Dnevni horoskop za 13.jul 2019

Dnevni horoskop za 13.jul 2019

Dnevni horoskop za 13.jul ove godine.

Ovan – horoskop za 13.jul

U narednom periodu ćete zahvaljujući svojoj logičnosti, intuiciji i kreativnosti, uspeti da ostvarite neke izvanredne rezultate na poslu.

Ljubavni status vam je neodređen, i vi ste zapravo veoma srećni i ispunjeni u jednom zaista i neobaveznom i avanturističkom odnosu sa osobom koja vam se duže vreme dopada i koju ste stalno želeli da osvojite.

Moguće su neke ozbiljnije povrede zglobova ili čak i prelomi kostiju, jer ste nepažljivi i ne vodite računa, posebno kada se bavite fizičkim aktivnostima.

Bik – horoskop za 13.jul

Imaćete velike izazove i neke poteškoće da realizujete željene ciljeve, ali ćete uspeti da sve odradite onako kako ste i zamislili, jer ste vrlo uporni i dajete uvek svoj maksimum znanja i energije u ono u šta zaista verujete.

U ljubavi su vam zvezde naklonjene, i uživaćete u divnim trenucima sa vašim dugogodišnjim partnerom, te ćete praviti neke planove za zajedničku budućnost.

Neke tegobe koje su hronične, mogu da se pogoršaju jer uopšte ne vodite računa o ishrani i o stanju svog imuniteta, pa ćete imati potrebu da više odmarate i da zalečite neke akutne tegobe.

Blizanci – horoskop za 13.jul

Potrudite se da se malo više angažujete oko nekih bitnih projekata i zadataka, jer rezultati neće izostati i bićete veoma zadovoljni učinkom na samom kraju.

Pred vama je u ljubavi jedan veoma buran period, i moguće je da ćete zbog nekoga koga ste baš i skoro upoznali i ko je u vama probudio ogromnu strast i romantične emocije, da raskinete jednu dugogodišnju stabilnu vezu.

Mogući su neki problemi sa prehladama i čestim upalama respiratornih organa, kao i grlobolja i infekcije sinusa koje će da vam zadaju velike probleme.

Rak – horoskop za 13.jul

Pred vama su neke prepreke na poslu, i morate da se ponašate puno odgovornije kako biste ih prevazišli i dokazali svima da ste sposobni da se nosite sa svakim problemom i da sve rešite u svoju korist.

Moguće je da ćete ostvariti neku romansu sa osobom koju ste nedavno upoznali, i koja je u vama probudila osećanja dovoljno jaka da ste sasvim postali drugačija osoba i imate emocije koje niste ni verovali da mogu toliko da vas obuzmu.

Problemi sa venama bas već dugo muče, i treba da se pridržavate saveta lekara kako ne biste pogoršali stanje i izazvali upale i otok i bol.

Lav – horoskop za 13.jul

Problem na poslu jeste u tome što ste stavljeni u situaciju da morate da brzo donesete neke odluke, i vi ste u strahu da ne pogrešite i da ne promašite ono što je prioritetno da se odradi.

Imate divan odnos sa partnerom, i srećni ste jer se razumete i jer i dalje vaša ljubav plamti istim žarom i niste izgubili osećaj da stalno treba da budete iskreni i otvoreni, ali i da jesno drugom činite mala iznenađenja koja učvršćuju vašu vezu.

Čuvajte se nekih povreda na poslu ili u saobraćaju, jer niste dovoljno koncentrisani i rasejani ste zbog obaveza i problema koje imate na svim životnim aspektima.

Devica – horoskop za 13.jul

Stalno ste u nekim nedoumicama i ne znate kako da postupite kada su neki važni projekti u pitanju, a opet ne verujete dovoljno saradnicima da biste od njih potražili neki savet i pomoć.

Srećni ste jer možete da se oslonite na partnera i da sa njim o svemu otvoreno porazgovarate, ali pazite se da ne počnete da ga previše opterećujete svojim problemima i da vaša veza ne postane zatvorena i bez normalnog odnosa uzajamnih emocija i davanja sa obe strane.

Zdravlje vam se najzad popravilo, mada je moguće da ćete imati probleme sa pritiskom zbog nepovoljnih vremenskih prilika, pa kontrolišite arterijsku tenziju povremeno.

Vaga – horoskop za 13.jul

Srećni ste jer radite posao koji volite i za koji ste na kraju krajeva i edukovani, ali ne treba da sve kolege isključite i da im ne date priliku da vam pomognu da neke ideje i poboljšate i da rezultati i krajnji ciljevi budu bolje i lakše ostvareni timskim radom.

Skloni ste da flertujete sa nekim ko je zauzet iu ko vam se veoma dopada, ali pazite se da vam takva avantura ne dođe glave jer iz nje ne može da proistekne ništa ozbiljno, i na kraju ćete samo vi biti povređeni.

Problemi sa kičmom i zglobovima, pre svega zbog sedećeg načina života i gojaznosti koja vas dosta muči u poslednje vreme, ali vi zaista ne preduzimate ništa povodom toga.

Škorpija – horoskop za 13.jul

Iako ste bili ubeđeni da ste neke probleme rešili i da su oni ostali iza vas, greške koje ste pravili iz brzopletosti će da se ponovo pojave onda kada se najmanje budete nadali, i da vam ugroze neki vaš trud i rad koji ste smatrali da je već gotov rezultat.

Napet odnos sa partnerom, jer su vaša mišljenja i stavovi po pitanju zajedničke budućnosti počeli da se razilaze i vi se sve češće i svađate i skloni ste da jedno drugom prebacujete svu odgovornost.

Potrudite se da se zdravije hranite i da više vežbate, jer vam je nedostatak vitamina i sedeći način života, doneo neke ozbiljne probleme sa imunitetom i sve češće vas pogađaju infekcije i ozbiljne prehlade.

Strelac – horoskop za 13.jul

Puni ste energije i motivacije da neke svoje ideje realizujete i da ostvarite izvanredne rezultate, koji će da vam donesu i očekivani napredak na poslu kao i materijalnu satisfakciju kojoj ste se nadali.

Veoma ste privlačni suprotnom polu, i neko vam se već duže vreme udvara i pokušava da vas osvoji, ali ste vi zauzeti i ne želite da prevarite partnera iako vam imponuje nečija pažnja i izlivi romantičnih emocija.

Prekontrolišite rad endokrinih žlezda, jer je moguće da su neki hronični poremećaji nastali zbog disbalansa u hormonskom statusu organizma.

Jarac – horoskop za 13.jul

Ostvarićete neke željene rezultate i bićete zadovoljni jer ste na nekim planovima i idejama radili veoma predano i dugo, i nadali ste se da će vaš uspeh biti zapažen i da ćete ostvariti odlične i vrlo cenjene projekte.

Usamljeni ste duže vreme, pa vam prija nečija pažnja i poziv na romantično druženje, i ne treba da se opirete emocijama već da nastavite da živite punim plućima, i da zaboravite partnera koji vam nije ni bio odan ni veran.

Umarate se i veoma ste malaksali, pa je moguće da vrtoglavice koje osećate i nisu tako bezazlene i potrebno je da se prekontroliše i stanje krvnog pritiska i stanje čula ravnoteže.

Vodolija – horoskop za 13.jul

Prenagljujete u donošenju nekih odluka, i to nije dobro za projekte kojima se bavite jer je zaista potreban jedan analitički pristup kako ne biste napravili bespotrebne greške.

Skloni ste da se olako i zaljubite i odljubite, te ste nesigurni u ono što zaista želite i niste trenutno spremni za neku ozbiljniju vezu, pa je pametnije da ne srljate dok ne budete sasvim jasno sigurni u svoja osećanja.

Muči vas probava i neke akutne tegobe su veoma izražene, pa uzimajte probiotike i više vitamina, a ako se tegobe ne povuku, obratite se specijalisti radi dodatnih pretraga.

Ribe – horoskop za 13.jul

Izgledno je da će se u skorijem roku i ostvariti neke vaše ambicije i planovi, i nećete zažaliti što ste dugo i predano radili i ulagali maksimum napora i truda da biste ostvarili željene ciljeve.

Odnos sa partnerom će da pređe na jedan viši nivo, i on želi da sa vama gradi budućnost pa će da vam predloži početak zajedničkog života, ali na vama je da porazmislite da li ste na takav veliki korak baš spremni.

Najzad vam je zdravlje zadovoljavajuće i dobro, te možete da se malo i opustite ali ipak nemojte da preterate sa kaloričnom ishranom i da se vratite porocima, jer vam se imunitet oporavio i sve je trenutno u najboljem redu.

Sponzorisano:

Loading...
error: Content is protected !!