Dnevni horoskop za 15.januar 2020

Dnevni horoskop za 15.januar 2020

Dnevni horoskop za 15.januar ove godine.

Ovan – horoskop za 15.januar

Iako imate puno obaveza i odgovornosti, važno je da ste svesni i da se dobro organizujete i sve ćete uspeti da na vreme postignete.

Nepravedni ste prema partneru i malo i razmislite o svom ponašanju, te se na vreme menjajte i pravite kompromise.

Imate česte bolove u vratnoj kičmi, te idite na neku masažu jer je sve posledica stalonog sedenja za računarom.

Bik – horoskop za 15.januar

Imate šansu da dobijete odličnu ponudu za neki novi posao, i to će da vam zaista ulepša dan i da vas pokrene i motiviše.

Neko koga ne poznajete dovoljno će da vam privuče pažnju, ali pazite da se ne zalećete u neke avanture sa osobama koje nisu tako fine kako ste očekivali.

Česte su glavobolje i hronične upale sinusa, pa se javite lekaru da nekako i rešite problem.

Blizanci – horoskop za 15.januar

Sreća je da ste se na vreme organizovali dobro i završili sve neke prethodne obaveze koje ste imali, pa vam novi izazovi neće uopšte pasti teško, i sve ćete uspšeti da lepo i kvalitetno uradite.

Osoba koja vam se baš dopada je već zauzeta i ne treba da insistirate da sa njom počinjete neku romansu, jer ćete biti grubo odbijeni.

Stalno ste nervozni i napeti, i vrlo ste promenljivog raspoloženja i preterano i emotivni po nekim pitanjima.

Rak – horoskop za 15.januar

Ostvarićete danas neke odlične dogovore i kvalitetne saradnje na poslovnom polju, i one će na dalje da vam budu vrlo korisne i značajne da proširite interesovanja.

Iako vas je partner povredio svojim ponašanjem, treba da naučite da oprostite jer se i on vrlo kaje jer je ispao nepravedan i nekorektan prema vama.

Imate neke probleme sa zglobovima kolena, i možda je u pitanju neki artritis, pa se javite lekaru da uradite osnovne dijagnoze.

Lav – horoskop za 15.januar

Povedite računa o svojim finansijama, jer ste skloni da ulažete u neke rizične i neproverene projekte, te i da trošite više nego što možete da zaradite, i stalno ste nekako u minusu.

Predivan dan sa voljenom osobom koji ćete da posvetite jedno drugom, i vama se sreća i jedno zadovoljstvo mogu videti na licu i to je neprocenjiv osećaj.

Zdravlje vam je dobro, i samo tako nastavite da se brinete o sebi, te i da radite sve na prevenciji nekih patoloških stanja, jer je to najvažnije.

Devica – horoskop za 15.januar

Umorni ste od prevelikog broja obevaza i od nekih očekivanja nadređenih koja treba da ispunite ali ne stižete sve, i to vam stvara stres i nervozu.

Partner je preterano ljubomoran i stalno vam stvara neke probleme i pravi scene bez osnova, i vama to zaista počinje da smeta.

Imate probleme sa radom štitne žlezde što pokazuju jasni simptomi, pa uradite ultrazvuk i analizu nivoa tiroidnih hormona u krvi.

Vaga – horoskop za 15.januar

Jasno vam je da ste preterano brzopleti i da ste napravili neke greške zbog kojih su kritike vaših nadređenih sasvim opravdane.

Imate šansu da na nekom poslovnom putovanju upoznate zanimljivu osobu i da počnete vezu na daljinu, ali je pitanje da li će ona uspeti da opstane vremenom.

Treba da se danas čuvate povreda na radu i u saobraćaju, jer ste skloni da budete nepažljivi i vrlo i rasejani.

Škorpija – horoskop za 15.januar

Mučite se da odradite na vreme sve zadatke koje imate, pre svega jer sve shvatate kao preveliki teret, a ne kao izazov i motiv kako je bilo na startu vašeg posla.

Nekako ste se promenili prema partneru, i počeli ste da flertujete sa nekim osobama koje niste ni primećivali ranije, pa je moguće da su vaša osećanja prema voljenoj osobi počela da blede.

Problem sa opadanjem kose je možda ozbiljniji nego što ste mislili, pa ne treba da sve baš stalno i povezujete sa stresom, i ipak se obratite dermatologu za savet i pomoć.

Strelac – horoskop za 15.januar

Niste spremni na neke radikalne promene u poslu i novi način rada, pa ste se loše snašli i to vas vrlo nervira, te i reagujete afektivno i ishitreno.

Iako ste imali neke probleme u emotivnoj vezi, najzad se sve nekako i počelo da stabilizuje, iako ste već verovali da će da vam sve propadne, te i da ćete da radkinete sa partnerom.

Muči vas probava i morate da se promenite u smislu i bolje ishrane, i da aktivnije vežbate i da se pokrenete na neki način.

Jarac – horoskop za 15.januar

Odlučili ste da prihvatite u zadnjem trenutku neke ponude i nove obaveze, i srećni ste jer ste baš ispravno postupili i nećete se pokajati.

Rešeni ste da sa partnerom otvoreno porazgovarate o svemu što vam smeta, jer ovako dalje ne ide i nekako imate utisak da ste u vezi koja je previše hladna, te i koja je osuđena na propast.

Imate česte urinarne infekcije i morate da se bolje pazite, te i da se redovnije kontrolišete u tom smislu.

Vodolija – horoskop za 15.januar

Očekivali ste više od nadređenih i od posla kojim se bavite, jer ste uložili svoj maksimum ali na kraju niste dobili ni unapređenje ni novčani bonus, i vrlo ste se razočarali.

Vama fali i pažnje i nežnosti, ali je partner zbog nekih svojih brojnih problema stalno distanciran i odsutan i to vam počinje da vrlo smeta.

Imate probleme sa čestim umorom i malaksalošću, te ste i bledi i nervozni, pa uradite analizu krvne slike jer ste možda malokrvni.

Ribe – horoskop za 15.januar

Iako radite neke honorarne i povremene poslove, vama to ne smeta ni najmanje, jer je zarada odlična i uvek možete da dobijete adekvatan bonus ako uložite dodatni trud.

Morate da se ozbiljno posvetite problemima koje imate sa partnerom, jer je moguće da se njemu dopada neka treća osoba i da će da vas zbog nje i ostavi na kraju.

Imate dijagnozu arterijske hipertenzije, pa morate da regulišete povišen pritisak lekovima, a kako biste i stabilizovali stanje i kontrolisali simptome.

Sponzorisano:

Loading...
error: Content is protected !!