Dnevni horoskop za 15.decembar 2019

Dnevni horoskop za 15.decembar 2019

Dnevni horoskop za 15.decembar.

Ovan – horoskop za 15.decembar

Zaista se mučite da sve postignete i radite i prekovremeno da ostvarite sve svoje planove, ali na kraju ne dobijete ni pohvalu nadređenih, i smeta vam jer vas uzimaju zdravo za gotovo.

Imate sreće u ljubavi i danas je pred vama divan i romantičan dan sa voljenom osobom, i partner će da vam priredi predivno iznenađenje.

Proverite vidnu funkciju, jer ste sve više primetili da vam slabi dioptrija i rizikujete da se najzad i povredite na poslu ili pak u saobraćaju.

Bik – horoskop za 15.decembar

Iako ste verovali da možete sve da ostvarite poštenim radom i trudom, ipak je nekada potrebna i sreća i da se sve u datom momentu poklopi kako treba, pa ste tužni i razočarani na kraju svega.

Imate šansu da upoznate neku zaniumljivu osobu koja vam se već dugo dopada, ali vi njoj niste ni najmanje interesantni, te i ne želi čak ni da vam pruži priliku da se bolje upoznate.

Morate da se više binete za sebe i svoje zdravlje, i da prestanete da uporno ignorišete neke realne tegobe koje imate.

Blizanci – horoskop za 15.decembar

Dan na poslu je kao stvoren da ostvarite sve svoje ideje i planove, i ne dopustite da vas neke kolege ili saradnici sputavaju i da vas pokolebaju u odlukama koje ste već doneli.

Morate da se malo pokrenete i da više izlazite, jer ste se povukli u neki svoj svet maštanja i kao da očekujete da vam se desi ljubav iz bajke, pa se ponašate kao neko dete.

Imate upalu mokraćnih kanala ili bešike, pa je važno da na vreme rešite problem antibioticima, kako ne biste ugrozili rad bubrega.

Rak – horoskop za 15.decembar

Malo vam je potrebno da uspete da realizujete sve svoje planove, ali sve je samo u vašim rukama, i vi ćete biti odgovorni ako pred samim ciljem posustanete, ili napravite neke nepotrebne greške.

Upoznali ste na odmoru neku zanimljivu osobu i ostvarili predivnu romansu, ali sada se dovodi u pitanje opstanak vašeg odnosa, jer veza na daljinu ne funkcioniše dobro kako ste očekivali.

Muči vas stalni bol u lumbalom delu kičme, i kako ste i ranije imali slične probbleme, vi morate da se javite lekaru, ali i da ispoštujete zadate fizikalne tretmane, a ne da ih preskačete kao ranije.

Lav – horoskop za 15.decembar

Neke probleme ste sami sebi stvorili i ne smete da ih prebacujete na druge i da se ponašate ružno prema kolegama.

Morate da se malo potrudite da vaša veza sa partnerom uspe, jer ste se opustili i zanemarili svoju ljubav zbog nekih drugih problema koje imate.

Neke kožne promene vas zabrinjavaju, pa je moguće da je u pitanju samo alergijska reakcija, ali ipak se javite dermatologu.

Devica – horoskop za 15.decembar

Preterano ste opterećeni šta će drugi da misle i da kažu, umesto da radite kako vama odgovara i da na kraju postanete svoj čovek, jer sami sebe izdržavate i sami brinete za svoj život.

U vašem životu se pojavio bivši partner i svesni ste da može sve da vam pokvari, jer ga niste još uvek preboleli, ali nemojte da dozvolite da sa njim počnete tajnu romansu, jer ćete da izgubite onu osobu koja je vaša srodna duša.

Imate pogoršanje nekih hroničnih tegoba i morate da se obratite lekaru, ali i da ojačate imunitet i da radikalno promenite način života koji ste do sada vodili.

Vaga – horoskop za 15.decembar

Bilo bi najbolje da ste danas mogli da ne odete na posao, jer vam sve ide naopako i sve što uradite dobije neki pogrešan smer, i nadređeni su u vas vrlo razočarani.

Imate sreće da ste se sa partnerom na vreme složili oko nekih pravila u vašem odnosu, pa niko ne može da vas rastavi i pokoleba, čak ni one osobe koje brinu tuđe brige i stalno vam se mešaju u vezu.

Imate probleme sa čestim glavoboljama, ali su njihovi uzroci mnogobrojni, pa ih ne uzimajte tako olako.

Škorpija – horoskop za 15.decembar

Vrlo ste uporni i borbeni, i nekako uvek vođeni intuicijom i logikom, uspevate da rešavate sve prepreke i probleme u hodu, što je vrlo dobro za napredak u poslu koji radite.

Ne verujete partneru i smatrate da vas samo koristi i laže, ali nemate nikakav dokaz da vam nije veran, pa pokušavate da se distancirate i da na neki drugi način saznate istinu.

Imate proibleme sa radom endokrinog sistema, i uradite bazalne laboratorisjke testove.

Strelac – horoskop za 15.decembar

U želji da što pre napredujete i dobijete preko potreban novčani bonus, počeli ste da brzate i da pravite neke greške u radu.

Partner vas iskreno voli i sve pokušava da za vas učini, ali vi niste srećni i stalno sebe nekako i preispitujete da li je vaša ljubav nestala, te i da li je sve postala samo navika i rutina.

Imate neku akutnu prehladu praćenu temperaturom i groznicom, pa se potrudite da odležite i da uzimate više vitamina uz lekove.

Jarac – horoskop za 15.decembar

Danas ste rešeni da odradite sve planirane projekte, ali nećete uspeti da dobijete čak ni pohvale šefova, a ne unapređenje kome ste se nadali, i sasvim ćete iznenada da odlučite da date otkaz jer vam je sve već dozlogrdilo.

Radite sve pogrešno i ne smete da se tako ponašate prema voljenoj osobi, pa ako ste željni neke avanture i flerta, ne treba da to radite partneru iza leđa, već najpre raskinite vezu u kojoj sebe ne dajete ni najmanje.

Zdravlje je najzad dobro, i potrudite se da tako i osrtane i da ne počnete da se opet vraćate lošim navikama i tako narušite imunitet.

Vodolija – horoskop za 15.decembar

Baš kada pomislite da ste nadomak uspeha i napretka, vi nekako sve uspete da pokvarite i da se vratite na početak, pa ste vrlo nervozni i nekada burno reagujete kao da su vam drugi krivi.

Imate potrebu da se osamite i da razmislite o tome šta i kako dalje, jer vas nervira što su se svi vaši prijatelji najzad i skrasili, a samo ste vi ostali sami i bez osobe sa kojom možete da planirate budućnost.

Muči vas bol u želucu, i mada je verovatan uzrok stalni stres i nervoza, ipak uradite neke osnovne analize digestivne funkcije kako biste bili sigurni.

Ribe – horoskop za 15.decembar

Najzad ste rešeni da date otzkaz na poslu, jer radite predugo ono u čemu ste dali maksimum, a niste za uzvrat dobili ništa, osim stresa i nervoze da li ćete uspeti da pregurate još jedan mesec i da li ćete već sutra imati posla da zaradite neki minimalac.

Niste srećni sa partnerom i ne možete da se pretvarate da je sve u redu, jer se gušite i ne želite da lažete i sebe i njega, pa ćete da raskinete odnos iako će te tako da povredite osobu koja vas zaista iskreno voli.

Imate bolove ispod desnog rebarnog luka, pa je verovatan razlog kamenac ili upala žučne kese, i uradite laboratorijske analize i ultrazvučni pregled.

Sponzorisano:

Loading...
error: Content is protected !!