Dnevni horoskop za 14.oktobar 2019

Dnevni horoskop za 14.oktobar 2019

Dnevni horoskop za 14.oktobar.

Ovan – horoskop za 14.oktobar

Danas ste puni samopouzdanja, spremni za neke nove izazove i sve postižete svojim radom i zalaganjem, ali nemojte da preterujete i da se uzoholite prerano i preterano.

Neka nova ljubav će da vas sasvim promeni, i shvatićete koliko vredite kao osoba i koliko su vas neki bivši partneri sputavali, i nedovoljno cenili sve vaše vrline.

Muči vas nesanica i čuuvajte se danas nekih povreda na radu, te u saobraćaju pa čak i u sportu.

Bik – horoskop za 14.oktobar

Potrebno je da nađete jedan sklad i ravnotežu u onome što radite, jer ste skloni da se previše pak i zanesete i opustite, i onda pravite sasvim početničke i bespotrebne greške.

Važno je da shvatite da što više sebe dajete onome koga volite, to ćete više i da dobijete i da zaista budete i srećni i ispunjeni, jer je osoba sa kojom ste u vezi prava i sa njom imate izgled za srećnu budućnost.

Proverite sluh, jer vas je neka upala srednjeg uha zaista namučila, i možda nije najzad ni dobro zalečena, ili je ostavila neke komplikacije i posledice.

Blizanci – horoskop za 14.oktobar

Ne umete da naučite iz nekih prethodnih iskustava, pa stalno na poslu morate da analizirate sve do tančina, i onda kada se primaknu rokovi da se zadaci finiširaju, vas uhvati panika i ništa ne možete da poostignete kako ste planirali.

Partner vas voli i sve vam pruža, ali ne smete da ga stalno pritiskate i da se ponašate vrlo nezrelo u vezi, i samo ako mu pokažete dovoljno ljubavi, poverenja i date mu slobode da ostane nekako i nezavisan i svoj, vaša veza će funkcionisati savršeno i imati budućnost.

Proverite svoju krvnu sliku, jer ste u poslednje vreme sve više izloženi stresu i moguće je da su vam neki parametri povišeni, a da nemate još uvek mjasno ispoljene kliničke manifestacije.

Rak – horoskop za 14.oktobar

Pred vama je danas neki odličan napredak na polju posla, i to sve jer ste uvek i na vreme ulagali u sebe, nalazili odlične i poverljive saradnike, i menjali u koraku sve što ste smatrali da nije dobro.

Nije potrebno da se pretvarate da ste ono što niste kako biste se dopali nekome ko se vama svideo već na prvi pogled, te je dovoljno da budete svoji, i da ga osvajate šarmom, intelektom, kao i baš vedrim duhom i neposrednošću.

Imate neke stalne probleme sa teškim akutnim infekcijama ili alergijama, i vreme je da počnete pak da najpre menjate navike i način života, pa i da što hitnije popravite svoj imunitet.

Lav – horoskop za 14.oktobar

Imate u sebi neku harizmu kojom danas uspevate da privučete odlične projekte, kao i da sasvim i lako impresionirate neke važne saradnike, i dobićete samo ogromne pohvale za rad i trud.

U svakoj vezi su osnova vernost i kompromis, i ako je ljubav i skrena i prava, ništa ne može da je poremeti, pa čak ni ljubomorni i zluradi ljudi oko vas koji žele po svaku cenu da vam naruše vašu sreću.

Proverite parametre endokrinih funkcija, jer je moguće da vam je i nivo hormona tiroidne žlezde poremećen, kao i da je ona sama morfološki izmenjena, pa se javite endokrinologu na vreme.

Devica – horoskop za 14.oktobar

Potrebno je da novac kojim raspolažete racionalno ulažete u neke nove poslovne projekte kako bi vam se sve to višestruko vratilo, a ne da ga olako i brzo potrošite na neke gluposti i protraćite baš i odličnu šansu da napredujete.

Ne smete da se ponašate toliko posesivno i ljubomorno, i da za svaku sitnicu sumnjičite partnera da vam nije veran, jer sumnja nagriza vezu kao crv, i naravno da takav odnos ne može da potraje i da bude kvalitetan.

Muka vam je i stalno imate neke stomačne tegobe, pa je verovatno u pitanju neki stomačni virus jer ste se prehladili ili ste infekciju pokupili u kolektivu.

Vaga – horoskop za 14.oktobar

Imate neke prilike da ostvarite vrlo uspešnu saradnju sa partnerima iz iste branše, pa iako ste vrlo ushićeni jer planirate da sve što bolje i odradite zajedničkim snagama, ne opuštajte se previše, jer nije na odmet da ostanete oprezni, i da ipak ne verujete olako svakome.

Da biste zadržali pored sebe osobu koju volite, morate da se posvetite svojoj vezi do maksimuma, i da partner shvati da ga volite bez zadrške i da ste spremni da se posvetite budućnosti jednako kao i on.

Pametno je da prestanete da ignorišete neke realne simptome bolesti, i da se najzad posvetite sebi i svom zdravlju malo ozbiljnije i odgovornije, jer ćete inače biti u problemu.

Škorpija – horoskop za 14.oktobar

Neke prilike da se usavršavate i da napredujete se ne smeju propustiti, jer pored toga što ćete da obogatite svoja praktična i teoretska znanja, donećete izvanrednu finansijsku zaradu, kako najpre u svoju firmu tako isto i za sebe.

Osoba sa kojom ste se nedavno upoznali, jeste baš prava za vas, jer je neko ko ima posve i slična shvatanja i stavove, ko ceni kulturno i lepo ponašanje, i ne voli osobe koje su vulgarne i napadne, i koje su na bilo koji način bahate i bezobrazne.

Muči vas otok listova nogu, i vene donjih ekstremiteta su bolne i proširene, i stalno imate te iste ponavljane tegobe, pa je možda operacija i najbolje rešenje.

Strelac – horoskop za 14.oktobar

Neki nenadani troškovi će da vam stvaraju probleme i da vas na polju posla danas i baš značajno uspore, ali vi niste neko ko ne ume da se snađe kada treba, i sve ćete da učinite kako posao ne bi trpeo.

Najzad ćete da počnete neku novu vezu i da shvatite da je prava ljubav to što imate sa voljenom osobom, te će sve prošle veze da budu samo daleka sećanja i otići če brzo u zaborav.

Nemojte toliko da se opterećujete glupostima, jer vam nikako ni psihički ni fizički ne prija stalni stres i nervoza, pošto vam je imunitet zaista vrlo loš i nikako ne možete da ga popravite.

Jarac – horoskop za 14.oktobar

Ako vam je zafalilo novca, bolje je da sada potražite neki dodatni posao i da na takav način rešite tekuće probleme, jer nije pametno da se zadužujete u banci, pošto je neizvesno da li ćete moći da na vreme vratite pozajmljena sredstva.

Ako ste u dugoj vezi, danas je za vas jedan preloman trenutak, jer je partner nekako baš saznao za vaše neverstvo, i iako se pravdate i objašnjavate da je to bilo prolazno iskušenje, i da nije značilo ništa, moguće je da će da dođe do kraha vaše romanse.

Muče vas jaka grlobolja i upala sinusa, i možete za početak da probate sa nekim alternativnim metodama lečenja, ali svakako ako tegobe ne prođu, potražite savet lekara.

Vodolija – horoskop za 14.oktobar

Mučno vam je da se trudite i da radite od jutra do mraka, a da nemate skoro nikakva primanja, ali umesto da se stalno sažaljevate i da pozajmljujete novac od prijatelja i porodice, prelomite u sebi i krenite da tražite neki posao koji možda jeste teži, ali makar ćete imati platu da preživite mesec a da se ne mučite.

Ne ulazite u neke tajne romanse i prolazne avanture, jer vam to u ovom momentu ne treba i na kraju ćete samo da se kajete i da vi budete povređeni.

Stalno vas boli glava i ne možete da spavate kvalitetno, pa nađite način da se opustite i da se baš i malo i rasteretite u druženju sa prijateljima i porodicom.

Ribe – horoskop za 14.oktobar

Neke osobe vam ne žele dobro, i povedite računa kome na poslu verujete i kome dopuštate da on ima uvid u vaše važne projekte i planove, jer neki lažni prijatelji mogu da vas samo iskoriste i da sve vaše zasluge predstave nadređenima kao svoje.

Imate sreće u ljubavi i predivan osećaj vas ne napušta, pa se ponašate nekada detinjasto i baš ne umete da sakrijete koliko ste srećni kada ste voljeni i emotivno ispunjeni.

Imate neke probleme sa vidom, pa je vreme da posetite očnog lekara, jer možda treba da nosite dioptrijske naočare.

Sponzorisano:

Loading...
error: Content is protected !!