Dnevni horoskop za 13.oktobar 2019

Dnevni horoskop za 13.oktobar 2019

Dnevni horoskop za 13.oktobar.

Ovan – horoskop za 13.oktobar 

Doći ćete u situaciju da morate da se borite da zadržite radno mesto, jer ste sve radili pogrešno misleći da nadređeni ne primećuju kopliko ste počeli da otaljavate zadatke i poslove koji su vam dati.

Niste ni svesni koliko se nekoj osobi dopadate, i da je to baš neko koga ste dugo želeli da imate vi pored sebe, i ko će da vam promeni sasvim poglede na svet i da izbriše sva vaša loša dosadašnja iskustva u ljubavi.

Proverite funkciju štitne žlezde i balans tiroidnih hormona u krvi, jer su neki simptomi vrlo jasni.

Bik – horoskop za 13.oktobar 

Morate da raščistite sami sa sobom, a ne da stalno kukate na loše materijalno stanje, pa i na loše radno mesto, pa ili dajte otkaz i pomučite se da nađete nešto bolje, ili radite i trpite kao do sada.

Neka osoba koju ćete da danas upoznate sasvim slučajno, vratiće vam veru u ljubav, i to baš u onu u koju ste vi oduvek verovali i o kojoj ste sanjali.

Imate probleme sa perifernom cirkulacijom, i potkolenice su vam sve češće otečene i bolne.

Blizanci – horoskop za 13.oktobar 

Morate da se malo više potrudite ako želite da zaradite više novca, jer ne možete da očekujete da ne radite ništa, a da imate primanja kao neki vaši nadređeni, koji zaista imaju velike odgovornosti mada se vama čini da oni baš ništa ne moraju da rade, i da samo uživaju.

Ostvarićete neke svoje snove i maštanja, i upoznati neku osobu za koju ste mislili da vam je ipak i zaista nedostižna, i bićete ushićeni kada shvatite da i ona vas jednako voli.

Malo vam je teško da se izborite sa migrenom, jer vas napadi koji su sve učestaliji i teži sasvim parališu i niste u tim momentima sposobni da funkcionišete normalno.

Rak – horoskop za 13.oktobar 

Potreban vam je odmor jer ste sasvim preopterećeni poslom, i zaista ste na izmaku snaga i ne možete više ništa da odradite valjano i kvalitetno, pa izdržite nekako još danas, i onda idite na zasluženi predah i napunite baterije za dalje poduhvate.

Iako ste dali sve od sebe da vaša veza uspe, na žalost je odavno jasno da vi i partner niste jedno za drugo, i najbolje je da na vreme raskinete, te i da kao prijatelji krenete svako na svoju stranu.

Ako budete ignorisali neke simptome hipertenzije, rizikujete srčani ili moždani udar, pa najzad i prekontrolišite vrednosti krvnog pritiska i uradite i EKG.

Lav – horoskop za 13.oktobar 

Danas vam okolnosti na poslu nikako ne idu na ruku, i vaša znanja, i iskustvo u poslu koji je iz vaše struke, neće vam ni malo pomoći da ostvarite uspehe, jer je danas sreća baš vama okrenula leđa.

Vaša veza sa partnerom ima sve izglede da pređe na jedan viši niovo, ali vi za to baš niste sasvim spremni, i ne znate da li da prećutite jer vas je strah da partner sve ne shvati pogrešno.

Imate neke probleme sa mokraćnom bešikom, i najverovatnije je po sredi akutna upala ili najzad i neka bakterijska infekcija, jer svi propratni simptomi na to i ukazuju.

Devica – horoskop za 13.oktobar 

Nekada je faktor sreće presudan, i ne pomažu ni rad i trud, kao ni maksimum zalaganja i ostajanje posle radnog vremena, i to vas sa razlogom frustrira i nervira, i osećate se razočarano.

Usamljeni ste i fali vam pažnje i ljubavi, pa iako to sebi ne želite da priznate vrlo ste osećajna i ranjiva osoba, i svaki neuspeh u ljubavi vi shvatate vrlo dramatično i tragično, i mučite sebe.

Naprežete oči jer radite za računarom, i primetili ste pojačano suzenje i crvenilo, pa otiđite kod specijaliste i vidite u čemu je problem.

Vaga – horoskop za 13.oktobar 

Potrebno je da se malo više upoznajete sa saradnicima i da sklapate neke nove poslovne kontakte, jer kada radite sami, ili sve ne stižete ili stagnirate dok drugi napreduju, i to vas zaista boli.

Stalno ste opterećeni time da partner nije vama ni veran ni odan, i iako nemate dokaza već samo neke sumnje, ipak pravite scene i bez potrebe dramite, i tako ćete od sebe da oterate osobu koja vas voli.

Bole vas ramena i ruke, i to je verovatno posledica upale mišića ili zbog prirode posla koji radite ili jer ste se preterano bavili sportom u poslednje vreme, bez prethodnog zagrevanja i pripreme.

Škorpija – horoskop za 13.oktobar 

Danas imate utisak da u svemu što radite idete unazad dva koraka, a unapred samo jedan, i sve što pokušate se izjalovi i ispadne naopako, pa je bolje da ne radite neke važne projekte i da sve ostavite za neki povoljniji trenutak.

Vama ne prija nečije navalentno udvaranje, jer smatrate da vas ta osoba ne vidi kao budućeg partnera, već kao avanturu i prolaznu vezu, i ne želite sada zaista takav jedan odnos.

Boli vas želudac i imate gorušicu, pa se danas najzad odlučite da odete kod lekara i da utvrdite šta je po sredi.

Strelac – horoskop za 13.oktobar 

Napredak u poslu vam zavisi od sposobnosti da se prilagodite i da radite u timu sa kolegama, a inače ćete da sve upropastite ako se tvrdoglavo budete držali nekih svojih ideja i vrlo pogrešnih odluka.

Niste baš zainteresovani za neku vezu na daljinu, te iako je letnja avantura bila strastvena i u njoj ste uživali, ne želite da nastavite vezu sa osobom koju ste upoznali na odmoru, i to ćete joj jasno reći.

Imate stalno neke probleme sa akutnim respiratpornim infekcijama, muči vas i kašalj i groznica, i morate da ozbiljno popravite stanje svog imuniteta.

Jarac – horoskop za 13.oktobar 

Mnogo je posla za tako malo novca, i vama je već svega preko glave, pa ste i rešeni da se suočite sa šefovima, pa ili da tražite unapređenje i veću platu, ili da date otkaz i da nađete bilo kakav novi posao.

Ako ste u dugoj vezi ili u braku, možete da očekujete skore lepe vesti, i proširenje porodice.

Muči vas glavobolja, ali je ona simptom čitavog niza bolesti, pa se javite lekaru i ne ignorišite bol.

Vodolija – horoskop za 13.oktobar 

Vreme je da krenete dalje, i da ostavite iza sebe neke honorarne poslove koji vam samo zaista i oduzimaju i vreme i energiju, i nisu nikako plaćeni, ali vama najviše služe kao opravdanje da se ne potrudite da radite nešto teže, i nešto možda što nije vaša struka, ali ipak je plata bolja.

Vama ljubav daje snagu i motiv da istrajete i da prebrodite sve poteškoće u životu, i srećni ste jer imate partnera koji vas u svemu maksimalno podržava i razume.

Niste dobro i ne znate na šta pre da se požalite lekaru, jer vas sve boli i sve vam smeta, iako ljudi oko vas misle da ste zapravo hipohondar.

Ribe – horoskop za 13.oktobar 

Nadređeni stalno ignorišu neke vaše molbe da im date bolju šansu da se dokažu i da na taj način napreduju, verovatno jer jedva imaju sredstava da plate i ovo malo saradnika koje imaju, i pred rubom su propasti, ali se pretvaraju da firma dobro posluje.

Ljubav je danas na vašoj strani, i sve je mnogo lepše i bolje nego što ste mogli i da sanjate.

Muči vas hronična upala sinusa i krajnika, i zaista jedva funkcionišete zbog teških simptoma.

Sponzorisano:

Loading...
error: Content is protected !!