Dnevni horoskop za 15.jun 2019

Dnevni horoskop za 15.jun 2019

U ovom tekstu možete pogledati dnevni horoskop za 15.jun.

Ovan – horoskop za 15.jun

Prihvatite odgovornost i nemojte se ponašati kao da ste vi uvek i za sve u pravu, jer to ljuti vaše nadređene i saradnike.

Odličan odnos sa partnerom i divno provedeni zajednički trenuci u danima koji slede.

Imate probleme sa velikom telesnom težinom, jer vodite sedeći način života, ali ne radite ništa da to promenite i ne trudite se da shvatite da ste već u riziku od poremećaja metabolizma.

Bik – horoskop za 15.jun

Naporan vam je posao koji radite, i ne nalazite u njemu nikakvu satisfakciju osim materijalne, pa sve više razmišljate da date otkaz.

Počeli ste da se ponašate veoma bezobzirno prema partneru, i sve češće flertujete sa drugima iako ste zauzeti i takav stav nije u redu sa vaše strane.

Muči vas zubobolja i vreme je da se obratite stomatologu.

Blizanci – horoskop za 15.jun

Odličan dan za posao i nove uspehe, jer ste navikli da se snalazite u radu i da se sve bolje istaknete i date savete onima sa kojima radite.

Imate neku simpatiju, ali niste svesni da se ta osoba vama samo poigrava i da vaša osećanja ipak beskrupulozno koristi.

Odlično zdravlje, što vas veoma raduje posle dužeg perioda stalnih prehlada.

Rak – horoskop za 15.jun

Vreme je da se uozbiljite i prihvatite odgovornost, jer nemate nikakva opravdanja za to što ste se olenjili i što ste bez volje i energije za projekte koji su vam povereni.

Flertujete sa nekim već duže vreme, ali se bojite da preduzmete prvi korak jer ste se već više pta razočarali u ljubavi.

Problem sa bubrezima je ozbiljniji nego što mislite, i poželjno je da se obratite lekaru.

Lav – horoskop za 15.jun

Odličan dan na poslu, bićete zadovoljni postignutim ciljevima i težićete da još više radite kako biste dobili željeno unapređenje.

Imate neke nesuglasice sa partnerom, ali kako ne biste dolazili u situaciju da se stalno prepirete, bolje je da otvoreno porazgovarate.

Prekontrolišite krvnu sliku, moguće je da imate neki upalni proces u organizmu koji ne daje jasne simptome.

Devica – horoskop za 15.jun

Možda je vreme da počnete privatni posao, jer niste zadovoljni onim što radite i sve češće samo otaljavate obaveze i ne dajete svoj maksimum.

Pred vama je neko lepo putovanje sa partnerom, ali i ponuda koja će da vam promeni mnogo toga u budućnosti.

Imate nesanicu i pod stalnim ste stresom, pa pokušajte da neđete neki način da se malo opustite i rasteretite.

Vaga – horoskop za 15.jun

Preterano ste se opteretili nekim zadacima i problemima, i nemate vremena ni za sebe ni za drage osobe, ali na žalost vaš trud neće biti prepoznat i to će samo dodatno da vas frustrira.

Nemojte se poigravati nečijim emocijama, jer vam to ne priliči i može da vam se kasnije i vrati istom merom.

Boli vas želudac i ne znate šta nije u redu, pa ste se veoma uplašili od simptoma koje imate, mada stvar i nije toliko strašna, ipak je bolje da se javite specijalisti.

Škorpija – horoskop za 15.jun

Nesigurni ste u sebe i stalno se preispitujete, a to ostavlja veoma loš utisak na poslu koji radite i svi smatraju da ste neodlučni i nezreli za date obaveze.

Treba da verujete partneru i da prestanete da pravite ljubomorne scene, jer tako ostavljate utisak osobe koja je nesigurna i vređate nečija osećanja.

Treba da vežbate i da se zdravije hranite, jer ste u riziku da obolite od povišenog krvnog pritiska zbog gojaznosti i poroka.

Strelac – horoskop za 15.jun

Izdržite još malo i sve će na kraju da se isplati, i bićete zadovoljni jer ste istrajali i ostali dosledni sebi umesto da olako modustanete i prepustite nekom drugom poziciju na kojoj ste se trudili.

Ne možete da razumete partnerovo ponašanje, i potrebu da se od vas udalji i da razmisli o vašoj vezi, pa stvarate veći pritisak umesto da porazgovarate otvoreno.

Problemi sa kičmom su ozbiljniji nego što ste mislili, pa ne treba da dižete neki veći teret i bolje je da mirujete izvesno vreme.

Jarac – horoskop za 15.jun

Ne možete da sve uradite savršeno, pa se uzaludno preispitujete i gubite vreme na sitnice i neke detalje, a realne probleme samo ostavljate da se nagomilavaju.

Ostaviće vas osoba koju ste veoma voleli i kojoj ste se maksimalno posvetili, i vi ćete biti i tužni i stalno ćete da se preispitujete gde ste pogrešili.

Zubobolja vas dugo muči i pametno je da se obratite stomatologu.

Vodolija – horoskop za 15.jun

Prihvatite neku ponudu i uspećete da napredujete, iako to možda i nije posao koji ste priželjkivali, on je dosta dobro rešenje za prelazni period jer vaša finansijska situacija i nije najbolja.

Ostavite se flerta sa osobom koja vas smatra samo prijateljem, jer sebe povređujete i niste fer prema nekome ko vas iskreno voli.

Odlično zdravlje posle dužeg vremena.

Ribe – horoskop za 15.jun

Umorni ste od toga da se stalno nekome opravdavate i da težite da drugima ugađate, a da sebe baš opteretite i da potiskujete nezadovoljstvo.

Smatrate da ste stalno u pravu i takvim ponašanjem od sebe udaljavate partnera, umesto da sa njim otvoreno o svemu porazgovarate kao odrasle osobe.

Muči vas glavobolja i nesanica, i stalno ste napeti i anksiozni pa to prenosite na svoju okolinu.

Sponzorisano:

Loading...
error: Content is protected !!