Dnevni horoskop za 13.februar 2020

Dnevni horoskop za 13.februar 2020

Dnevni horoskop za 13.februar.

Ovan

Malo vam je potrebno da ostvarite sve svoje ambicije i planove, i nikako nemojte da sada ipak vi i odustanete kada ste na korak od željenog cilja.

Stalno imate potrebu da počinjete neke rasprave sa partnerom, koje nemaju ni svrhu ni poentu, i njemu će to već ubrzo i da dosadi.

Imate česte probleme sa bolovima u lumbalnoj kičmi, i potrebno je da se na vreme javite lekaru i da počnete terapiju kako se ne biste ukočili.

Bik

Potreban vam je odmor jer ste se iscrpeli do maksimuma, i ostavite sve obaveze onima kojima najviše verujete, te i otputujte makar na jedan vikend kako biste napunili baterije.

Vama je ljubav najvažnija i sve biste učinili za partnera, ali ste toliko zaslepljeni da ne primećujete da voljena osoba vama manipuliše i da se ponaša veoma ružno i bahato, kako bi samo ostvarila neke svojhe željene ciljeve.

Imate česte probleme sa grčevima u mišićima i bolovima u zglobovima, te je po sredi verovatno nedovoljno vežbanja i stalni sedeći način života.

Blizanci

Imate stalnu potrebu da dominirate u svakoj situaciji i da budete u pravu, pa stalno dolazite u nepotrebne konflikte sa nadređenima, i to šteti samo vama.

Treba da raskrstite sa svojom prošlošću i da najzad izbacite iz glave ideju o pomirenju sa bivšim patnerom, jer je on vas već zaboravio i krenuo je dalje.

Česti su bolovi u ramenima, i verovatno je da ste obnovili neku staru povredu zgloba ili kičme, i opet ćete morati da prolazite kroz istu agoniju.

Rak

Nemate vremena danas da dignete glavu od posla, ali samo tako nastavite i sve će na kraju da se isplati kada se svi računi svedu.

Ne možete da održavate neku vezu na daljinu, i smatrate da je korektno da partneru to i saopštite i da najzad i pokušate da ostanete dobri prijatelji.

Zdravlje je najzad odlično i samo nastavite da poštujete dosadašnji način ishrane i da se redovno kontrolišete kod svog lekara.

Lav

Imate potrebu da pokažete sve svoje potencijale i kreativnost, ali nadređeni nisu impresionirani, jer je posao koji radite sasvim izvan polja vašeg interesovanja, i vi počinjete da se nervirate i da sve više razmišljate da date otkaz.

Sumnjate da vas partner vara, i iako za to nemate nikakav dokaz, počeli ste da ga stalno napadate i da pravite scene, pa pazite da se kasnije ne pokajete.

Imate sasvim jasne simptome poremećaja funkcije štitne žlezde, pa uradite ultrazvuk i nivoe svih tiroidnih hormona u serumu.

Devica

Muči vas stalno to što radite posao koji je izvan vaše struke, i sve vam je napor umesto nekog ili zadovoljstva i motivacije, pa ste rešeni da date otkaz i da počnete da radite samostalno.

Imate sreće da ste upoznali pravu osobu za sebe, i čuvajte ljubav koju ste stekli, i ne dozvolite da se neko treći ispreči vašoj sreći.

Možda je pametno da ne ignorišete malaksalost i stalni umor koji osećate, jer je sva prilika da ste anemični, pa makar uradite neke bazalne analize krvne slike.

Vaga

Morate da se saberete i da odradite poslove koji su zaostali, umesto da samo nagomilavate nove projekte i da se ponašate lenjo i neodgovorno.

Niste zainteresovani za flert i prolaznu avanturu sa nekim koga ste nedavno upoznali, i toj osobi ćete svoje stavove jasno da pokažete.

Imate neke probleme sa radom jetre i/ili žučne kese, jer su sve učestaliji i žutica i bolovi ispod desnog rebarnog luka, pa se najzad i javite lekaru.

Škorpija

Umara vas potreba nadređenih da stalno kasne sa nekim uplatama ili da vas ponižavaju time što ne daju na vreme određene projekte pa ste vi krivi kada premašite rokove, i možda je pametno da počnete da tražite novi posao.

Vređa vas to što svi oko vas misle da ste preterano lakoverni i da vas partner samo koristi i ne voli vas, ali na žalost ćete uvideti da su oni svi bili u pravu.

Sedeći način života je vaš veliki problem, i upravo vam je zbog toga i kičma oštećena i povećali ste znatno telesnu masu.

Strelac

Mučite se da radite nekoliko poslova kako biste sebi obezbedili priliku da napredujete, ali ipak i nemojte da posustanete jer na kraju će ipak da se isplati sav vaš uloženi rad i trud.

Danas vam u polju ljubavi sve ide naopako, i bolje je da sa partnerom ne počinjete neke ozbiljne rasprave jer se mogu vrlo loše završiti.

Osećate se veoma umorno i nemate snage ni volje ni za šta, pa je poželjno da se malo opustite i rasteretite, te da odete na neku relaks masažu.

Jarac

Imate česte konflikte sa kolegama, jer vi nikako niste timski igrač i navikli ste da se svi podrede nekim vašim idejama, i da sve rade onako kako ste vi zamislili, pa ako se ne uklopite vi ćete ipak ostati bez posla.

Imate priliku da najzad upoznate osobu koja vam, se dugo dopada, ali vi ste preterano povučeni u sebe i propustićete vrlo lepu šansu da ostvarite lepu romansu.

Muči vas zubobolja i najpametnije je da se što pre javite svom stomatologu, jer je situacija dosta ozbiljnija nego što mislite.

Vodolija

Čini vam se da problemima nikako neće doći kraj, i da se sasvim uzaludno i mučite i trudite jer nadređeni ne umeju da cene sva vaša zalaganja, i sve shvataju olako i nemate nikakvu materijalnu nagradu nitui priliku da napredujete.

Često ste nervozni i napeti, i sve se to odražava na vaš odnos sa partnerom, kome počinje veoma da smeta ta vaša distanca i hladnoća koju pokazujete nesvesno.

Imate česte glavobolje i upale sinusa, pa ako ne pomaže klasična terapija, možete da isprobate i neke alternativne metode.

Ribe

Vama je već dosadilo da se zalažete stalno i da radite prekovremeno, a da zaista od toga nemate baš ništa, pa ste rešeni da pokušate da radite samostalno i da počnete najzad dugo željeni privatni posao.

Partner vam sprema neko lepo iznenađenje, ali ćete vi biti zatečeni tom nekom ponudom i nećete reagovati baš onako kako se voljena osoba i nadala.

Proverite sluh, jer ste imali skorije upalu srednjeg uha, pa je moguće da se proces nije baš sasvim adekvatno zalečio.

Sponzorisano:

Loading...
error: Content is protected !!