Dnevni horoskop za 14.februar 2020

Dnevni horoskop za 14.februar 2020

Dnevni horoskop za 14.februar ove godine.

Ovan

Nekada ni sami ne shvatate kako ste mogli da napravite tako banalne greške i da olako izgubite sve ono za šta ste se dugo borili i ulagali sav svoj trud i znanje.

Idelan odnos sa partnerom može da naruši vaša ljubomora prema nekoj trećoj osobi, koja je imala neku davnu prošlost sa osobom koja sada vama znači sve na svetu.

Muči vas gorušica i stalni bolovi u želucu, pa je vrlo pametno da uradite neke osnovne analize i preglede i da pre svega isključite gastritis i stres ulkus.

Bik

Niste na vreme radili pametno i sada ispaštate zbog davnih loših postupaka i odluka, i osuđeni ste na to da se mučite i da radite za neki sitan novac, i to posao koji vam je izvan struke i koji je baš i skoro pa za vas ponižavajući.

Imate česte konflikte sa partnerom, i morate da pokušate da nađete zajednički jezik, inače vaša veza nema nikakve šanse da opstane.

Patite od arterijske hipertenzije, i vaši simptomi ne prolaze na propisanu terapiuju, pa je pametno da se posavetujete sa lekarom i da promenite kombinaciju lekova koju pijete.

Blizanci

Morate da se potrudite malo više i da ne odustajete olako pred svakom preprekom i najmanjim problemom, jer ste generalno osoba koja je slabog karaktera i koja nije borac, i zato stalno i vi stagnirate dok svi oko vas napreduju.

Imate neku tajnu simpatiju o kojoj stalno maštate, ali je ta osoba za vas nedostupna i baš iz tog razloga ne možete da ostvarite kontakt i romantičnu vezu.

Imate česte probleme sa infekcijama i alergijama, pa pokušajte da nađete način da ojačate stanje svog imuniteta.

Rak

Čini vam se da se sasvim uzaludno trudite i da se sva vaša nadanja i ideje ruše pred potrebom vaših nadređenih da sve zasluge preuzmu na sebe, a da vama daju neku jadnu i mizernu naknadu, koja vam nije dovoljna ni za osnovnu egzistenciju.

Umara vas stalna potreba partnera da vas kontroliše i da vam bez razloga pravi scene, pa ste rešeni da najzad o svemu otvoreno i ozbiljno porazgovarate i da nađete rešenje ili da raskinete.

Imate česte bolove u donjem delu stomaka, i sva je verovatnoća da je po sredi akutni cistitis, te se javite lekaru kako biste na vreme dobili adekvatnu terapiju.

Lav

Dan je idealan za posao i nova postignuća, te pokušajte da date svoj maksimum i da na kraju pak uživate u pohvalama i nagradama koje neće izostati.

Imate prilku da otputujete sa partnerom na romantičan odmor, te se opustite i najzad se posvetite svojoj ljubavi, jer vam je ona potrebna i pravi je oslonac u svakoj neprilici.

Zdravlje vam je dobro, mada nije na odmet da malo povedete računa o ishrani i da više vežbate.

Devica

Morate da naučite da se prilagođavate i da na poslu pravite kompromise, te da razlikujete prave prijatelje, od oportunista koji samo žele da se o vas okoriste i da vaše zasluge preuzmu na sebe.

Niste svesni koliko neko želi da vas upozna, ali ste skloni da unapred sudite o nekome na osnovu tuđih mišljenja i stavova, i zato stalno propuštate prilike da nađete svoju sreću.

Imate česte probleme sa radom srca i krvnih sudova, pa kako je po sredi i jedan genetski problem, važno je da radite redovno EKG i ostale preglede koji su parametar srčane funkcije.

Vaga

Zaista se vrlo mučite da radite ono što nikako ne volite, i skloni ste da se ponašate vrlo afektivno i nepredvidivo, pa je možda pametno da najzad i potražite drugi posao.

Imate potrebu da sa partnerom krenete u neke planove za budućnost, ali ne uviđate da za to on još nije spreman, te i da ga svojim ponašanjem preterano pritiskate i opterećujete.

Morate da se čuvate povreda na radu i/ili u saobraćaju, jer ste u poslednje vreme sasvim rasejani i ne možete da spavate i da se fokusirate na bilo šta od silnih problema.

Škorpija

Vama je sve postalo sasvim svejedno, i uopšte se ne trudite da valjano odradite neke projekte već sve samo otaljavate, jer nemate nikakvu satisfakciju da biste sebe ulagali i da biste se pomučili da sve bude kvalitetnije.

Niste srećni i sasvim ste skloni da se povučete u sebe i da razmišljate o nekim prošlim vezama, i da se pitate da li ste vi krivi što su one tako propale.

Mučite se sa nesanicom i glavoboljom, i možda je pametno da sa nekim stručnjakom najzad i baš porazgovarate o svim tegobama koje imate i koje sami realno ne možete da rešite.

Strelac

Imate mnogo neprijatelja na poslu, koji su na vas ljubomorni i zavidni, i morate da najzad naučite da se ne ponašate tako lakoverno, jer to po vas nije dobro.

Partner želi da stalno istera svoje i stičete utisak da ste samo vi osoba koja u vezi pravi stalno neke kompromise.

Morate da se malo više krećete i da počnete da vežbate, jer vam je stanje kičme i velikih zglobova vrlo loše, i u riziku ste da se ukočite i da trpite velike bolove.

Jarac

Imate želju da nešto promenite, ali kada ideje treba da konkretizujete vi odustanete jer vam baš i nedostaje hrabrosti i samopouzdanja, i treba da naučite da imate više vere u sebe.

Nedostaje vam neka osoba koju ste olako izgubili, jer ste se upustili u tajnu avanturu sa nekim ko vam je bio samo prolazna faza, i sve ste sami upropastili, ali je na žalost kasno da se kajete.

Stalno ste skloni da menjate raspoloženja i postali ste vrlo depresivni i povučeni u sebe, ali baš i uporno odbijate da porazgovarate sa psihologom, jer je za vas to još uvek veliki tabu.

Vodolija

Nakako imate utisak da šta god počnete da radite krene naopako i nikako ne možete da kao svi drugi napredujete i da ostvarite neke zapaženije uspehe, i deluje kao da vam je sreća okrenula leđa.

Niste skloni da se svađate i da stvarate konfliktne situacije, ali partner se ponaša prema vama vrlo ružno i bahato, i nemate nameru da to više tolerišete.

Proverite stanje vidne funkcije, i obratite pažnju na neke probleme koje možete imati sa nervima lica i glave, jer ste preterano opterećeni i stalno ste izloženi stresu.

Ribe

Možda je najzad vreme da se osvestite i da počnete da živite drugačije, te da date otkaz na poslu koji radite i da krenete svojim putem, umesto da dopuštate da vas oni manje vredni koriste i da vas izrabljuju za svoje lične benefite.

Ljuti ste na sebe jer ste dopustili da vam se svako meša u život i da vam kroji sudbinu, te ste vi i rešeni da najzad sami sebi nađete sreću, pa i ako pogrešite to će biti vaš lični neuspeh.

Česti su bolovi u stomaku, i iako je moguće da je po sredi samo stres i narvoza, možda je ipak u pitanju i neka sistemska bolest, pa uradite one osnovne analize.

Sponzorisano:

Loading...
error: Content is protected !!