Dnevni horoskop za 15.novembar 2019

Dnevni horoskop za 15.novembar 2019

Dnevni horoskop za 15.novembar.

Ovan – horoskop za 15.novembar

Danas nećete imati vremena da dignete glavu od obaveza, ali ćete na kraju biti zadovoljni jer ste sve uspeli da završite na vreme i kvalitetno kao i uvek do sada.

Partner vas laže i vara, i vi ste toga svesni ali nemate dokaza, pa i samo sebe sekirate i izjeda vas sumnja, pa je pametno da o svemu otvoreno porazgovarate i da ga naterate da vam prizna.

Proverite krvnu sliku jer ste verovatno anemični, pošto ste u poslednje vreme vrlo bledi i stalno ste umorni i bezvoljni.

Bik – horoskop za 15.novembar

Naporan vam je posao koji radite, pa iako ste sebi obećali da ćete da potražite nešto bolje, plaši vas finansijska nesigurnost i ostajete da se mučite i da radite bilo šta.

Imate probleme sa voljenom osobom, jer nikako ne uspevate da joj ugodite i da ispunite sve neke njene hirove i prohteve, pa smatrate i da vas ne voli već da je sa vama samo iz koristi.

Imate stalno probleme sa nesanicom, pa ste rasejani i nepažljivi, i čuvajte se povreda na radu i u saobraćaju.

Blizanci – horoskop za 15.novembar

Danas je dan za neke velike uspehe, i već ste se od jutra naoružali strpljenjem i baš pozitiovnom energijom, i rešeni ste da sve što ste planirali i odradite pa taman radili i prekovremeno.

Ne možete da upoznate nikoga ako ne počnete da izlazite, i zaista je krajnje vreme da neke prošle veze i bivše ljubavi ostavite iza sebe.

Muči vas bol u grudima i uporan kašalj, pa se obratite lekaru kako ne biste neki ozbiljan problem svojom nepažnjom pretvorili u značajne komplikacije i završili u bolnici.

Rak – horoskop za 15.novembar

Odlično ste se organizovali i zaista ste potkovani teorijskim znanjem, ali to vam danas neće zaista pomoći da odradite neke zadate projekte, jer ste sasvim neiskusni u novom poslu, i potrebna vam je pomoć kolega.

Nemate vremena da se sasvim posvetite partneru, i on to ne razume i sve shvata onako kako sam hoće, te neke vaše probleme i distanciranost tumači kao odsustvo i vaših emocija, a i ljubavi za njega.

Proverite krvni pritisak, jer nesvestice i vrtoglavice kao i zujanje u ušima i omaglice, mogu biti jasan pokazatelj potencijalne hipotenzivne krize.

Lav – horoskop za 15.novembar

Odlučni ste i borbeni, pa smatrate da je to dovoljno da zablistate na poslu, ali vama fali logike i intuicije, kao i sreće da se istaknete među mnogobrojnim kolegama koje su vrlo kompetitivne i žele isti napredak kao i vi.

Najzad ćete upoznati osobu koja vam u svemu odgovara, i kada se ponadate da možete da baš i ostvarite idealnu vezu i da planirate budućnost, saznaćete da je to neko ko je već zauzet i da sa vama želi prolaznu avanturu.

Nemate snage ni volje da se izborite sa stalnim stresom, pa pokušajte da se malo opustite i da baš i kanališete negativne emocije, a kako ne biste ugrozili svoje psihičko zdravlje.

Devica – horoskop za 15.novembar

Spremni ste da date svoj maksimum na poslu i da opravdate danas neko ukazano poverenje, ali nemojte da prihvatate previše pobaveza, kako se nadređeni ne bi razočarali u vas na kraju.

Imate potrebu da stalno analizirate neke svoje prošle veze, i kada se osamite počnete da nekako razmišljate da li je sve moglo biti drugačije, i uvek u sebi nalazite neku krivicu za sve propasti i nesrećne ljubavi.

Boli vas vratna kičma i sasvim ste se prepali neke moguće operacije, jer ste i ranije imali slične probleme, i bio je u pitanju ozbiljan poremećaj velikih kičmenih nerava.

Vaga – horoskop za 15.novembar

Uzaludno se nadate da će nešto na poslu da se promeni, i umesto da samo kukate i da se stalno i sažaljevate, treba da uzmete stvar u svoje ruke i da počnete da se snalazite i bolje, te i da donesete odluke koje su za vas najsvrsishodnije.

Neka osoba vas stalno umara porukama i pozivima na sastanak, ali vi ne želite ništa sa njom i baš se kajete što ste joj uopšte dali i svoj broj telefona, jer sada ne znate kako da je otkačite.

Imate probleme sa stalnim alergijama i upalama, pa je važno da nađete način da ojačate svoj loš imunitet.

Škorpija – horoskop za 15.novembar

Vama je zaista stalo da se uklopite u tim u kome radite, ali ne vredi ako kolege već o vama imaju neke predrasude i predubeđenja, i ako vas od starta smatraju konkurencijom, a i ne prihvataju vas kao ravnopravnog člana kolektiva.

Imate sreće što ste se rešili neke osobe koja je sa vama bila samo iz koristi, i zaista vas nije ni volela kako zaslužujete, i ne treba ni malo da patite već da jednostavno krenete dalje.

Možete da se malo opustite jer ste popravili svoje zdravlje u znatnoj meri, mada ste vi i dalje baš opterećeni viškom kilograma, ali to je zaista rešivo i nije razlog za neku preveliku nervozu.

Strelac – horoskop za 15.novembar

Odličan dan na poslu, i prilika da napredujete i da ostvarite novčane bonuse, pa se potrudite maksimalno kako biste uživali mkasnije u plodovima svog rada i zalaganja.

Nemate sreće sa partnerom, i ljubav vam nikako danas nije naklonjena, jer se stalno svađate i to vam stvara veliku nervozu i napetost, i ne možete da se opustite i uživate u romansi.

Muči vas bol u predelu leđa, i iako je moguće da je po sredi problem sa kičmom, ipak proverite i bubrežnu funkciju i utvrdite da nije u pitanju kamen ili pesak u mokraćnim kanalima.

Jarac – horoskop za 15.novembar

Nesrećni ste jer nikako ne uspevate da skupite dovoljno sredstava da počnete neki svoj posao, a na sadašnjem radnom emstu vas niko ne ceni iako radite prekovremeno i zaista se trudite do krajnjih granica i svojih mogućnosti.

Idealan dan za neka nova poznanstva i prijateljstva je pred vama, i moguće je da će neke lepe ljubavi da se dese kada se tome najmanje budete nadali.

Muči vas bol u kostima i mišićima, pa je vreme da počnete da se aktivnije bavite fizičkom aktivnošću, umesto da sedite i na poslu i kod kuće, i da se prejedate gledajući televiziju.

Vodolija – horoskop za 15.novembar

Najzad ste zadovoljni poslom koji radite i to se na kraju i vidi po rezultatima, i nadređeni su i više nego zadovoljni vašom požrtvovanošću, te i spremnošću da se zalažete za dobrobit firme.

Imate neku ponudu da sa partnerom otputujete na kraći odmor, i možda je to i pametno jer ćete tako da se više zbližite i da rešite neke tenzije, a i distancu koja među vama u poslednje vreme postoji.

Proverite vid, jer imate u poslednje vreme neke zaista zabrinjavajuće simptome koje uporno baš vi i ignorišete.

Ribe – horoskop za 15.novembar

Najzad je došao kraj nekom teškom periodu na poslu, i raduje vas jer ćete da dobijete i neki novčani bonus, te i da uspete da postignete bolju poziciju, jer ste tome uvek težili od starta.

Odnos sa partnerom je zapao u ozbiljnu krizu, i moguće je da će da dođe uskoro i do raskida, pa ćete veoma da se potresete zbog svega toga.

Ne treba da se izgladnjujete i da se preterano opterećujete u teretani, jer ćete lakše kilograme da skinete ako se hranite izbalansirano i ako redovno vežbate, i tako se oni neće brzo vratiti.

Sponzorisano:

Loading...
error: Content is protected !!