Dnevni horoskop za 14.novembar 2019

Dnevni horoskop za 14.novembar 2019

Dnevni horoskop za 14.novembar.

Ovan – horoskop za 14.novembar

Niste spremni za neke velike obaveze danas na poslu, i osećate kao da vam je potreban neki kraći odmor i opuštanje, pa jedva obavljate zadatke koji su pred vama.

Partner je divan u poslednje vreme i trudi se da vam na sve načine ugađa i da vas stalno iznenadi nekim sitnicama.

Muči vas probava i imate hemoroide od sedećeg načina života, pa vas je strah da se sve to ne prevede u neko opasnije patološko stanje.

Bik – horoskop za 14.novembar

Danas je odličan dan da napredujete i da ostvarite neke odlične rezultate, i ne treba da se zaista obazirete na neke zlurade komentare kolega i nadređenih.

Morate da malo bolje razmislite šta želite, i da li ste spremni da se obavežete partneru na vernost i da osnujete porodicu sa njim.

Imate probleme sa upalom sinusa i krajnika, i to vam stalno zadaje tegobe.

Blizanci – horoskop za 14.novembar

Pokušajte da radite malo staloženije i da se ne opterećujete preterano nekim sitnicama i detaljima, jer tako samo bespotrebno trošite vreme i energiju.

Imate neku priliku da upoznate zanimljivu osobu, te i da to poznanstvo preraste u neku vrlo lepu romansu.

Imate česte glavobolje koje su nekada vrlo intenzivne i jake, i tada vam je potreban samo mir i tišina, kao i odmor od svega i svih.

Rak – horoskop za 14.novembar

Kada biste shvatili sve obaveze kao motivaciju i izazov, a ne kao probleme i neke pak prevelike zahteve i obaveze, bilo bi vam dosta lakše da se snađete i uspete da sve ostvarite.

Niste srećni u vezi sa partnerom, jer smatrate da samo vi pravite kompromise dok se on ni najmanje ne trudi, i shvata vas po malo zdravo za gotovo.

Muči vas bol ispod desnog rebra, i uradite ultrazvučni pregled jetre i žučne kese, te pokušajte da izbegavate masnu hranu kao i alkohol i cigarete.

Lav – horoskop za 14.novembar

Kolege vas ne vole i ne žele da sa vama sarađuju, pa kada vam je potrebna neka pomoć vi nemate na koga da se oslonite, jer nikome ne možete da verujete sasvim.

Neko vam se udvara iako je zauzet, te ste skloni da se upuštate u neke flertove i avanture sa osobama koje su vam na neki način i nedostupne.

Muči vas zubobolja, ali i upala desni i sluznice usne duplje, pa idite kod zubara i najzad povedite računa i o oralnoj higijeni.

Devica – horoskop za 14.novembar

Mučno vam je da radite prekovremeno i da zaista dajete svoj maksimum, a da vam se to ni na koji način ne isplati, jer su vam primanja nikakva, kao uostalom i izgledi za bolju poziciju.

Osamili ste se i stalno razmišljate o prošlosti, umesto da nađete načina da sve prebolite i da više izlazite i upoznajete nove ljude.

Imate česte probleme sa upalom mokraćnih kanala i bešike, pa je potrebno da se adekvatno lečite kako ne biste ugrozili stanje i funkciju bubrega.

Vaga – horoskop za 14.novembar

Najzad imate prilike da se dokažete pred nekim stranim partnerima, i da počnete neki posao u inostranstvu, o čemu ste već dugo maštali.

Veza na daljinu može da uspe samo ako se zaista potrudite, te i ako prenebregnete neku svoju ljubomoru i posesivnost.

Umate probleme sa krvnim pritiskom, i hipertenziju morate da regulišete adekvatnim lekovima, pa ako vam sadašnja terapija ne daje rezultate, i promenite je po savetu lekara.

Škorpija – horoskop za 14.novembar

Imate priliku da se usavršavate i da unapredite svoja znanja, pa ste presrećni jer vam se najzad i ukazala šansa da se pokažete u punom sjaju, i da dokažete kolegama i šefovima da mogu na vas da računaju.

Srećni ste u vezi sa sadašnjim partnerom, i počeli ste da zajednički pravite neke planove za budućnost i osnivanje porodice.

Muka vam je i stalno vas boli želudac, pa je pametno da prestanete da se kasno uveče i prejedate i da smanjite stres i nervozu.

Strelac – horoskop za 14.novembar

Vreme odmora je prošlo i pred vama su neke nove obaveze i zadaci, pa se fokusirajte i opravdajte ukazano poverenje, i nemojte da opet radite po starom i da zapuštate i nagomilavate obaveze.

Imate poverenje u svog partnera i verujete mu bezuslovno, pa vas neka ogovaranja i tračevi zaista ne dotiču.

Obnovili ste staru povredu zgloba ramena, i sada se kajete jer niste istrajali i išli na sve tretmane fizikalne terapije kako je lekar i propisao.

Jarac – horoskop za 14.novembar

Umorni ste od stalnih pokušaja da zaradite više novca i da radite više poslova u isto vreme, pa ste nervozni i stalno napeti, i ništa vam nije po volji jer vam ništa i ne ide od ruke.

Nemate vremena da se posvetite partneru, a ni on nema razumevanja za vaše obaveze i probleme, i veza vam je zapala u krizu, koju morate da nekako rešite inače će svakako da raskid bude posve i neminovan.

Imate probleme sa perifernom cirkulacijom, i vene na nogama su proširene i bolne, pa vas to baš i muči i opterećuje.

Vodolija – horoskop za 14.novembar

Danas je vaš dan na poslu, i niko neće uspeti da vam pokvari motivaciju i pozitivnu energiju kojom zračite, pa će i na kolege to da deluje zaista stimulativno, i kao tim ćete uspeti da ostvarite odlične rezultate.

Niste srećni sa osobom sa kojom ste u vezi, pa tražite neke avanture sa strane, ali to nije fer i baš ni korektno, i treba najpre da raskinete vezu, kako ne biste ispali na kraju neko ko je preljubnik.

Proverite funkciju štitne žlezde jer imate neke realne tegobe i vidljivo uvećanje ovog endokrinog organa na vratu.

Ribe – horoskop za 14.novembar

Muči vas neki problem na poslu koji ne možete sami da rešite, i bićete prijatno iznenađeni kada se vaše kolege udruže da vam pomognu da rešite situaciju u svoju korist.

Najzad je vaš dan za ljubav, i moguće je da ćete upoznati neku osobu koja će da vas fascinira jer ima slične stavove i način razmišljanja kao i vi sami.

Boli vas kičma, i verovatno je uzrok svemu vaša prekomerna telesna težina, i način života koji vodite, a koji je sedeći i podrazumeva i lošu ishranu i fizičku neaktivnost.

Sponzorisano:

Loading...
error: Content is protected !!