Dnevni horoskop za 14.jul 2019

Dnevni horoskop za 14.jul 2019

Dnevni horoskop za 14.jul čitajte u ovom tekstu.

Ovan – horoskop za 14.jul

Potreban vam je odmor i opuštanje, i ništa nećete da izgubite ako malo sebi date oduška, jer ste većinu planova i ostvarili i sve ste realizovali na vreme.

Stalno imate neke sumnje u vaš i partnerov odnos, ali generalno ste vi nezadovoljni jer osećate da ste sputani i tražite opravdanje da raskinete vezu iako nema nikakvih problema u njoj.

Imate probleme sa sistemom za varenje, i jednim delom je za to odgovoran i stres koji vas zaista neprestano opterećuje i koji ne umete da na pravi način kanališete.

Bik – horoskop za 14.jul

Koncentrišite se na rad i ostvarenje ciljeva kojima težite, i nemojte sebi dopustiti da vas olako i pokolebaju nečiji komentari i sumnjičavost u vaše sposobnosti.

Imate potrebu da sa partnerom definišete odnos u kome ste već duže vreme, te da počnete zajednički život ili da se rastanete, jer vam trenutna situacija stvara nemir i osećate se sputano ali opet i previše nezavisno i slobodno, te u suštini i ne znate tačno šta da očekujete na dalje.

Umor i napetost koja je stalno vaš pratilac, iscrpljuje vas i psihički i fizički, pa iako možda vi ne želite to da priznate, svi simptomi koje imate su veoma jasan pokazatelj lošeg stanja imuniteta.

Blizanci – horoskop za 14.jul

Imate potrebu da se dokazujete i skloni ste da se preforsirate u nekim naporima i idejama, i nije isto dati maksimum i istrošiti se preterano zarad nekih ostvarenja i rezultata, pa pokušajte da nađete sredinu i da se nekako i opustite.

Imaćete u narednom periodu puno lepih i romantičnih trenutaka sa partnerom, a sve one koji su slobodni očekuje jedna lepa i iznenadna ponuda od osobe koja je skoro ušla u njihov život.

Neke akutne infekcije će da vas muče, ali uz adekvatnu terapiju i mirovanje, generalno će brzo i lako da se razreše i zdravlje će vam se vrlo brzo poboljšati.

Rak – horoskop za 14.jul

Dan je idealan za neke velike promene u poslu, koje na dugoročnom planu mogu da budu zaista sudbonosne i da promene tok vaše karijere, i da ostvarite dugo željeni napredak u finansijama i u smislu pozicije na poslu.

Nemojte da opterećujete partnera svojim problemima na poslu ili u porodici, jer iako on ima puno razumevanja i želi da vam pomogne, takav odnos na duže staze može da predstavlja veći i/ili teži problem za buduće odnose među vama.

Preterano se opterećujete fizički, i zaista nemate kondicije da se odmah počnete baviti nekim težim aktivnostima, pa su moguće neke povrede zglobova ili upale mišića praćene bolovima i otocima.

Lav – horoskop za 14.jul

Moguće je da ćete dobiti neku ponudu za unapređenje ili za novi posao, i ne treba da oklevate ni trenutka jer je to prava prilika da istaknete sve svoje sposobnosti, znanje i kreativnost koju zaista posedujete.

Ako ste slobodni, nema razloga da ne pokažete svoju naklonost prema nekome ko vam se već duže vreme dopada i da pokušate da tu osobu osvojite i sa njom otpočnete jednu lepu romansu.

Stres i napetost pokušavate da nadomestite hranom i to je zaista pravi razlog vaše gojaznosti, pa je pametno da pokušate da rešite ono što vas muči i da promenite način ishrane i da se malo više fizički aktivirate.

Devica – horoskop za 14.jul

Vaš rad i maksimum truda i zalaganja, ne mogu da donesu onoliko napretka i finansijske dobiti koliko ste očekivali, ali to ne treba da vas obeshrabri, jer će upornost i zalaganje vremenom da se isplate, samo treba da budete malo strpljiviji.

Partner je uvek spreman da vam se nađe u nekim neprilikama, i srećni ste što pored sebe imate osobu koja je jednako posvećena vama i vašem odnosu i kada je lepo i kada je teško.

Prekontrolišite krvnu sliku, jer vrednosti nekih značajnih parametara na prošloj kontroli nisu bile na zadovoljavajućem nivou, i nemojte ignorisati neke realne probleme, jer tako samo pogršavate stanje.

Vaga – horoskop za 14.jul

Uspećete da se izborite sa zadacima i da ostvarite željeni napredak, jer ste zaista radili marljivo i bez odmora, kako biste postigli željene rezultate i kako biste opravdali ukazano poverenje šefova i kolega.

Ne umete da otvoreno porazgovarate sa partnerom, i to jeste zapravo glavni razlog vaših čestih nesuglasica, jer očekujete da on sam shvati šta vam smeta ili šta vas muči, a on zapravo ne može da razume, te i veruje da ste prestali da ga volite kao nekada i da je vreme da se rastanete.

Imate česte vrtoglavice i potrebno je da prekontrolišete nervni sistem i takođe da proverite stanje cirkulacije i krvnog pritiska, jer imate genetsku sklonost ka oboljenjima kardiovaskularnog sistema.

Škorpija – horoskop za 14.jul

Treba da promenite taktiku i da sve svoje ideje i planove pokušate da realizujete na jedan bolji i drugačiji način, jer ste svesni da raniji način poslovanja nije doneo očekivane rezultate.

Sumnjate da je partner sa vama samo iz koristi ili iz navike, i da ljubav više nije onako jaka kao na početku, pa se premišljate da li da raskinete jer ne želite da na takvim osnovama gradite zajedničku budućnost.

Proverite vid jer dugo vremena patite, a ne želite sebi da priznate da vam je potrebna dioptrija i da nije nikakav hendikep ako nosite naočare.

Strelac – horoskop za 14.jul

Možete da se izborite ze željeno mesto, ali pod uslovom da radite dodatno i da pokažete veliku spremnost da sami donesete odluke koje su najbolje za ceo tim, te da ste spremni da sarađujete sa kolegama i da razmotrite i prihvatate i neke njihove ideje.

Pokušajte da se opustite i da se prepustite emocijama i uživanju u lepim trenucima i nežnosti sa partnerom, jer ste inače skloni da previše uključujete racio i da strepite da opet kao i ranije ne budete povređeni.

Zdravlje vam je dobro, mada nije na odmet da se malo zdravije hranite i da se bavite nekim lepim sportom ili hobijm koji će da vas rastereti i da smanji stres i nervozu koje osećate.

Jarac – horoskop za 14.jul

Bićete vrlo zadovoljni u narednom periodu, jer ste se fokusirali na rešavanje ključnih zadataka, i niste sebi dopustili da vas bilo ko ometa i da vas sabotira, te ste postupali odgovorno i racionalno i željeni razultati sigurno neće da izostanu.

Flertujete sa nekim kolegom sa posla ili sa prijateljem, ali je činjenica da nemate nikakve šanse i da uzalud trošite vreme, jer je ta osoba zauzeta i u srećnoj je vezi, pa sa vama ne planira baš ništa ozbiljno.

Moguće je da ćete da obnovite neku staru povredu, i da trpite jake bolove jer ste bili nepažljivi i preopteretili ste se, pa ste opet u situaciji da morate na neke jake terapijske tretmane.

Vodolija – horoskop za 14.jul

Imaćete neke velike izazove na poslu, pa je potrebno da primenite neku bolju taktiku, iako ste vi navikli da sve odradite otvoreno i direktno, ipak nije na odmet da budete malo mudriji i da baš ne otkrijete sve poteze odmah, nego da se izborite na jedan lukaviji način.

Ne smete da partneru postavljate neke ultimatume i da vaš odnos svedete na pritisak i jedno baš i ograničavanje, jer ma koliko on imao razumevanja za vas, to neće moći da se održi kao kvalitetna veza i na kraju ćete da raskinete.

Poboljšajte svoju kondiciju, i trudite se da jedete manje kaloričnu hranu i da više vežbate, jer kilogrami ne mogu da nestanu sami od sebe, a gojaznost nije samo estetski problem, već zaista opterećuje organizam u celini na raznim nivoima.

Ribe – horoskop za 14.jul

Jasno je da ste zaista posvećeni poslu i da težite da ostvarite najbolje moguće rezultate, i to će pak vrlo brzo da vam se isplati, i bićete više nego zadovoljni onim što ćete dobiti kao nagradu za rad i trud.

U ljubavi ste dobili i više nego što ste očekivali, i pokušajte da se opustite i da uživate, jer ste stalno u nekom grču i strahovima, poučeni lošim prethodnim iskustvima.

Imate neke probleme sa cirkulacijom, pa pokušajte da se malo više krećete i da se pridržavate saveta lekara kako ne biste sebi stvorili neke ozbiljnije tegobe.

Sponzorisano:

Loading...
error: Content is protected !!