage da obavljate fokusirano ni osnovne aktivnosti.

Blizanci – horoskop za 16.avgust

Odličan dan za ostvarenje nekih planiranih ciljeva, i ne dopustite da vas tuđa mišljenja i neke sugestije pokolebaju u odlukama, koje su zaista dobre kao i uvek.

Neplanirano putovanje će da vam donese neka nova poznanstva i počećete da sumnjate da li je partner prava osoba za vas, jer će neko vrlo da vam se udvara i pomislićete da je ta osoba zapravo vaša srodna duša.

Najzad je zdravlje zadovoljavajuće, pa možete malo i da se opustite i da ne brinete makar o tom životnom aspektu.

Rak – horoskop za 16.avgust

Loše ste se organizovali i nikako ne možete da ostvarite sve što ste planirali, ali pokušajte da makar deo planova odradite kako treba, a za ostalo ćete se već nekako i snaći.

Izlazite više i nemojte da se povlačite u sebe, jer nije smak sveta ako ste raskinuli vezu sa partnerom, i ko zna zašto je to na kraju i dobro.

Muči vas periferna cirkulacija i poželjno je da malo više šetate i da budete aktivniji umesto da samo sedite i da tako stvarate sebi dodatne probleme i tegobe.

Lav – horoskop za 16.avgust

Imate priliku da se pokažete u nekim projektima i da dobijete šansu da se preselite u veći grad i da vodite tim saradnika, ali se premišljate jer partner ne želi da menja mesto boravka.

Svađe sa partnerom su sve učestalije i on zaista ne pokazuje ni malo razumevanja za vas i vas to veoma nervira i sve shvatate kao nedostatak njegove ljubavi prema vama.

Neke hronične tegobe sa kičmom su opet počele da vas muče, i potrebno je da se obratite lekaru i da pođete na neku fizikalnu terapiju.

Devica – horoskop za 16.avgust

Nikako ne uspevate da zaradite dovoljno novca i mučite se samo da biste imali za osnovne potrebe, pa razmišljate da nađete dodatni izvor prihoda, ali zaista ne možete fizički da postignete da radite još nešto pa makar i honorarno.

Imate neka veoma rigidna shvatanja i stavove, pa je bolje da prestanete da i pre nego što nekome date priliku u svaki odnos ulazite sa predubeđenjima i predrasudama, jer tako baš nikada nećete uspeti da pronađete sreću.

Muči vas probava i stalno vas boli želudac, pa se obratite lekaru jer je moguće da stres i nije jedini faktor i da ste dobili neku virusnu crevnu infekciju.

Vaga – horoskop za 16.avgust

Ništa vam ne ide onako kako ste planirali, ali imate dovoljno vremena da se reorganizujete i da ostvarite željene rezultate, samo vam je potreban dobar plan i logika koju inače posedujete.

Ne treba da olako odbijate nečije udvaranje, jer osoba kojoj se dopadate zaista ima sasvim jasne i iskrene emocije i želi da vas osvoji, pa pokušajte da joj date šansu, jer generalno ništa ne gubite.

Prekontrolišite krvnu sliku, jer je moguće da nije sve tako idealno sa vašim zdravljem kao što ste mislili, a analize krvi to i najbolje i najranije mogu da pokažu.

Škorpija – horoskop za 16.avgust

Više se umarate jer stalno nešto analizirate i kombinujete u glavi, umesto da radite i da praktično odradite sve što ste naumili, a da onda ako imate neke nedoumice to usputno i ispravite.

U vezi vam je sve savršeno, i prosto ne možete da verujete da je sve onako kako ste vi oduvek i zamišljali, i osećate se kao da sanjate.

Proverite vid, jer ste skloni da imate neka česta zamućenja vidnog polja, pa možda treba da nosite naočare.

Strelac – horoskop za 16.avgust

Odmor vam je zaista prijao, i puni ste i volje i energije da ostvarite neke ideje i da zablistate na poslu, kao i da pokušate da ostvarite neke rezultate koji će da vam obezbede željeni napredak i novčane bonuse.

Partner je dosta isključiv i želi da sve bude po njegovom, pa vi smatrate da je sebičan i da samo vi u vašem odnosu trpite i pravite kompromise, i moguće je da će to uskoro i da vam dosadi.

Nikako ne prestaje da vas boli rameni zglob, i moguće je da ste nesvesno i nepažnjom obnovili neku staru povredu, pa je bolje da se obratite lekaru i da ne zanemarujete bol.

Jarac – horoskop za 16.avgust

Nervozni ste jer nemate novca i potrebno vam je da više radite i da zaradite dodatna sredstva, ali vam posao nije takav da možete da napredujete i da obezbedite sebi neku bolju poziciju koja bi donela i sledstveno veće prihode.

Muka vam je da stalno trpite neke partnerove hirove i da mu ugađate, pa ćete da budete spremni i da raskinete dugogodišnju vezu ako on ne bude ništa učinio da se promeni.

Malaksali ste i muči vas neki bol u grudima, i obratite se lekaru jer je stanje alarmantno, i to pre svega u smislu mogućeg oboljenja kardiovaskularnog sistema.

Vodolija – horoskop za 16.avgust

Ne treba da obraćate pažnju na kolege koje su ljubomorne i zavidne na to što ste za kratko vreme ostvarili odlične uspehe i napredak, jer ste se vi trudili i radili dok su oni čekali sve na gotovo i tu zaista nemaju prava da se ljute.

Usamljeni ste i sva je prilika da još uvek niste preboleli bivšeg partnera, ali nemate ništa od toga što se povlačite u sebe i samujete, jer je osoba za kojom patite već odavno krenula dalje i srećna je u novoj vezi, te na vas na žalost ni ne pomišlja.

Imate neke nejasne simptome i organizam šalje signale da nešto nije kako treba, te pre svega proverite stanje hormona, pošto je endokrini disbalans mogući faktor koji je za sve odgovoran.

Ribe – horoskop za 16.avgust

Vi ste vrlo samostalni i sve radite onako kako vi najbolje znate, ali je zaista nekada pametnije da se posavetujete sa onima kojima verujete i koji su od vas dosta iskusniji u poslu kojim se bavite jer ste ipak vi samo početnik, i nekada znanje nije sasvim dovoljno za ostvarenje ciljeva i vaših ambicija.

Ne treba da flertujete sa nekim kolegama sa posla, jer pored toga što su zauzeti,, oni ne žele sa vama ništa drugo do neku prolaznu i neobaveznu avanturu, a vi ste skloni da se olako i silno zaljubite i to po pravilu u sasvim pogrešne osobe.

Muči vas višak kilograma, ali je od toga puno važnije da povedete računa o svom opštem stanju i zdravlju celokupnog organizma, i da radikalno promenite i način ishrane i životni stil uopšteno.

Sponzorisano:

Loading...
error: Content is protected !!