Dnevni horoskop za 15.februar 2020

Dnevni horoskop za 15.februar 2020

Dnevni horoskop za 15.februar ove godine.

Ovan

Nemate vremena da se preterano rasplinjavate oko nekih projekata, pa i bolje je da sve završite na vreme i tačno kako ste i obećali nadređenima.

Partner vas nikako ne razume i ne može da podnese vašu bliskost sa prijatljima i porodicom, pa stalno pravi neke scene bez razloga i bez potrebe.

Muči vas često nesanica i treba da budete oprezniji u saobraćaju i na radnom mestu.

Bik

Umorni ste i napeti, te morate da nađete neki balans kada radite, kako ne biste pravili neke zaista nepotrebne greške, jer ste skloni da srljate nepromišljeno i da se pokajete kada je već prekasno za sve.

Imate šansu da upoznate neku vrlo zanimljivu osobu i da najzad krenete dalje, jer ste veoma dugo patili za nekim bivšim partnerom.

Imate česte respiratorne infekcije i bolove u ždrelu, pa je važnoida ne ignorišete kašalj i povišenu temperaturu, već da se na vreme javite lekaru i potražite savet i pomoć.

Blizanci

Niste sve završili na vreme i nervirate se jer ste navikli da se ponašate odgovorno u svemu što vi radite, ali je pametnije da se malo odmorite pa da mirne i hladne glave ispravite neke propuste koje ste imali u svom radu.

Morate da zaboravite na neku osobu iz svoje prošlosti i da krenete dalje, jer ste se povukli u sebe i to vam ništa dobro neće doneti.

Imate bolove u donjem delu stomaka, i najverovatnije je po sredi akutna upala mokraćne bešike, pa se javite lekaru na vreme za terapiju.

Rak

Imate sreće da ste na vreme upoznali neke ljude koji vam mogu pomoći da krenete dalje i da baš nađete neke bolje prilike u poslovnom svetu.

Sreća na ljubavnom planu vam danas nije naklonjena, i najbolje je da sa partnerom otvoreno ipak porazgovarate o vašem odnosu.

Proverite stanje krvne slike, jer ste u poslednje vreme stalno malaksali i umorni, pa ste možda vi i malokrvni, i treba da uzimate više gvožđa.

Lav

Niste dovoljno radili i nema potrebe da se ljutite i da očajavate jer je neko drugi dobio poziciju kojoj ste se nadali, jer ste zaista sve samo otaljavali, a pošto radite posao koji vas ni najmanje ne motiviše i ne zanima.

Ne treba da se upuštate u avanturu sa nekim zauzetim kolegom sa posla, jer ste preterano zaista vi i senzibilni i možete da sve shvatite pogrešno i preozbiljno.

Potrebno je da redovnije merite nivo masnoće i šećera u krvi, jer ste u poslednje vreme povećano gojazni, a to može da dovede i do stvaranja metaboličkog sindroma.

Devica

Kao da poslovima i problemima nema kraja, i čini vam se da štio se više trudite vama i ide sve gore i gore, i ne znate kako da rešite situaciju koja vam se trenutno čini bezizlaznom.

Morate da se ponašate manje tvrdoglavo i da pravite neke kompromise ako mislte da vaša veza sa partnerom uspe i da sve ne propadne za čas, „kao dlanom o dlan“.

Merite redovno krvni pritisak, jer imate genetsku osnovu za nastanak bolesti srca i krvnih sudova.

Vaga

Prilika koju ćete dobiti je jedna u milion, i nikako ne treba da je propustite, te vi sve uradite kako biste uspeli da ostvarite svoje željene ciljeve i ambicije.

Niste srećni sa sadašnjim partnerom, ali se ne usuđujete ni da raskinete vezu jer imate neki osećaj sigurnosti i navike, i tako samo sebi uskraćujete poravu ljubav.

Muči vas problem sa sinusima, i morate da nađete neko rešenje, ako ne u klasičnoj onda makar u alternativnoj medicini i homeopatiji.

Škorpija

Nadali st se da će vam promena poslovnog okruženja doneti neke veće uspehe i da ćete imati neki elan da radite, ali kada nešto ne volite i nemate motivaciju, zaista nema rešenja osim da radite na silu ili da menjate posao.

Imate sreće da ste pronašli osobu koja vas voli bezgranično, i radujete se stalno susretima kao da je prvi dan ljubavi sa voljenom osobom.

Zdravlje vam je solidno, ali ne treba da zanemarite neke savete lekara i da se preterano opustite i opet sve vratite na staro.

Strelac

Imate priliku da se usavršavate i da se dodatno edukujete za posao koji radite, ali vama to nije prioritet i veliki ste materijalista i samo vam je novac važan i težite da što više poslova radite i da zaradite.

Počeli ste zajednički život sa voljenom osdobom, ali na žalost ništa nije onako kako ste se nadali, i kao da ste se već pokajali zbog ishitrenih odluka.

Muči vas zubobolja i potrebno je da se na vreme obratite svom stomatologu, kako problem ne bi došao na veći i teži nivo.

Jarac

Možda je bolje da na vreme odustanete od nekih zadataka koje sasvim realno i sami znate da vi ne možete da ostvarite ni kako ste planirali ni u zadatom roku.

Partner je u vas zaljubljen kao i prvog dana, ali vama nedostaje avanture i žara u vezi, i pazite se da ne počnete neku tajnu romansu i zbog kratke avanture izgubite ono što je zaista vredno.

Muči vas bol u kičmi, pre svega jer ste stalno na poslu i kod kuće u sedećem stavu, i morate da to promenite što pre.

Vodolija

Niste srećni ni zadovoljni na poslu koji radite, i umesto da težite da se drugima nekako stalno vi i dokazujete, najzad potražite ono što će da vas motiviše da zbog sebe uspete i postanete bolji.

Imate potrebu da stalno sa partnerom počinjete neke besmislene rasprave, koje se završe svađama i koje mogu da na kraju i znatno naruše vaš odnos i da se jedno od drugog distancirate.

Imate česte tegobe sa vidom, pa je poželjno da se javite očnom lekaru i da proverite dioptriju, te i da ako je potrebno uzmete odgovarajuće naočare ili kontaktna sočiva.

Ribe

Nikako da se ostvarite u svojoj struci, i iako stalno konkurišete za svoj posao, ipak ste prinuđeni da radite neke manje plaćene honorarne poslove i to vam stvara veliki stres i nervozu.

Imate veliku želju i potrebu da se osamite i da prebolite nekog ko vas je veoma povredio, ali vas nerviraju prijatelji koji insistiraju da sa njima izlazite u provod i nemaju za vas razumevanja.

Morate da proverite funkciju štitne žlezde i nivo tiroidnih hormona u krvi, jer imate neke početne manifestacije hipertireoze, i nužno je da se utvrdi tačan uzrok poremećaja.

Sponzorisano:

Loading...
error: Content is protected !!