Dnevni horoskop za 15.septembar 2019

Dnevni horoskop za 15.septembar 2019

Dnevni horoskop za 15.septembar.

Ovan – horoskop za 15.septembar

Na izmaku ste snage i ne možete više da izdržite tempo koji ste sami sebi nametnuli u želji da nekako popravite svoje finansije, i ne treba da se razbolite da biste zaradili nešto malo više novca.

Nesrećni ste i na polju ljubavi i sve vam ide naopako, i sva je prilika da vam zvezde danas i nisu baš posebno naklonjene.

Proverite stanje bubrežne funkcije jer imate neke simptome koji upućuju na mogući poremećaj u radu ovog važnog organa.

Bik – horoskop za 15.septembar

Stalno se žalite umesto da se saberete i počnete da radite i više i koncentrisanije, jer u suštini sami stvarate probleme tako što ste brzopleti i neodgovorni i pravite nepotrebne greške u svakom poslu koji dobijete.

Vama je potrebna podrška partnera i niste se nadali da će on toliko da se promeni i zaista ne znate šta je u pitanju, ali je naglo postao osoba koju ste vi shvatili da zapravo niste u startu zavoleli i ne želite da nastavite dalje takav odnos i vezu.

Muči vas nesanica i potrebno je da budete pažljiviji u svakodnevnim aktivnostima, jer su sasvim moguće neke povrede i u saobraćaju ili pak u sportu i na radnom mestu.

Blizanci – horoskop za 15.septembar

Radite i gledajte svoja posla, i ne obraćajte pažnju nan nečije zlurade komentare i ogovaranja, jer je na kraju svako samo za sebe odgovoran.

Imate neku ponudu da se sa partnerom preselite u drugi grad ili u inostranstvo, ali vama to baš ne odgovara jer vam je važna karijera, i moguće je da ćete prekinuti vezu ili pokušati da je održavate na daljinu.

Imate probleme sa gorušicom i stalno vas boli stomak, pa je moguće da vam ne odgovara hrana koju konzumirate jer je preterano začinjena, ili je u pitanju neki poremećaj funkcije organa koji pripadaju sistemu za varenje, pa odradite osnovne pretrage.

Rak – horoskop za 15.septembar

Ne umete da se snađete sasvim dobro na nekom novom radnom mestu, pa mje pametnije da potražite pomoć kolega kojima verujete nego da pravite neke greške od starta, i tako ostavite loš utisak na nadređene.

Stalno ste napeti i nervozni, i to partneru počinje da smeta i ima utisak da više niste sigurni u vaš odnos, ali treba da sa njim otvoreno porazgovarate i da mu se poverite o tome što vas tišti.

Depresivni ste i skloni da se povlačite u sebe, i potražite pomoć stručnjaka jer je psihoterapija vrlo efikasna metoda, a i sa mentalnim zdravljem nije pametno da se poigravate i da ignorišete probleme.

Lav – horoskop za 15.septembar

Sami ste tražili neku bolju poziciju, i sada ne možete da se žalite što imate veće odgovornosti i što vi morate da popravljate tuđe greške i nedoslednosti, a plata vam nije ništa mnogo veća i smatrate da ste prenaglili i dali biste svce da možete da se vratite na početak mi da radite manje ali da makar budete bezbrižni i opušteni.

Izgubili ste volju da izlazite i da se upuštate u neke nove romanse, jer kao da vas stalno prate neke negativne emocije i sve vam u svakoj vezi na kraju ispadne naopako i pogrešno.

Pokušajte da se malo više krećete jer imate probleme sa perifernom cirkulacijom i vene su vam proširene, a noge otečene i bolne.

Devica – horoskop za 15.septembar

Nemate volje ni energije da istrajete u nekim projektima koje ste započeli, i sve ste bliži odluci da date otkaz jer vam je sve suviše naporno, a sa novcemn koji zaradite jedva imate za neke osnovne potrebe.

Nemojte da ulazite u svaki odnos sa predrasudama i da smatrate da ste vi bolji od svakoga, jer baš neko kome se iskreno i dugo sviđate može da se u vas veoma razočara, a kada shvati kakva ste vi sosoba u stvari zaista, i da se u javnosti samo pretvarate da ste dobri i divni.

Umorni ste stalno i nemate ni malo snage da radite i da se pokrenete, pa uzimajte više vitamina i pokušajte da se naspavate i da se zdravije hranite, i proverite i krvnu sliku jer je moguće da ste vi čak i anemični.

Vaga – horoskop za 15.septembar

Kolege vas stalno sabotiraju i vi nemate kome da se obratite za pomoć kada vam je ona potrebna, jer ne znate kome možete da iskreno verujete, a nadređeni stalno vrše pritisak na vas jer očekuju rezultate.

U iskušenju ste da prevarite partnera i to nije ni najmanje bezazlena stvar, posebno jer ste odmah pomislili da nema ni veze i da ništa neće da bude loše ako on ne sazna da mu niste bili verni, i baš i zaista takvo ponašanje na vas ne liči ni malo.

Proverite stanje svog kardiovaskularnog sistema, jer ste sve češće malaksali i imate jake bolove u grudima, kao i vrtoglavice i hladno preznojavanje.

Škorpija – horoskop za 15.septembar

Imate potrebu da počnete sopstveni posao jer niste zadovoljni ni radnim mestom ni platom u sadašnjoj firmi, pa razmišljate da podignete kredit u banci ili da pozajmite sredstva koja vam nedostaju od prijatelja ili porodice.

Neko je sa vama samo iz koristi i radi ostvarivanja položaja u društvu, i ni najmanje vas niti voli niti poštuje, i samo sebe u takvoj vezi kompromitujete, i bolje vam je da ste sami nego da trpite takav vid poniženja.

Odlično zdravlje i opšte stanje organizma, i isplatile su se neke promene koje ste odlučili da baš ciljano i uvedete u svakodnevnu praksu, te i da ih se pridržavate i da istrajete.

Strelac – horoskop za 15.septembar

Vi shvatate da u sadašnjoj firmi nemate nikakvu perspektivu i da ćete celu karijeru da provedete kao neki niži saradnik, ali je plata odlična i obaveze nisu prevelike i vama tom trenutno ne smeta i verujete da ćete na kraju krajeva lako i naći neko drugo radno mesto, ako poželite promene.

Nije vam uopšte u interesu da se upustite u neku tajnu vezu sa osobom koja vam je nadređena, jer je pre sevga ona zauzeta i samo ćete da gubite vreme i da se na kraju osetite povređeno i veoma poniženo.

Previše sedite i imate probleme sa hemoroidima, pa pokušajte da svakako malo više hodate kako biste pokrenuli krvotok, i kako generalno ne bi trpela i kičma i zglobovi, te kako se ne biste vrlo i ugojili jer ste tome skloni.

Jarac – horoskop za 15.septembar

Nećete stići da na vreme završite neke željene obaveze i projekte i vaše su ambicije prevelike, ali ste pre svega ljuti na sebe jer ste unapred dali obećanja koja ne možete da ispunite i stalno radite isto, i onda vas svi smatraju nekim ko je sklon da laže i ko nije dosledan.

Vi se sasvim dobro osećate iako ste dugo sami, i ne želite da pravbite neke kompromise i da srljate u emotivne veze po svaku cenu, i samo zato što vaša okolina smatra da je vreme da se vi i skrasite i da zasnujete porodicu.

Prijala bi vam, neka masaža, jer bole vas leđa i počeli ste da se sve češće kočite, pa je nužno da idete na terapiju kortikosteroidima i naravno i na fizikalni tretman nakon što bol popusti.

Vodolija – horoskop za 15.septembar

Nemojte da se nervirate jer će sve da se sredi na kraju i uspećete da realizujete makar i najveći deo zaostalih obaveza, ako budete radili racionalno i smireno, jer od panike i nervoze nemate apsolutno ništa.

Umara vas partnerova potreba da sve sitnice analizirate i da baš o svemu razgovarate i iskreno kažete kako se osećate po nekim pitanjima, ali vama nekada jednostavno treba samo malo mira i odmora i nemate snage za neke takve seanse koje treba da vam unaprede emotivni odnos.

Umorni ste i krajnje iscrpljeni i samo vam je potrebno da se naspavate i bićete kao novi, ali je jedan od problema što vam stres i nervoza stvaraju nesanicu, i vi ste stalno neispavani i imate podočnjake i probleme sa pažnjom i koncentracijom.

Ribe – horoskop za 15.septembar

Sve vam ide kako ne treba, i nekada se pitate kako drugi uspevaju i da napreduju i da se obogate a samo vi ne možete da maknete sa iste tačke, iako se zaista i trudite i radite i dan i noć, i jedva opet uspete samo da preživljavate.

Nije vam trenutno do neke romanse i uopšte ne obraćate pažnju na nečija udvaranja, jer ste previše opterećeni egzistencijalnim prioblemima i pokušavate da se snađete da zaradite dodatni dinar.

Boli vas glava i stalno vam je povišen krvni pritisak, pa potražite od lekara da vam promeni sadašnju terapiju, jer je očito da ova koju sada uzimate ne daje rezultate jer su tegobe i dalje prisutne i samo su još izraženije nego pre.

Sponzorisano:

Loading...
error: Content is protected !!