Dnevni horoskop za 13.jun 2019

Dnevni horoskop za 13.jun 2019

Horoskop za 13.jun ove godine je stigao, pogledajte šta čeka znakove zodijaka.

Ovan – horoskop za 13.jun

Nije loše da se konsultujete sa nekim kolegama i da potražite savet ili pomoć, jer su oni iskusniji i duže rade posao koji je vama novi i koji nije ono za šta ste se školovali.

Smatrate da samo vi ulažete u emotivni odnos i da je partner postao ravnodušan i to vas muči i smeta vam, ali umesto da porazgovarate vi se pretvarate da je sve u redu i tako ga udaljavate od sebe.

Ostanite dosledni sebi i istrajte u nekim odlukama koje su vezane za poboljšanje vašeg opšteg zdravlja.

Bik – horoskop za 13.jun

Odlična prilika da se istaknete i pokažete sve svoje kvalitete, koji će da vam donesu neke nagrade i pohvale, i nije isključeno da ćete biti unapređeni.

Dopada vam se neka osoba koja je zauzeta, i nije korektno da joj kvarite dugogodišnju vezu, pre svega jer ste dosta neozbiljni i želite samo avanturu i dokaz da ste još uvek sposobni da nekog vi i zavedete.

Muči vas glavobolja, pre svega jer ste dosta nervozni i pod stresom, ali ništa ne možete da uradite jer ste takav karakter i ne umete da se smireno i staloženo postavite prema svemu.

Blizanci – horoskop za 13.jun

Imate odličnu priliku za zaradu, i danas vam sve ide od ruke na poslu, pa ćete biti vrlo srećni i baš zadovoljni na kraju dana.

Opustićete se posle duže vremena, i imaćete neki lep i romantičan izlazak sa partnerom, pa ćete veoma lako da pokažete svoja osećanja iako ste stidljivi i rezervisani generalno.

Boli vas grlo i veoma ste skloni prehladama, jer vam je imunitet oslabio i poželjno je da se malo bolje i kvalitetnioje hranite i da više odmarate.

Rak – horoskop za 13.jun

Problemi na poslu su posledica vaše potrebe da uvek dominirate iu da pokušavate da sve radite po svome, a to smeta ljudima koji sa vama sarađuju i zato ste uvek u nekom konfliktu.

Neko koga smatrate prijateljem, pokušava da vam stavi do znanja da mu se jako dopadate, pa pazite da sve ne razumete pogrešno i olako, i da nesvesno nekom ne dajete lažnu nadu svojim ponašanjem.

Prekontrolišite krvnu sliku, jer je moguće da zbog gojaznosti imate probleme sa šećerom i masnoćama u krvi.

Lav – horoskop za 13.jun

Borite se za neke pogrešne ideje i nemate nikakvo pokriće za svoj stav i isterivanje pravde, već čete samo postići da vam se svi smeju iza leđa kada budete izgubili kredibilitet.

Ostali ste tvrdoglavo pri svom stavu, i ne želite da saslušate partnera i da mu oprostite, iako ste u sebi sigurni da on nije ni za šta kriv.

Problemi sa perifernom cirkulacijom vas dugo muče, i potrebno je da se više krećete i da vežbate.

Devica – horoskop za 13.jun

Preterano se posvećujete nekim detaljima i sitnicama, iako nema potrebe za time i iako ste svesni da tako samo odlažete neke obaveze i da svakako ne možete ništa da promenite.

Flertujete sa nekom ko vam se odavno sviđa, iako ste zauzeti i imate idiličnu vezu, smatrate da je vama sa partnerom postalo dosadno i ponašate se veoma nezrelo i neozbiljno.

Odlično zdravlje i opšte stanje organizma, i srećni ste jer ste uspeli da pšromenite neke loše navike.

Vaga – horoskop za 13.jun

Vi zaista ne umete da neđete neki balans i da radite smireno i bez stresa, pa smetate i onima koji sa vama sarađuju i unosite nervozu umesto kreativne energije.

Imaćete neki ozbiljan razgovor sa partnerom, koji je neophodan da biste oboje shvatili šta dalhe da radite jer ste se udaljili i niste bliski kao ranije na početku veze.

Pripazite se nekih alergijskih reakcija, i izbegavajte faktore za koje znate da na vas nepovoljno i loše utiču.

Škorpija – horoskop za 13.jun

Ostali ste bez ideja i vaša kreativnost je na testu, pre svega jer radite posao koji je vama dosadan i suvoparan, ali opet i nemate izbora jer ste u lošoj finansijskoj situaciji.

Veoma se neozbiljno ponašate i skloni ste nekim avanturama, iako to nije vaš stil i iako ste osoba koja je ozbiljna i koja je spremna na neke duže i kvalitetne veze.

Problemi sa probavom vas opterećuju, i potrebno je da promenite ishranu kako ne biste došli u stanje neke hronične bolesti.

Strelac – horoskop za 13.jun

Iscrpljeni ste već duže vreme, i stalno se žalite na svoj posao iako zarađujete odlično i zato niko ne razume pod kolikim ste stresom i koliko vam je teško da se fokusirate.

Pred vama su neke velike promene u emotivnom životu, pa je moguće da će vam partner ponuditi neku promenu u smislu preseljenja ili početka zajedničkog života.

Osećate se napeto i nezadovoljno, te ste stalno razdražljivi i to utiče na vaš imunitet pa moguće da ćete imati probleme sa prehladom.

Jarac – horoskop za 13.jun

Sami ste odgovorni za situaciju u kojoj ste se našli, jer niste razmišljali na vreme i sada je već kasno da se nervirate, i bolje je da se nekako prilagodite i prihvatite činjenice.

Raskinuli ste dugogodišnju vezu i ne možete nikako da se sa time pomirite, pa vi uporno odbijate neka udvaranja i ignorišete osobe koje žele da se sa vama povežu u romantičnom smislu.

Bolovi u želucu su postali hronični i ne smete da se ponašate kao da je sve u redu, te je pametnije da se posavetujete sa specijalistom, kako biste saznali dijagnozu i uzeli pravovremeno terapiju.

Vodolija – horoskop za 13.jun

Iscrpljeni ste i veoma napeti, i jedva čekate neki odmor od posla i obaveza, pa vas zapravo to i održava u fokusu i daje vam snage da istrajete u planovima i ostvarite neke rezultate.

Osećate se usamljeno i neispunjeno u emotivnom smislu, ali treba da razmislite da li je u redu da svakom nađete neku manu i da ne želite da date šansu onima koji vas iskreno simpatišu.

Muči vas bol u kostima i u kičmi, i pametnije je da mirujete i da se malo manje opterećujete fizički, jer je moguće da se povredite ozbiljno.

Ribe – horoskop za 13.jun

Ne razumete kako ste sebe doveli u situaciju da se opravdavate i izvinjavate za neke svoje ideje i mišljenja, i smatrate da je bolje da date otkaz nego da stalno na poslu budete napeti i nesrećni.

Ostavićete loš utisak ne nakoga ko vam se dopada, jer ste neozbiljni i nemate nikakve zajedničke teme za razgovor, pa se trudite da budete duhoviti ali vam ne polazi za rukom.

Dobro zdravlje i jedan period bez stresa i napetosti je pred vama, i bićete makar sa tog aspekta zadovoljni i srećni jer ste se rešili nekih hroničnih problema.

Sponzorisano:

Loading...
error: Content is protected !!