Dnevni horoskop za 13.decembar 2019

Dnevni horoskop za 13.decembar 2019

Dnevni horoskop za 13.decembar ove godine.

Ovan – horoskop za 13.decembar 

Ponašate se po malo neodgovorno i pokušavate samo da što pre odradite sve zadatke i obaveze, ali tako samo znatno umanjujete kvalitet i to nadređeni sve više primećuju.

Imate neki iznenadni poziv na sastanak od osobe koja vam se već dugo dopada i vrlo ste najzad i uzbuđeni zbog toga.

Proverite stanje krvnog pritiska jer imate neke jasne simptome hipertenzije koje morate na vreme da lečite.

Bik – horoskop za 13.decembar 

Danas je odličan dan za obavljanje svih zaostalih zadataka i obaveza, pa se potrudite da istrajete i da sve organizovano i odgovorno završite.

Partner je preterano ljubomoran i posesivan, i iako mu ne dajete povoda on nastavlja da vas guši i stalno vam nešto prebacuje.

Opterećeni ste psihički i stalno nervozni, pa pokušajte da nađete način da kanališete stres i da se opustite koliko možete.

Blizanci – horoskop za 13.decembar 

Ne prihvatajte previše obaveza koje ste svesni da ne možete da adekvatno završite, pa se nemojte voditi prevelikim ambicijama, već realno sagledajte svoje potencijale.

Imate sreće da ste upoznali osobu koja vam u svemu odgovara i da sa njom počnete jednu lepu romansu koja ima sjajne izglede za budućnost.

Imate česte upale grla i krajnika, pa morate da nađete način da popravite imunitet koji je zaista vrlo loš.

Rak – horoskop za 13.decembar 

Postali ste dosta rasejani i ponašate se neodlučno na poslu, ali je to samo na vaš štetu, i neke pak kritike koje će da vam upute nadređeni su sasvim opravdane i nemate razloga da se ljutite zbog toga.

Neka starija osoba pokušava da vas osvoji, i iako vam se ona dopada vi imate neke predrasude i slušate šta će na to da kaže vaša okolina, umesto da budete srećni.

Imate bolove u donjem delu stomaka i moguće je da je najpre u pitanju akutni cistitis, pa se javite na vreme lekaru za adekvatnu terapiju.

Lav – horoskop za 13.decembar 

Ne znate gde je nestala vaša borbenost i odlučnost za rešavanje prepreka i problema, i počeli ste i sami da primećujete da ste sve neodlučniji i slabiji u poslu koji radite.

Porazgovarajte otvoreno sa emotivnim partnerom, jer sve probleme koje pokušavate da nekako i zanemarite, samo ostavljate za kasnije i veza će da vam zapadne u krizu.

Neki simptomi mogu da budu znak poremećaja funkcije štitne žlezde, pa uradite ultrazvuk i nivo tiroidnih hormona u krvi, koji je možda povišen preko normalne granice.

Devica – horoskop za 13.decembar 

Posao radite preko volje, i sve obaveze shvatate kao muku i napor i kao da jedva čekate da samo otaljate zadatke, i da ih se rešite bez obzira da li će nadređeni biti zadovoljni učinkom.

Partner želi da započnete zajednički život, ali mu otvoreno recite da vi za takav korak još uvek niste sasvim spremni.

Muči vas nesanica i stalno ste nervozni i rasejani, pa se pazite povreda u saobraćaju ili na radnom mestu.

Vaga – horoskop za 13.decembar 

Bez potrebe se opterećujete time što vas kolege ne vole, jer od toga zaista nemate ni štete ni neke koristi, i važno je da svoj posao radite kao i do sada, a kada vam je potrebna pomoć posavetujte se sa prijateljima kojima verujete.

Niste srećni u vezi sa sadašnjim partnerom, i osećate da vas stalno guši i da vam je oduzeta neka sloboda i nezavisnost na koju ste navikli.

Zdravlje je sasvim solidno, mada vas često muče neke akutne upale i infekcije respiratorne sluznice, pa izbegavajte boravak u većim kolektivima, gde je koncentracija visrusa najveća.

Škorpija – horoskop za 13.decembar 

Niste sposobni da se olako snađete na novom radnom mestu, i pomoć i podrška iskusnijih kolega i saradnika će da vam veoma znači.

Prihvatite ponudu voljene osobe da odete na neki zajednički odmor, jer tako možete da se najzad i osamite, i da uživate u svojoj ljubavi i sreći.

Muči vas probava i stalno imate neke digestivne simptome, pa je nužno da se posavetujete sa lekarom i da ne ignorišete problem.

Strelac – horoskop za 13.decembar 

Naporan dan je pred vama i morate da se angažujete do maksimuma, ali ako je za utehu i rezultai će biti odlični pa možete da očekujete neko unapređenje ili novčani bonus.

Možda je pametno da se ne upuštate u neku tajnu romansu sa osobom koju ste skoro upoznali, posebno jer ste već u dugoj vezi, pa i nije korektno prema partneru.

Boli vas vratna kičma i imate česte glavobolje, po pokušajte da radite za početak neke malo lakše vežbe i da odete na masažu.

Jarac – horoskop za 13.decembar 

Žurite da sve na vreme završite jer vam je potreban novac, ali morate da pazite da ne budete brzopleti, i da tako ne napravite neke nepotrebne greške, koje će nadređeni da vam zamere.

Imate potrebu da se osamite i da razmislite o nekim daljim koracima u emotivnom životu, jer ne volite da srljate u nove veze, pošto ste nedavno raskinuli sa dugogodišnjim partnerom.

Muče vas hemoroidi i imate jake bolove u debelom crevu, pa je to sve posledica sedećeg načina života, i celodnevnog rada za računarom, i za početak se malo više krećite.

Vodolija – horoskop za 13.decembar 

Baš kada pomislite da ste sve uspeli da rešite na najbolji način, iskrsnu neke nove prepreke i novi problemi, i postajete premoreni od stalne potrebe da nešto popravljate i da stalno imate neke nove situacije koje vas muče.

Skloni ste da flertujete sa nekim kolegom sa posla, ali vam to neće doneti nikakve koristi, i pak i najbolje je da se ne ponadate previše u neku budućnost takvog odnosa, jer je ta osoba zauzeta.

Imate česte urinarne infekcije, pa pokušajte da se malo više pripazite i da ne boravite puno na hladnom, te i da rešavate na vreme tegobe koje vas muče.

Ribe – horoskop za 13.decembar 

Imate priliku za neko skoro poslovno putovanje, na kome možete dobiti odličnu ponudu za jedno unapređenje karijere, te i koju ne smete da olako propustite.

Vama smeta potreba partnera da stalno počinje neke svađe oko nevažnih sitnica, ali on smatra da sve treba da otvoreno diskutujete, i tako vas veoma umara i opterećuje a nije svestan toga.

Imate česte probleme sa upalom sinusa, pa je važno da na neki način prevenirate nastanak nekog hroniciteta i da poslušate savete lekara, ali i da primenite po potrebi i neke alternativne metode.

Sponzorisano:

Loading...
error: Content is protected !!