Dnevni horoskop za 13.septembar 2019

Dnevni horoskop za 13.septembar 2019

Dnevni horoskop za 13.septembar.

Ovan – horoskop za 13.septembar 

Na neke stvari jednostavno ne možete da utičete, i pametnije je da se nekako prilagodite situaciji nego da se bez potrebe nervirate i da neke vaše druge poslovne obaveze trpe zbog svega.

Imate lepu priliku za odmor sa partnerom, ali ćete da se naljutite jer on nema vremena za vas od silnih obaveza, iako ste zajedničke planove pravili mesecima unapred.

Proverite vid, jer ste sve skloniji da brkate slova i da teže vidite u sumrak, pa je moguće da je potrebno da nosite naočare jer vam je dioptrijska sposobnost oka i oslabila.

Bik – horoskop za 13.septembar 

Imali ste neke veće nesporazume sa saradnicima ili poslovnim partnerima, ali ćete danas najzad i uspeti sve da rešite na najbolji mogući način.

Ne treba da čekate neki povod da pozovete osobu koja vam se dopada, jer neko može da vas baš olako preduhitri, i da sasvim lako ostanete bez šanse da ostvarite neku veoma lepu romansu.

Imate stalni problem sa upalom desni i počela je da vas muči i zubobolja, pa je vreme da najzad i posetite stomatologa, i da ne čekate da se stanje dodatno pogoršava.

Blizanci – horoskop za 13.septembar 

Imate pomoć i podršku nekog kolege koji je od vas i stariji i iskusniji, i on će da vam pomogne da se snađete i da ostvarite sve željene ciljeve, jer razume koliko vam je kao početniku teško.

Partner primećuje da ste postali hladni i distancirani, i u nedoumici je da li vam je veza dosadila ili ste se zagrejali za nekog drugog i želite da raskinete, pa mu pokažitze da ga i dalje volite samo da ste opterećeni nekim drugim problemima.

Upadate u stalne promene raspoloženja, i sve ste češće melanholični i depresivni, pa je pametno da porazgovarate sa nekim stručnim licem, ili makar sa dobrim prijateljem ili članom porodice.

Rak – horoskop za 13.septembar 

Ne treba da prokockate ukazano poverenje od strane nadređenih, i radite vredno i predano i ako treba dajte dodatni maksimum kako biste postigli željeni kvalitet, koji pak i zaslužuje osoba koja u vas veruje i koja vas podržava kada vam svi ostali okrenu leđa.

Zaista ste posebno raspoloženi i zračite nekom energijom i harizmom,i slobodno priđite osobi koja vam se dopada jer ona neće moći da odoli vašem šarmu i duhovitosti.

Imate neku akutnu upalu mišića, i najverovatnije ste preterali sa vežbanjem jer ste vrlo dugo bili neaktivni fizički i niste se prethodno zagrejali, ali sve će to proći za kratko vreme.

Lav – horoskop za 13.septembar 

Imate još jednu šansu da popravite neke propuste koje ste napravili u svom radu, i to pre svega jer ste slušali druge umesto da ostanete dosledni sebi, i nikako to nemojte da prokockate.

Vaša veza je u krizi i treba da se potrudite i vi i vaš partner da sačuvate tu iskrenu i posebnu ljubav koju imate, jer su sve neke zaista nevažne stvari dovele do toga da se jedno od drugog distancirate.

Boli vas želudac i stalno se noću budite i ne možete da podnesete gorušicu i nadimanje, pa ipak pokušajte da smanjite stres i da se obratite lekaru, i utvrdite da možda nemate ulkus ili gastritis.

Devica – horoskop za 13.septembar 

Treba da razmotrite neke poslovne ponude koje će da vam se ukažu kao jedna izvanredna šansa da napredujete i da sve što ste i želeli ostvarite u kratkom roku, i ponašajte se odgovorno i najzad pokažite sve potencijale kojima realno i raspolažete.

Potrudite se da svom partneru priredite neko lepo iznenađenje, i da mu pokažete malo nežnosti i pažnje, jer je on uvek tu za vas i stalno vam daje do znanja koliko ste mu važni i treba da naučite da to uzvratite, i da sve to i cenite.

Zdravlje vam je odlično i posle dužeg vremena nemate nikakav razlog da budete zabrinuti, i samo tako nastavite i sve će i dalje biti na zadovoljavajućem nivou.

Vaga – horoskop za 13.septembar 

Neko sa kime dugo i uspešno sarađujete izneće vam neke odlične predloge kojima možete da unapredite svoju karijeru, i nemojte previše da se premišljate da vam idealna prilika ne bi olako i promakla, i opet ćete da se vratite na početak ako previše budete i oklevali.

Pokušajte da pozovete osobu koju volite i da se pomirite, jer ste prenaglili i rastali ste se u lošim odnosima, ali je jedina važna stvar da se vi zaista iskreno volite i da nema potrebe da vas neka tvrdoglavost košta lepe i kvalitetne budućnosti.

Skloni ste čestim alergijskim reakcijama, i popravite najpre imunitet unosom vitamina i boljom ishranom, jer ste vrlo skloni da zbog stresa i nezdravog života patite od stalnih akutnih infekcija.

Škorpija – horoskop za 13.septembar 

Uporno odlažete neke obaveze i niste u stanju da racionalno i trezveno razmišljate, ali kad tad ćete morati sve da odradite i ne tražite opravdanja, jer što više nagomilavate obaveze imate veću šansu da napravite neke nepotrebne greške i propuste.

Pokušajte da se malo opustite i da se više družite sa ljudima, jer ste postali usamljeni i povukli ste se u sebe, ali zaista nemate ništa od toga da stalno razmišljate ko je kriv za krah vaše prethodne veze, i krajnje je vreme da najzad i krenete dalje.

Muče vas neki hronični bolovi u kolenima, i to je možda posledica i nekih reumatskih promena koje ste imali još u detinjstvu, te i koje nisu tada adekvatno ni prepoznate niti izlečene.

Strelac – horoskop za 13.septembar 

Nekada se pitate zašto saradnici imaju potrebu da vas sabotiraju i zbog čega su na vas ljubomorni i zavidni, pa i čemu trošenje snage i energije da sputavaju vas umesto da ostvare svoje planove.

Nemate volje da se stalno raspravljate sa tnerom jer je postao sasvim nerazuman i jako mu je stalo da pokaže koliko je dominantan, pa vama to počinje da veoma smeta i želite da raskinete vezu iako ste najzad i planirali skoru veridbu i osnivanje porodice.

Imate neke problemne sa zglobovima i kičmom, i bolovi koji vas muče su sve izraženiji, pa se obratite lekaru i ponašajte se odgovorno i do kraja odradite fizikalnu terapiju, a ne da je kao i ranije preskačete jer smatrate da ona ništa ne pomaže.

Jarac – horoskop za 13.septembar 

Neko kao da se trudi da vas namerno isprovocira i da vas navede da napravite grešku i da zbog toga budete kritikovani od strane nadređenih, ali pokušajte da ostanete smireni i da se kontrolišete i najzad da gledate svoja posla kao i uvek do sada.

Nema potrebe da uzaludno gubite vreme i da se stalno vraćate na neke prošle veze i razmišljate o bivšim ljubavima, jer je neka osoba u znaku Škorpije za vas veoma zainteresovana, a jasno je da ni vi prema njoj niste sasvim ravnodušni.

Muči vas glavobolja i vrtoglavica, pa je najbolje da proverite krvni pritisak i da po tom pitanju potražite i savet lekara.

Vodolija – horoskop za 13.septembar 

Imate potrebu da nekoga stalno impresionirate, i da saradnicima pokažete koliko ste spretni i koliko imate i znanja i samopouzdanja, ali pazite da to kolektiv ne protumači kao vašu veliku prepotentnost, te i da vas zbog toga ne ogovaraju iza leđa i stalno se trude da vas unazade.

Ukoliko ste već duže vreme slobodni, imaćete neku poruku ili poziv na sastanak, jer se jednoj osobi već dugo dopadate i samo je čekala povoljan trenutak da vam sva svoja iskrena osećanja i predoči.

Imate probleme sa viškom kilograma, i preduzmite nešto umesto da čekate da se stanje pogorša i da sebi dopustite da gojaznost utiče na opšte stanje vašeg metabolizma.

Ribe – horoskop za 13.septembar 

Uporni ste u svojim nastojanjima da neke svoje ideje i planove nametnete svima kao baš idealna rešenja, ali ipak treba da svakoga saslušate i da budete spremni na timski rad, a ne samo na vaša lična postignuća, jer vas kolege zbog takvih osobina i ne vole naročito.

Možete da očekujete lep dan na polju ljubavi, ako uspete da se prilagodite i partnerovim željama i potrebaama, umesto da sebično mislite samo na sebe.

Umorni ste i sasvim iscrpljeni, i pokušajte da nađete neku aktivnost koja će da vas rastereti i neka to bude neki hobi ili jednostavno druženje sa prijateljima ili članovima porodice.

Sponzorisano:

Loading...
error: Content is protected !!