Dnevni horoskop za 13.januar 2020

Dnevni horoskop za 13.januar 2020

Dnevni horoskop za 13.januar ove godine.

Ovan – horoskop za 13.januar

Nemate vremena ni živaca da se raspravljate sa kolegama i da na njih trošite energiju, jer ste u frci sa vremenom, i morate da ispunite sve zadate obaveze.

Ne treba da se upuštate u neke tajne i prolazne romanse, jer ćete na kraju samo vi da patite i da vi i budete povređeni.

Zdravlje je solidno i samo nastavite da se pridržavate saveta lekara i da idete na kontrolne i neke preventivne preglede.

Bik – horoskop za 13.januar

Stalno ste nervozni i napeti, i nemate volje da danas ništa radite jer ste skloni da brzate i da budete ishitreni.

Morate da shvatite da partnera gušite nekim svojim ponašanjem, i treba da se što pre promenite.

Imate česte upale srednjeg uha koje su ostavile posledice u vidu nagluvosti i sada treba da idete na neke analize, te i možda da nosite i slušni aparat.

Blizanci – horoskop za 13.januar

Iako ste rešili da sve ostavite iza sebe i da počnete novi posao, vama je žao da ste protraćili vreme na neke bezuspešne projekte, pa želite da sve to na kraju i realizujete.

Imate sreće da ste upoznali idealnog partnera koji vas voli i uvek je uz vas.

Bolovi u donjem delu stomaka kao i dizurične tegobe ukazuju na akutni cistitis, te uradite analize.

Rak – horoskop za 13.januar

Važno je da ste se rešili nekih briga i problema, te i da najzad možete da malo odahnete.

Neko lepo i iznenadno poznanstvo će da vam vrati veru u ljubav, i da vam izmami osmeh na lice.

Umorni ste od svega i samo želite da se naspavate i da se opustite na bilo koji način, jer nemate snage da više izdržite sve probleme, i upadaate u stanje depresije polako ali sigurno.

Lav – horoskop za 13.januar

Danas ste sasvim neraspoloženi i nervozni, i reagujete i brzopleto i nepromišljeno jer vam je baš i stvarno već svega preko glave i mučite se da zaradite neki dinar radeći posao koji i ne volite i koji je naporan i oduzima puno vremena za neki mizeran novac.

Svađate se stalno sa partnerom, i na polju ljubavi ste u velikim problemima pa ste se zapitali da li je realno, to da samo vi nikako ne možete da nađete sreću.

Morate da se manje nervirate jer ste izgubili apetit i ne spavate od stresa i briga, i ozbiljno ćete da se razbolite i somatski i fizički ako se ne budete malo iskontrolisali.

Devica – horoskop za 13.januar

Mučite se i nemate načina da počnete da realizujete neke svoje ideje jer nikada nemate dovoljno novca.

Nije vam do neke nove romanse jer ste skoro raskinuli dugu vezu, a i imate neke probleme koji su vam veliko opterećenje.

Morate da se pobrinete da neke tegobe koje vas dugo muče pravilno dijagnostikujete kod lekara i da počnete lečenje na vreme.

Vaga – horoskop za 13.januar

Želite da se ostvarite njzad u poslu koji je iz vaše struke, ali kako ne možete da pronađete ništa adekvatno, morate da radite neki vrlo naporan honorarni posao, koji vam oduzima po ceo dan a nemate praktično nikakva primanja.

Imate volje i energije da se sa partnerom svađate do besvesti, sve dok ne prizna da je pogrešio i da nije u pravu, te nećete da odustanete dok ne isterate svoje.

Imate česte alergije i infekcije respiratorne sluznice, pa treba da ojačate imunitet i da se malo i potrudite da se zdravije hranite i da počnete da vežbate.

Škorpija – horoskop za 13.januar

Imate srteće da ste na vreme shvatili kakav je kolektiv u kome radite i koliko su sve vaše kolege pakosne i zavidne.

Srećni ste sa partnerom i vašu idilu niko i ništa zaista ne može da pokvari, pa ćete da uskoro i ozvaničite vezu i da počnete da gradite svoj dom..

Uradite analizu krvne slike te najzad i proverite nivo enzima pankreasa i/ili jetre jer imate neke tegobe koje ukazuju na poremećaj funkcije ovih važnih organa

Strelac – horoskop za 13.januar

Znate da ste pogrešili ali ste suviše ponosni da to pred svima priznate, i dopustićete da trpe oni koji su nevini, pa i zato vas kolege i ne vole jer ste sebični i samoživi kao osoba.

Muka vam je stalno da se svađate sa partnerom, te i vaša je veza trenutno i na velikom testu i u velikoj krizi.

Imate problem sa zuboboljom i treba da se hitno javite stomatologu i da prestanete da odlažete problem, kako ne biste sve zakomplikovali bez ikakve potrebe.

Jarac – horoskop za 13.januar

Jasno vam je već da nema ništa od veće plate i bolje pozicije u firmi, i rešeni ste da date otkaz i da potražite novi posao ili počnete privatni biznis.

Imate sreće da ste pronašli osobu koja vas u svemu podržava i rauzume, tei toleriše neke vaše razmažene hirove i čak ste joj i tada zanimljivi i slatki.

Morate da se pozabavite viškom kilograma koji imate, jer je vaša gojaznost postala patološka i veliki je faktor rizika za srčana oboljenja i metabolički sindrom.

Vodolija – horoskop za 13.januar

Kada ste se prihvatili posla, imali ste nadanja i želje da napredujete, a sada samo čekate da svemu dođe kraj i da se odmorite od obaveza posle svakog napornog dana i da imate da sastavite kraj sa krajem iz mesca u mesec.

Imate potrebu da sebi nešto stalno dokazujete, pa ste skloni da flertujete iza leđa svom partneru, što nije lepo ni korektno od vas.

Proverite vidnu funkciju jer je dioptrija znatno oslabila, i možda već i treba da nosite naočare za vid, pa ne treba da odlažete pregled.

Ribe – horoskop za 13.januar

Mada ste se nadali boljim rezultatima, i ovako ste zadovoljni jer ste uspeli da ostvarite makar neke planove i ideje.

Partner je nervozan i ne želi da razgovara o onome što ga muči, pa mu i dajte malo prostora.

Imnate neke tegobe sa povišenim pritiskom koji vam stvaraju rizik i za srčani i za moždani udar i nužno je da redovno i uzimate propisanu terapiju.

Sponzorisano:

Loading...
error: Content is protected !!