Dnevni horoskop za 15.oktobar 2019

Dnevni horoskop za 15.oktobar 2019

Dnevni horoskop za 15.oktobar.

Ovan – horoskop za 15.oktobar

Morate da naučite da se menjate i prilagođavate, ako želite vda napreduujete i da nešto uopšte i postignete vredno pažnje i pomena.

Danas vam u ljubavi najzad cvetaju ruže, i srećni ste jer pored sebe imate nekoga ko vas sasvim nesebično voli, i ko uvek prvo misli na vas pa tek onda na sebe, i imate utisak da niste zaista vi zaslužili toliku sreću koju ste dobili.

Imate neki rizik da se ozbiljno povredite u saobraćaju, na radu ili prilikom bavljenja fizičkom aktivnošću, pa se mnalo vi danas pripazite i budite koncentrisaniji i pažljiviji.

Bik – horoskop za 15.oktobar

Danas vam jednostavno ništa ne ide od ruke, i nekada pomislite kako život stvarno nije baš samo prema vama pravedan, i da vam sreća stalno nekako isklizne između prstiju.

Smatrate da ste pogrešili jer ste raskinuli sa nekim bivšim partnerom, i stalno se vraćate u neku dalju prošlost i sebe preispitujete i mučite analizama svojih grešaka, dok je istina zapravo da vam ta osoba nije ni bila verna, i bila je sa vama samo dok je imala nekakav vid koristi.

Ne treba da se olako prepustite očajanju i depresivnom raspoloženju, pa ako osetite da se nikako sami ne možete izboriti, potražite pomoć stručnjaka, ili makar porazgovarajte sa prijateljima.

Blizanci – horoskop za 15.oktobar

Umarate sve oko sebe svojim stalnim žalbama na posao koji radite, ali ako ste toliko zaista tužni i nezadovoljni preduzmite neke promene, umesto da stalno kukate i da i dalje radite isto.

Zaljubili ste se u nekoga i za tom osoboms te sasvim izgubili glavu, ali pazite se da vas taj neko ne nasamari i samo iskoristi vaša osećanja, jer je već zauzet, i ne voli vas već se samo poigrava vašim emocijama.

Problemi sa perifernim venama su kod vas već postali hronični, i ako ne pomažu ni lekovi niti neke alternativne metode, nemojte da izbegavate operativni zahvat kao jedinu dobru alternativu.

Rak – horoskop za 15.oktobar

Budite dosledni nekim odlukama i nemojte da se menjate kako odgovara nadređenima, a da biste im se dodvorili, jer vam to smanjuje ugled u očima saradnika i kolega, a i inače nećete postići baš ništa, jer je vaše unapređenje neizvesno i pre će biti dodeljeno nekom drugom.

Nemate volje da opet tako brzo počnete da izlazite, jer ste nedavno i raskinuli dugu vezu i želite da se malo osamite i da pokušate da najzad i prebolite nekoga koga ste beskrajno voleli, a on vas je izneverio na najgrublji način.

Zdravlje vam je danas bolje i možete da se malo opustite, mada ne preterujte ipak, jer niste još sasvim izlečili neku upalu i bolje je da još neki period mirujete dok se sve tegobe ne povuku.

Lav – horoskop za 15.oktobar

Iako nećete biti na gubitku u materijalnom smislu, ipak nećete uspeti danas da postignete nikakav napredak, i stanje stagnira i to u vama stvara veliko nezadovoljstvo, jer ste zaista ulagali i trud i rad, a opet nikakvog pomaka nema.

Upoznali ste neke vrlo zaninljive osobe na skorašnjem poslovnom putovanju, ali ne želite da se vezujete za bilo koga, a još manje da se upustite u neku avanturu, pa se trudite da držite distancu i da ostanete više u drugarskim odnosima.

Muči vas kašalj i grlobolja, te ako imate povišenu temperaturu, najpametnije je ste da odležite i da se par dana aktivno lečite propisanim terapijskim sredstvima, jer možete stanje samo dodatno da pogoršate.

Devica – horoskop za 15.oktobar

Danas je dan kada treba da sagledate neke svoje pređašnje greške, kako na dalje ne biste uvek i ponavljali isto, i treba najpre da promenite sebe i neke svoje stavove i shvatanja, a da biste zaista imali prava da druge kritikujete.

Umara vas nečije napadno i navalentno ponašanje, i pokajali ste se jer ste na nagovor prijatelja toj osobi dali svoj broj telefona, jer je pogrešno sve shvatila i ne prestaje da vas uznemirava u želji i pokušaju da vas osvoji.

Morate da se prekontrolišete u smislu poremećaja nivoa šećera u krvi, jer sve češće imate neke od simptoma dijabetes melitusa tip dva ili pak i insulinske rezistencije.

Vaga – horoskop za 15.oktobar

Muči vas nedostatak motivacije i želje da radite, jer vam zadaci nikako ne prijaju i sve shvatate kao napor i moranje, i zato i ne uspevate ništa da postignete kako biste želeli, jer vam je lakše da sve današnje obaveze odložite za sutra, i tako svaki naredni dan da radite isto.

Preterano ste posesivni i ljubomorni, i iako je partner spreman da sa vama pak i održava vezu na daljinu jer vas zaista puno voli, vi ste iskreni i prema njemu i prema sebi, i vrlo ste svesni da to i nema nikakve izglede da uspe.

Imate neke česte bolove ispod desnog rebra, pa je moguće da je u pitanju upala žične kese ili pak da je nastao kamenac u žuči, te odradite ultrazvučni pregled i proverite nivo bilirubina u krvi.

Škorpija – horoskop za 15.oktobar

Morate da naučite da poštujete nekoga ko je autoritet i da se prilagodite nekim zahtevima i pak i naređenjima, jer ako ne želite da radite po pravilima i za dobrobit tima, vi ćete kao baš najslabija karika prvi biti pred otkazom.

Imate sreće u ljubavi i idealan odnos sa voljenom opsobom, i nemojte sve da pokvarite nekom prolaznom avanturom sa kolegom, jer će partner to da sazna i neće moći da vam oprosti.

Muka vam je i boli vas želudac, pa pre nego što sve pripišete stresu u nervozi, ipak proverite neke osnovne parametre digestivne funkcije.

Strelac – horoskop za 15.oktobar

Dan je kao stvoren za neke velike rezultate i ostvarenja željenih ciljeva, a i vi ste puni energije i motivacije, i zaista ćete uspeti da zablistate u svemu čega se danas na poslu prihvatite da radite.

Iako se niste nadali danas ćete ostvariti neka predivna poznanstva na poslu ili na putovanju, te se može desiti da najzad shvatite da vam je prava ljubav zakucala na vrata, i nemojte sami da budete prepreka svojoj sreći.

Muči vas bol u vratnoj kičmi, kao i problemi sa vidom i bolovi u rukama i mišićima, i sve je to i posledica celodnevnog rada za računarom, pa se potrudite da pravite češće i kraće pauze i da više šetate i vežbate u slobodno vreme.

Jarac – horoskop za 15.oktobar

Morate da se ponašate kao profesionalac i da ispunite neke zadate obaveze, jer imate realno vrlo velike odgovornosti kao zaposleni, i ne smete da se ponašate bahato i razmaženo, jer se vama pak danas eto ne radi, i nemate želje ni volje da se fokusirate na posao i nove projekte.

Usamljeni ste i sasvim set se povukli u sebe, ali morate najzad da naučite da pređete preko nekih prošlih neuspeha i da krenete dalje, jer ste makar iz svega izašli malo pametniji i iskusniji.

Imate hemoroide i stalno trpite bolove u donjim partijama digestivnoig trakta, pa se obratite ipak i najzad lekaru za pomoć, ali uradite i neke preventivne skrining testove na maligne bolesti.

Vodolija – horoskop za 15.oktobar

Nije više rešenje da se bavite nekim honorarnim i privremenim poslovima, jer pre svega je zarada nikakva, a pored toga ste i dugo vremena nezadovoljni i želite da počnete da radite nešto zaista ili konkretnije ili najzad i svrsishodnije za svoju budućnost.

Partner je očaran vama i time što ste toliko puni pažnje i razumevanja prema njemu, pa će da vas stalno i iznenađuje nekim sitnicama i lepim gestovima, da ćete pomisliti da se nalazite u snu.

Muči vas bol u zglobu kuka, i možda je to posledica nekog ranijeg poreloma, ili povrede koju ste imali, pa ste slučajno pogoršali stanje i trpite zaista baš teške tegobe.

Ribe – horoskop za 15.oktobar

Baš onda kada se već premorite i pomislite da više zaista nemate sbage, moraćete da date svoj maksimum i da pokažete da sre profesionalac, jer su to neke lekcije koje će vam u budućnosti mnogo značiti, ma šta da budete radili.

Vi uživate u nekim tajnim romansama, jer ne volite da vam se svi dugi mešaju u život, i najzad i upoznaćete nekoga ko će da vas na prvi pogled očara i da osvoji vaše srce.

Nemojte da zanemarujete svoje zdravlje i da se ponašate neodgovorno prema sebi, jer će to ipak kasnije možda da vas zaista puno košta.

Sponzorisano:

Loading...
error: Content is protected !!